Отечествен Фронт - 31.12.09

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Отечествен Фронт - 31.12.09

Мнение от Louis » 02 Фев 2009, 1:14

цък ето за какво иде реч...
аз просто съм без коментар...

темата е взета от офроуд форума

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 02 Фев 2009, 1:22

Гледах го Карбовски и съм направо потресен от наглоста на циганите. Само преди 10 години не смееха да се покажат по улиците...

Това село го знам много добре, там са на един шамар от страха мангалите ама са ги изпуснали. Преди време бяхме взели язовира под аренда, сети се как сме го опазили :)

Имайте предвид, че не само Мечка е така.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 02 Фев 2009, 2:11

Нямам думи! :shock: Повечето селца са с такъв статут на пребиваващи,тъй като живеят предимно стари хора,а младите са в градО щот там няма работа...Наглите мангали се гаврат с хората и си правят каквото си искат!Изсипват се няколко клана в селото и атака на де що видат.После мангалите щели да се интегрират!Бесен съм! :evil: :evil: :evil:
от свинята лебед не става...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 02 Фев 2009, 2:26

Какъв е този кмет, какъв е този полицейски началник? Това, ако са го гледали някои комунисти, като например министърът на МВР, премиера е крайно време да се осъзнаят, че и те живеят в България, а не в Цигания и да предприемат нещо. Защото електората им в голямата си част е от пенсионери.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 02 Фев 2009, 4:16

''Наще старци сами са си виновни за това, което им се случва, защото наще старци не спряха и не спряха да дават глас на тези, които най малко се интересуват от тях. Не спряха и продължават и в момента."

Кабровски го каза. Така е. И каква е поуката? На следващите избори един голям ... с една малка празна бюлетинка.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 02 Фев 2009, 9:47

Lattri написа:''Наще старци сами са си виновни за това, което им се случва, защото наще старци не спряха и не спряха да дават глас на тези, които най малко се интересуват от тях. Не спряха и продължават и в момента."

Напълно съм съгласен, НО съм бесен че и ние оставяме мангалите свободно да безчинстват. Само бой ги оправя тия отрепки. Бой и бой-докато се научат. Знам, доста крайно звучи, ама "на зла круша, зъл прът" са казали хората.

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 02 Фев 2009, 9:54

интересно е заглавието на темата...или аз изоставам с една гордина или автора бърза :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Фев 2009, 10:33

И това не е само там, а и на много други места, ама като минираш с боби с пирони и некой си загуби прустите на ръце и крака, тогава нашето правосъдие което го няма, ще проработи против теб и ще си виновен защото си защитил домът си. Е Да това наистина никъде го няма!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 02 Фев 2009, 11:32

Ясно е ,че с бой няма да стане .....Простия човек не го е страх от бой , те и без това по-цял ден от малки се млатят
    Лично аз решение на проблема не виждам
    В предаването Карбовски цитира --"Този народ се предаде " и "Те имат право да ни убиват ,ние не"....без коментар ....

Потребител
Аватар

Мнение от c20xe » 02 Фев 2009, 13:01

Ако с бой не стане с игнор ще стане.
Какво имам предвид? => Да им се отнеме правото на гласуване!
Да им се отнеме правото на социални помощи и безплатни медицински прегледи!
Ако не на всички циганори, то поне на тези, които нямат документ за завършено основно образование.
Да не се ползват с права на граждани на републиката!
За мангал хванат да краде - изселване на някой остров..... де Белене, де Люляка.....барабар със семейството му. Да си правят там гетата. Една дъсчена барака да си сковат и да им се даде един винтер да ловят риба! Без право на връщане на брега!
Който мангасар не му се ще на остров, да бачка ширпотреб. Дава му се една дрелка или един шлайф и да прави стълби, капачки за буркани....ножове от стари ресьори......лепило за децата и сякви други глупости от ширпотреба.
Който не ще - на ниватаааа! И там ора тряат.
Иначе - остров гибииии!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 02 Фев 2009, 13:08

klintan66 написа:Ясно е ,че с бой няма да стане .....Простия човек не го е страх от бой , те и без това по-цял ден от малки се млатят
    Лично аз решение на проблема не виждам
    В предаването Карбовски цитира --"Този народ се предаде " и "Те имат право да ни убиват ,ние не"....без коментар ....

Точно с бой ще стане. 5 циганина като претрепеш там и никой нема да смее да пипа повече... Знам го от отпит тчно в това село...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 02 Фев 2009, 13:39

ja написа:Точно с бой ще стане. 5 циганина като претрепеш там и никой нема да смее да пипа повече... Знам го от отпит тчно в това село...

Точно така е!
В моето село, преди като е имало повече млади хора, са спуквали циганите от бой. Даже така профилактично. Баща ми вика "Като се стъмни и мангал не можеш да видиш по улиците"
Пък сега старите хора са вдигнали ръце от тях. :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 02 Фев 2009, 14:54

И аз го гледах това предаване в събота (подчертавам м. Януари ;) )

Това е просто абсурдно да се случва... горките хорица, на какъв тормоз са подложени само те си знаят :confused:
И оная баба, милата, която каза, че накрая ще иде да се хвърли в морето :confused: :confused: :confused:
Имам чувството, че те са забравени и от Бог... никой и никва помощ от нкиъде... няма такъв срам и резил !!! :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Фев 2009, 14:55

незнам...в мойто село също има доста цигани и са на по-малко от километър от мойте старци....затва съм им дал ГСМ да няма кой кабел да отрежат че ако има нещо за 20 мин съм там и мога да помогна......5 кучета съм завързал (стареца ги и пуска някой нощем) ама пак ме е страх и имам лошото чуство че ще трепа мангали скоро

в къщата на едни познати старците умряха и циганите 1 месец по-късно се нанесоха е така....

незнам от къде имат оръжия тия гнусари а ние няма как да си извадим разрешително
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 02 Фев 2009, 15:05

M2PR написа:И аз го гледах това предаване в събота (подчертавам м. Януари ;) )

Това е просто абсурдно да се случва... горките хорица, на какъв тормоз са подложени само те си знаят :confused:
И оная баба, милата, която каза, че накрая ще иде да се хвърли в морето :confused: :confused: :confused:
Имам чувството, че те са забравени и от Бог... никой и никва помощ от нкиъде... няма такъв срам и резил !!! :confused:

Ами абсурдно е ама никой не го интересува. Там имаше един полицай навремето, който отговаряше за 3 села. Ебати и полицията... Един полицай бе, на 3 села, що да не крадът циганите. Тука ми се исипали 1500 куки да пазат парламента...

Следваща

Назад към Извън Темата