ВЛАКЧЕТА в HO формат HELP !!! - КЛЮЧ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

ВЛАКЧЕТА в HO формат HELP !!! - КЛЮЧ...

Мнение от turboto » 29 Яну 2009, 10:18

Пичове закъсах го с чаааааавето.... Навремето имах купища и всичко подарих. Едвам с клизма му намерих едно малко локомотивче (полуработещо) и едно разнебитено вагонче с малко линии и един траФ. Ако някой му се намират такива неща (не търся колекционерски изпълнения) и може да ми ги предостави, подари или даде на разсрочено плащане ще съм Ви безкрайно БЛАГОДАРЕН !!!

За съжаление ме съкращават от работа и това е основната причина да моля за Вашата помощ иначе съм проверил колко струват.

Благодаря на всички отзовали се.

Моля на Л.С.

P.S. Тъй като темата няма отношение с марката БМВ ако сметнат за неоходимо модераторите нека да заключат или изтрият!!!

Всяко едно от неща в обявата го разменям за релсов път, вагони, локомотиви, траф...:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1252697#1252697
Последна промяна turboto на 14 Мар 2009, 12:16, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 30 Яну 2009, 23:01

:uups:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 30 Яну 2009, 23:31

Колега извинявай за невежеството, ама какво ще рече това НО формат и можеш ли да пуснеш снимка на подобно влакче каквото търсиш... ;)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Яну 2009, 23:46

kOnPuBkA написа:Колега извинявай за невежеството, ама какво ще рече това НО формат и можеш ли да пуснеш снимка на подобно влакче каквото търсиш... ;)

Хоби формат значи. И по темата - имам няколко метра релси колега, имам едно локомотивче и 4-5 вагончета, но за жалост са ми семейна ценност и не ми се ще да се разделям с тях.

Като бях малък баща ми имаше огромен ЖП парк, целият на PIKO. Имаше поне 30-40м. релси, стрелки, семафори, буквално 150-170 вагона, най-различни, два локомотива, копие на дизеловите, парни и електрически към 5-6...но аз като малък дебил нищо не разбиращ изпочупих всичко и това в началото е единственото, което ми остана.
Жал ми е не само за това какви прекрасни хоби модели съм изпотрошил, ами че и днес щяха да струват минимум 1500-2000лв.

Така че предполагам разбираш защо не ти писах в темата, макар да имам някакви моделчета.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 31 Яну 2009, 0:03

Archangel написа:
kOnPuBkA написа:Колега извинявай за невежеството, ама какво ще рече това НО формат и можеш ли да пуснеш снимка на подобно влакче каквото търсиш... ;)

Хоби формат значи. И по темата - имам няколко метра релси колега, имам едно локомотивче и 4-5 вагончета, но за жалост са ми семейна ценност и не ми се ще да се разделям с тях.

Като бях малък баща ми имаше огромен ЖП парк, целият на PIKO. Имаше поне 30-40м. релси, стрелки, семафори, буквално 150-170 вагона, най-различни, два локомотива, копие на дизеловите, парни и електрически към 5-6...но аз като малък дебил нищо не разбиращ изпочупих всичко и това в началото е единственото, което ми остана.
Жал ми е не само за това какви прекрасни хоби модели съм изпотрошил, ами че и днес щяха да струват минимум 1500-2000лв.

Така че предполагам разбираш защо не ти писах в темата, макар да имам някакви моделчета.

същата история.... ма нищо не остана к'вото беше останало раздадох на дечорлига преди доста години....

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 02 Фев 2009, 11:43

:help: предимно релсов път ми трябва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Фев 2009, 13:35

turboto написа::help: предимно релсов път ми трябва

Мисля,че ще мога да помогна малко :D .И аз като дете имах влакче,ама му пуснах 220в още като начинаещ електричар и локомотова от електрически стана дизеловИзображениеИзображениеЛеко изпуши като ТДСИзображение.Дай някакъв телефон тук или на ЛС и ще се разберем :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 04 Фев 2009, 10:50

:help: :uups:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 04 Фев 2009, 11:59

Довечера ще ти кажа дали имам още да ти дам. ;)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 04 Фев 2009, 14:13

А от къде могат да се купят? Че аз съм фен от много малък, ама имах само 2 пластмасови супер прости с по 2-3 метра релси

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 04 Фев 2009, 14:18

Бащата имаше 5-6 локомотива и 50-60 вангонетки с размер "ТТ"

За справка: http://www.railwaypassion.com/?cid=96&NewsId=5

Сега са някъде, в някой кашон, но са семейна ценност и не мога да ти услужа с тях.

Сайтът изглежда много интересен, а има и форум .. Попитай там!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 09 Фев 2009, 11:03

Runnaway написа:Бащата имаше 5-6 локомотива и 50-60 вангонетки с размер "ТТ"

За справка: http://www.railwaypassion.com/?cid=96&NewsId=5

Сега са някъде, в някой кашон, но са семейна ценност и не мога да ти услужа с тях.

Сайтът изглежда много интересен, а има и форум .. Попитай там!

братовчед ми е в основата и на сайта и на клуба обаче сички там са пациенти к'вото имаше много старо (каквото на мен ми трябва) заминало... там само нови неща... тои от 3 седмици се опитва да ми събере нещо и почти нищо не е намерил... а повярвай ми доста се старае...(защото аз съм причината той да се занимава с това, отделно сме доста близки) от там освен него познавам и още 2-ма аз също пиша там. Тези които имат ги пазят защото са на мойто дередже...

Повярвай ми нямаше да пускам тази тема тук ако от някъде нещо бях намерил. Купил съм неща но докато пристигнат от Германия ще мине време... А и съм много на зор... защото в момента имам 6-7 вагона но нямам локомотив т. е. имам един парен но едно от зъбните колела където влиза остта е разбито и не му стига 1мм за да захапе иначе работи и е в добър външен вид.

Escape написа:А от къде могат да се купят? Че аз съм фен от много малък, ама имах само 2 пластмасови супер прости с по 2-3 метра релси

аз предимно от ebay че там са поносими цените (поне за мен на този етап) иначе тук на няколко места

адни ме в skype и щи кажа или там каквото имаш за да не правя реклама

ентусиаст
Аватар

КЛЮЧ...

Мнение от turboto » 14 Мар 2009, 12:15

КЛЮЧ...

Назад към Извън Темата