Откраднато Бмв 316-СА7523ВС му е номерът!Награда от 500 лева
Модератор: Общи модератори
- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Важното е , че е при теб колега. Имаш си обица на ухото (точно и каквато е идеята на случилото се, предполагам
)

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Senna forever
- Потребител
-
BrkN написа:една тема какво прави ... хората са видяли че ти пука за колата и как даваш пари за нея и тн ... мн лесно са си искарали 1500 лева без да се занимават хах ужас
Какво да ме прави човек!Имам си сантитимент към тази кола!Първото ми Бмв което си купих!Другото е резачка.По-мощно.Но това си го обичам.Няма марка която така да ме кефи и да съм доволен от нея!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
целата история намирисва,ма пък сварша по нелоги4ен на4ин
такава кола обикновенно се зима за да бъде прекарано нещо с нея или за грабеж
,щот ина4е няма сми,4е само записва4ката не е малко пари

- Senna forever
- Потребител
-
Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!И не е постановка!Защото мен никой не ме търсил.А аз сам потърсих помощ от приятелят ми дали може да я открие!Работа на Костинбродци е!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bavareca_86 написа:да разбираме 4е колата не си я обявил за из4езнала в полицията 4 дена
обявил я е...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bavareca_86 написа:Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!
Може би да не писка за откупа е имал в предвид.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ок,но тогава как отива в районното да обяви колата 4е му е варната,нали веднага ше се по4не как се сварзаха с теб и сто глупости и тем подобни разследвания,тебе са ти ясни мисляVlados написа:bavareca_86 написа:Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!

мен ли4но тая работа ми е много съмнителна предви посо4ените обстоятелства
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Има успешен край тази тема, а който се интересува неща за това как е върната колата
ЛС към автора. Ако пък самият автор иска да сподели нещо, да ми пише, ще отключа темата 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Senna forever
- Потребител
-
Vlados написа:bavareca_86 написа:Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!
Именно!Точно за откупът че няма да има полиция след този които им го носи!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
сагласен,оба4е как обяви в полицията 4е колата е намерена?Senna forever написа:Vlados написа:bavareca_86 написа:Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!
Именно!Точно за откупът че няма да има полиция след този които им го носи!Иначе аз на момента я обявих когато видях че е открадната,но на полицията да ти помогне не можеш да разчиташ да помогне, колкото някои мутри ,имат връзки и могат да ти свършат работа!