Отечествен Фронт - 31.12.09
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ja написа:M2PR написа:И аз го гледах това предаване в събота (подчертавам м. Януари)
Това е просто абсурдно да се случва... горките хорица, на какъв тормоз са подложени само те си знаят![]()
И оная баба, милата, която каза, че накрая ще иде да се хвърли в морето![]()
![]()
![]()
Имам чувството, че те са забравени и от Бог... никой и никва помощ от нкиъде... няма такъв срам и резил !!!
Ами абсурдно е ама никой не го интересува. Там имаше един полицай навремето, който отговаряше за 3 села. Ебати и полицията... Един полицай бе, на 3 села, що да не крадът циганите. Тука ми се исипали 1500 куки да пазат парламента...
...и да бият студенти

една случка ще ви разкажа.....до Плвевн на 2 км има едно село Буковлък, в което живеят само цигани. Там полиция не ходи защото няма да се върне....последния път когато са отишли полицаи с патрулка за няква циганска свада се връщат бити и ПЕША! патрулката е разглобена за около 20 мин..

ако цялата полиция в Плевен беше отишла след тоя случай да ги помели нямаше да е така...но не отиде защото ги е страх
сами си вадете изводи аз моя съм направил.....

ineedmoney написа:ja написа:M2PR написа:И аз го гледах това предаване в събота (подчертавам м. Януари)
Това е просто абсурдно да се случва... горките хорица, на какъв тормоз са подложени само те си знаят![]()
![]()
![]()
Имам чувството, че те са забравени и от Бог... никой и никва помощ от нкиъде... няма такъв срам и резил !!!
Ами абсурдно е ама никой не го интересува. Там имаше един полицай навремето, който отговаряше за 3 села. Ебати и полицията... Един полицай бе, на 3 села, що да не крадът циганите. Тука ми се исипали 1500 куки да пазат парламента...
...и да бият студенти![]()
една случка ще ви разкажа.....до Плвевн на 2 км има едно село Буковлък, в което живеят само цигани. Там полиция не ходи защото няма да се върне....последния път когато са отишли полицаи с патрулка за няква циганска свада се връщат бити и ПЕША! патрулката е разглобена за около 20 мин..![]()
ако цялата полиция в Плевен беше отишла след тоя случай да ги помели нямаше да е така...но не отиде защото ги е страх
сами си вадете изводи аз моя съм направил.....
Ти от Плевен ли си ве батка

Аз па като влизах у Буковлък на времето и циганите ми миеха колата

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
офф :
това е било, щото са знаели, че "джа ш'ги накаже"
он :
Ама поне е имало 1 полицай, нали така, щото сега и 1 няма...
Но, по-лошото е, че едва ли някой (дори и след репортажа) ще им обърне внимание....
това е било, щото са знаели, че "джа ш'ги накаже"

он :
Но, по-лошото е, че едва ли някой (дори и след репортажа) ще им обърне внимание....

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR написа:офф :
това е било, щото са знаели, че "джа ш'ги накаже"![]()
![]()
![]()
он :
Абе плащах им, доста работа съм им давал да вършат, за това ме обичаха. Ама и си беха страхливи преди 10-15 години. Може да хванеш да биеш циганин на сред махалата и другите ше си траят. Сега иди прасни един шамар на некой ше се исипе целия му род и родовете на съседите му на главата ти... Тва щото ги опуснахме и са е обратното.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
вижте сега
10 човека с е такива
и така и така не идва полиция и тия мангали или просто ще изчезнат или ще се изнесат от там. Аз лично бих отишък на гости на тези хорица с въпросната "успоредка" за 2-3 седмици на гости, и който влезе в двора получава малко сачми за патки или зайци.
10 човека с е такива

и така и така не идва полиция и тия мангали или просто ще изчезнат или ще се изнесат от там. Аз лично бих отишък на гости на тези хорица с въпросната "успоредка" за 2-3 седмици на гости, и който влезе в двора получава малко сачми за патки или зайци.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ja написа:Ти от Плевен ли си ве батка![]()
Аз па като влизах у Буковлък на времето и циганите ми миеха колатаМного ме обичаха
от там съм родом затва ги знам тия работи...в момента(от няколко години съм в софия)
но това не променя факта....и тука и так се едно е в гетата
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
трепане трябва за тея гадове и лагери както Хитлер е трепал евреите , е така трябва за циганите.
It`s party time !
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
трябва да ги скопяват - и мъжете и жените....иначе скоро ще бъдем малцинство в България и ще работим за техните помощи а те ще ни крадат това което ни остава
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
M2PR написа:И аз го гледах това предаване в събота (подчертавам м. Януари)
![]()
![]()
АББСОЛЮТНО! САМО ГЪРЧ ЗА ТВА ПЛЕМЕ!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Само трепане мамка им ЦИГАНСКА, като ги защитава евро саюза да си ги вземат там бе, да еба мама им гадове с гадове 

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
A-а-а,Жоре,не така!Къв е тоя расизъм!Ми те ако ги избият,ми то Сливен ще обезлюдее.
Трябва да се грижим за братята роми.Ето,онзи ден съобщиха,че правителството отпуска 20мил. лева за жилища на мангасарите. Ми на мене що никой не ми дава пари за къща бе!!?!? Да се пиша и аз ли циганин!? Няма да плащам ток,вода...ми к'во!Циганин да си в България!
http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... g2MDszNQ==

http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... g2MDszNQ==
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Навремето като имахме 2 помещения за животновъдене + един зърно склад точно в циганско село... 2 пъти се пробваха да крадат и 2 пъти ги хващахме, кварталните на селото и съседното наши хора.. БОЙ, БОЙ, БОЙ, БОЙ и пак ЗДРАВ БОЙ това е от което разбират мангалите повече не посмяха. Щели да отмащават, да *** отрепките, ще отмащават на такива беззащитни хора. Тва от сача по-наср*но няма.. само страха да му вземеш.
И така си продадахме помещенията без проблеми и сега собствениците още нямат проблеми.

И така си продадахме помещенията без проблеми и сега собствениците още нямат проблеми.

E34, E38
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4