Нека се преброим за 14-ти февруари ....
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Нека се преброим за 14-ти февруари ....
Колеги , относно 14-ти февруари нали наближава и имам следното предложение :
Предполагам някой от Вас са щастливо влюбени и ще празнуват този празник ,но има и такива който сме разлюбени и май ще давим мъката в алкохола .Имаше подобна на тази тема ,но не е същата .Тъй като и при мен тази година така се стекоха нещата, че за първа година ще бъда сам имам предложение и то е да сподели всеки кой празник ще празнува от двата и защо точно него -примерно ако е деня на влюбените защо и ако е трифон зарезан - пак защо ?Като в крайна сметка един ден преди настъпването на 14-ти ще обобщим резултатите и ще сумираме мненията и по тях ще разберем кои са повече -дали щастливо влюбените или тези който са разлюбени .Лично на мен ми се иска първата групичка -щастливите да е в пъти по-голяма ,но странно защо в мен се прокрадва усещането че групичката от разлюбените и самотните-тези които ще давим мъката си в алкохола на този ден ще бъдем повече..
Предварително Ви благодаря !
Предполагам някой от Вас са щастливо влюбени и ще празнуват този празник ,но има и такива който сме разлюбени и май ще давим мъката в алкохола .Имаше подобна на тази тема ,но не е същата .Тъй като и при мен тази година така се стекоха нещата, че за първа година ще бъда сам имам предложение и то е да сподели всеки кой празник ще празнува от двата и защо точно него -примерно ако е деня на влюбените защо и ако е трифон зарезан - пак защо ?Като в крайна сметка един ден преди настъпването на 14-ти ще обобщим резултатите и ще сумираме мненията и по тях ще разберем кои са повече -дали щастливо влюбените или тези който са разлюбени .Лично на мен ми се иска първата групичка -щастливите да е в пъти по-голяма ,но странно защо в мен се прокрадва усещането че групичката от разлюбените и самотните-тези които ще давим мъката си в алкохола на този ден ще бъдем повече..
Предварително Ви благодаря !
Последна промяна Vasko на 02 Фев 2009, 18:25, променена общо 1 път
Направи анкета тогава и накрая ще видим кои ще са повече
При мен интересното е че досега този 'празник' (за който като цяло ми е все едно :михихи: ) винаги съм го 'празнувал' сам...Така се получаваха просто нещата-имаше желание да е обратното,но видиш се случва нещо точно преди него (винаги малко преди горе долу) и край
Този път май няма да е така,не че ще е голямо празнуване,просто ще го отбележим с нещо приятно,все още не знам какво..
И все пак традицията си е традиция,кой знае дали пак няма да го чествам спящ в леглото..сам! :мхихи:

При мен интересното е че досега този 'празник' (за който като цяло ми е все едно :михихи: ) винаги съм го 'празнувал' сам...Така се получаваха просто нещата-имаше желание да е обратното,но видиш се случва нещо точно преди него (винаги малко преди горе долу) и край

Този път май няма да е така,не че ще е голямо празнуване,просто ще го отбележим с нещо приятно,все още не знам какво..
И все пак традицията си е традиция,кой знае дали пак няма да го чествам спящ в леглото..сам! :мхихи:
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Еее не се знае, ако се появи принцът на белия кон може да е Валентично, ако ли пък не - Трифончо
Важното е, че и двата случая ще се празнува

Важното е, че и двата случая ще се празнува

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
За сега при мен плана е да се съберм в компания с няколко колежки, да се напразнуваме едно 'убаво, че те едни млади, 'арни студентки такива. Пък после ще ида да щурмувам някоя кръчма с момчетата, да се почерпим за празника и понеже няма да има останали жени, няма да има кой да ни пречи да си празнуваме трифон зарезан-а няколко дена.
П.С. Марто, стягай се, че си номиниран за алкохолен знаменосец.
П.С. Марто, стягай се, че си номиниран за алкохолен знаменосец.
От тогава русото не е на мода.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
^Joreto написа:А щастливо Не влюбените към коя групичка сме...?![]()

Каква е тази категория бе колега, я разясни

Иначе по темата май съм по-скоро към Флюбените, ма пък тва си го празнувам всеки ден, така че не ми трябва някакъв особен празник за него

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
someone написа:Аз мисля да отбележа и двата празника.
Като подаря розовия слон, отивам да пия с приятели
Ама моля ти се ! Мечка, не слон...М-е-ч-к-а

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
kOnPuBkA написа:Ама моля ти се ! Мечка, не слон...М-е-ч-к-а![]()
Що, бе...розовият слон си е класика...все пак е по-добре от зелен крокодил

А иначе голяма плюшена мечка съм обещал за новия апартамент - да има какво да гушка, като съм в някоя друга стая, че сега в гарсониерата е свикнала все да съм и на лесно

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Аз съм към трифоновците, както написах и в 1 друга тема на 14.02 и на 08.03 се излиза по мъжки и 2те вечери имат гарантирано добър завършек (вече не по мъжки де)
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
За сега съм към Трифонците !
До тогава има още време ! Има две мадами, ще видя коя от двете ще взема
(ако взема) ! Иначе и в двата случая ще има 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
- eli_angel4etoo
- Потребител
-
- Мечтае да кара: z 4
..
Аз празнувам Свети Валентин,защото съм лудо влюбена... 

Има истина една BMW се казва тя!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5