:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 02 Фев 2009, 17:07

bavareca_86 написа:абе незнам за при тебе,ама аз ли4но сам пазарувал неща от него и сам ги плащал преди да ги видя и сам бил доволен :roll: невервам да е искал да те преебе,ама все пак...
да, аз съм много доволен, направо съм щастлив даже... това не е преебавка това е парче боклук за 22 лв :mhihi: Самия факт, че си е помислил да го продава е гавра не само с мен а и с колегите... както и да е ;) не съм за 22 лв но като с тебе се подиграят така ще видим как ще реагираш...
:yes:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 02 Фев 2009, 17:15

porostorm написа:
bavareca_86 написа:абе незнам за при тебе,ама аз ли4но сам пазарувал неща от него и сам ги плащал преди да ги видя и сам бил доволен :roll: невервам да е искал да те преебе,ама все пак...
да, аз съм много доволен, направо съм щастлив даже... това не е преебавка това е парче боклук за 22 лв :mhihi: Самия факт, че си е помислил да го продава е гавра не само с мен а и с колегите... както и да е ;) не съм за 22 лв но като с тебе се подиграят така ще видим как ще реагираш...
ми те с мен се подиграха,в оназ тема,ма не ми дреме,4е като изклю4им няколко 4овека другите не ме познаваха ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 02 Фев 2009, 17:17

bavareca_86 написа:
porostorm написа:
ми те с мен се подиграха,в оназ тема,ма не ми дреме,4е като изклю4им няколко 4овека другите не ме познаваха ;)
Аха, значи ти си ЗА това да се подиграме тук по между си! Евала ти правя, само така... дано има още такива поводи да ти се подиграват така цели 16 страници беше темата :!: ;)
:yes:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 02 Фев 2009, 17:57

porostorm написа:
bavareca_86 написа:
porostorm написа:
Аха, значи ти си ЗА това да се подиграме тук по между си! Евала ти правя, само така... дано има още такива поводи да ти се подиграват така цели 16 страници беше темата :!: ;)
аве не сме за това,нещо не ме разбра какво исках да кажа,ама пък ако верно си го мислиш тва,то си4ко се враща на тоа свят,нали знаеш,просто споделих 4е сам има земане даване с вапросния 4овек и не сам имал проблеми
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 02 Фев 2009, 19:05

bavareca_86 написа:
TheKiller написа:Ебаси професионалистите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Има едни хора в София за фолио,намират се на бул.Габрово до затвора,гарантирам,че забележки няма да намерите,слагат само на с-класи,7-ци абе все скъпи коли,цените им са като на колегата,обаче качеството е безкомпромисно ;)
тез са до нас и наистина работят много добре,ина4е"Кон4ето"на Бул.Тодор Александров ;)

На работата на кончето винаги можеш да намериш кусури,не е такъв перфекционист като тези момчета ;)
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 02 Фев 2009, 20:44

KFZ-Handler написа:ЗАПИТВАНЕ:
Здравей колега
Интересувам се от цена за е46 купе.
1. Всички без предния: ?
2. Задните три: ?
Иска ми се да я фолирам цялата, но мисля че ще имам доста проблеми с куките... Ако има някакъв вариант ще кажеш!
Мерси предварително

ОТГОВОР:
Здравей,
1. Всички прозорци без предния излизат 320лв. с отстъпката заради членството във форума - 300лв.
2. Задните три прозореца излизат 210лв. с отстъпката 200лв.
Проблемите с полицаите могат да се сведат до минимум ако отпред сложим някоя много светла разцветка, но не гарантирам, че някъде няма да се заядат... Въпрос на избор е...
Това е от мен.

РЕЗУЛТАТ

Един огромен минус за мартин или „WilliamsF1 Team” !

Колеги ако искате да си слагате фолио на колите не правете грубата грешка да ставате клиенти на този „Професионалист”
За 300лв. и много нерви резултата е умопомрачаващ.

Колата беше взета вечерта и не можах да видя дали всичко е наред. Сутринта след външно измиване (казвам външно защото отвътре не я пипах за да изсъхне уж добре поставеното фолио) се видя какъв е рузлтата от поставянето. Веднага се обадих по тел. И се разбрахме да се видим за да се разберем как ще оправяме нещата. Не съм конфликтна личност и винаги гледам нещата да бъдат изгладени по нормалния начин.
Отговора на „майтора” беше че ще се опита да ги оправи. Попитах го дали е сигурен че след това всичко ще е ок и той каза пак, че ще се опита. На въпроса кога – отговори „Когато ти се обадя” !
Мисля, че за 300лв. всеки един ще се съгласи че няма да толерира никой да си прави експерименти с неговата кола и за негова сметка, затова му казах че си искам парите и като знак на добра воля ще му оставя пари да си покрие материалите. Отговорът беше – „нямам” .
От снимките си личи, че фолиото на доста места е смачкано, пълно е с балончета и дори и най-неразбиращия веднага ще види, че поправяне на това няма.
Еми тва е пиша ви за да не си давате парите на такива пълни аматъори, които даже нямат капка уважение към себе и за които 300лв. им струва бизнеса!

СНИМКИ

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ужас...при положение, че ти взима за труд колкото за фолио, не разбирам какво му пречи да си поправи дефектите...това си е пълно насиране ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 02 Фев 2009, 20:50

за 300 лв наистина би трябвало да е изпипана , дано колегата си поправи грешките че не са малко парите
BMW 318is

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 02 Фев 2009, 22:53

KFZ-Handler написа:.....

шок и ужас :shock: аз лично така няма да мога да си гледам колата и ще го сваля на момента... въобще не трябва да си удържа за фолио а трябва да ти върне цялата сума :!:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 02 Фев 2009, 23:03

benzin написа:
KFZ-Handler написа:.....

шок и ужас :shock: аз лично така няма да мога да си гледам колата и ще го сваля на момента... въобще не трябва да си удържа за фолио а трябва да ти върне цялата сума :!:
или просто да свали старото и да сложи ново от което колегата да е доволен ;)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 02 Фев 2009, 23:16

или дет се вика: да отлепи от една,че да залепи на друга :weed:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 02 Фев 2009, 23:24

Явор написа:или дет се вика: да отлепи от една,че да залепи на друга :weed:
стига да е ка4ествено :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 02 Фев 2009, 23:27

май не ме разбра какво имах впредвид :D ..ма на шанс..ай лека
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 03 Фев 2009, 0:56

Тва с фолиото е безобразие, мислех да ползвам услугите на въпросния човек, но с тва качество, сам ше си го налепя по-добре :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 03 Фев 2009, 12:20

Колегата Strabex Ми врътна лек номер.. вместо да ми прати датчик и букса той прати само датчика.. разбира се не беше посочено, че може да погледна пратката преди да я платя.. и го видях след като бях платил вече.. не ми е за 20-те лева и за единия изгубен час по задръствания.. уби ми мерака :(
Последна промяна Demo 9 на 03 Фев 2009, 19:12, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 03 Фев 2009, 12:29

Demo 9 написа:..

в темата си написал че е пратил само датчика тука само буксата кое е последно :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари