Въпрос за камерите по кръстовищата в София...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 01 Фев 2009, 21:06

WilliamsF1Team написа:Искам да добавя, че чакам утрешния делничен ден и ще осъществя проекта с блокирането на видимостта на камерата... :idea:

Благодаря на отзовалите си, ще споделя дали крайния резултат е сполучлив, но смятам, че е... ;)

И как точно ще провериш дали работи? :)

ПП: Виж си ЛС.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Фев 2009, 21:38

absix написа:
WilliamsF1Team написа:Искам да добавя, че чакам утрешния делничен ден и ще осъществя проекта с блокирането на видимостта на камерата... :idea:

Благодаря на отзовалите си, ще споделя дали крайния резултат е сполучлив, но смятам, че е... ;)

И как точно ще провериш дали работи? :)

ПП: Виж си ЛС.

Камерите по кръстовищата са обикновени камери, които водят постоянен запис. Ако не успеят да те снимат, как ще разберат кой си... :?: Колата, или част от нея, трябва да представлява едно бяло петно, за да не се виждаш... :lol: Не гарантирам 100% за достоверността на думите ми докато не го опитам... :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 01 Фев 2009, 22:02

може ли да ми разясните малко откога и какви камери има вече в БГ че не съм нещо в час. В София съм виждал такива дето са само за наблюдение. Има ли вече и такива дето те снимат за превишена скорост като в Германия например? :roll:
има ли някой снимка да ми покаже как изгелждат?

ето така изглеждат гермнаските гадни камери дето снимат:
http://www.studiobmusic.de/studiobbilde ... litzer.gif

а ето и от по новия модел, дето по трудно се забелязва:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... r_auer.jpg
:bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата