Отечествен Фронт - 31.12.09
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Абе леле да можех ей са да отида само да видя мангалчето там 1 брадва да му резна ръката от рамото я умре от кръвозагуба или по добре цял живот помни що е с 1 ръка леле
А другите ако искат и крака мога да сека хич не ми дреме ,че имат права ,че са хора ,НЕ СА ХОРА животни са и трябва да се третират като такива...Щом обира ма да се влезне да му се вземе ядене всичко ръцете да се счупят на целия род от малките ромчета до големите мазни мангали и мангалки да ги виим ще мрат от глад мам@ им мръсна
Тва на нищо не прилича ,бабата я е страх да си заспи в собствената къща да не се върнат да отмъщават...Да дойдат на мене да ми отмъщават..на сапун и тва е или по добре хирург да ставам 1 мангал в 15 кофи и тва е 

Live it like you Love it
bobi_maxo написа:ja написа:bobi_maxo написа:Къде е това село Мечка? Че не гледах докрая филма!
Близо до Плевен, 20-тина км на север.
Ами, дали има желаещи за една разходка до там? Нали има "лъвчета", или както някой колеги казват -"Батки"?
Да направим една официялна сбирка на BMW FORUMS, там?
То там полиция нема квото напраиш там ше си остане

Тия точно в това село съм ги мачкал 2 години и пак ше ида, ама това нема да опрай нещата ми се струва. Трябва да е системно поне 2-3 месеца. Малко са твърдоглави.
ja написа:bobi_maxo написа:ja написа:bobi_maxo написа:Къде е това село Мечка? Че не гледах докрая филма!
Близо до Плевен, 20-тина км на север.
Ами, дали има желаещи за една разходка до там? Нали има "лъвчета", или както някой колеги казват -"Батки"?
Да направим една официялна сбирка на BMW FORUMS, там?
То там полиция нема квото напраиш там ше си остане![]()
Тия точно в това село съм ги мачкал 2 години и пак ше ида, ама това нема да опрай нещата ми се струва. Трябва да е системно поне 2-3 месеца. Малко са твърдоглави.
Аз съм ЗА! Само трябва да видим бройката на мангалите, и да се преброим и ние!
Да не стане така че отидем 10, а те 100!

Преди 10 години беха много, сега сигурно са още по-много.
Проблема е че се съмнявам да тръгнем от тук повече от 10 човека, айде от Плевен ше взема още 5-6 ама само толкова, ше ни подгонят.
Проблема е че се съмнявам да тръгнем от тук повече от 10 човека, айде от Плевен ше взема още 5-6 ама само толкова, ше ни подгонят.
Последна промяна ja на 02 Фев 2009, 23:45, променена общо 1 път
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ja написа:Преди 10 години беха много, сега сигурно са още по-много.
Проблема е че се съмнявам да тръгнем от тук повече от 10 човека, айде от Плевен ше взема още 5-6 ама само толкова ше ни подгонят.
Ако има да пътуваме с някого от Варна сме 3ма

Здр
uricatoli написа:ja написа:Преди 10 години беха много, сега сигурно са още по-много.
Проблема е че се съмнявам да тръгнем от тук повече от 10 човека, айде от Плевен ше взема още 5-6 ама само толкова ше ни подгонят.
Ако има да пътуваме с някого от Варна сме 3ма
Хахах както се разбрахме преди малко зайо.....вече сме 5-ма.
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
може да се организира нещо като сбирка в мечка,не е задължително намеренията да са враждебни,там на място ще се прецени.
интересува ме как е пътя до селото,става ли за ниски коли

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
KIM написа:ТОВА Е БИЛО ВИНАГИИИ<НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СЕГА КАТО НАПРАВИХА ПРЕДАВАНЕ ЗА ТОВА НЕ Е БИЛО СЪЩОТО И ПРЕДИ 10-15ГОДИНИ
Еми на снимките дето показаха май друго е било ама...
B U L L I написа:може да се организира нещо като сбирка в мечка,не е задължително намеренията да са враждебни,там на място ще се прецени.
Пътя беше добър но сега идея си нямам как е:dunno:
Има тука един друг момент с това отиване. Ше се исипеме там 20 коли и при най малката провокация ше омааме некой циганин и ше стане мадафака щото не сме го хванали в крачка. Ще напраиме кофти услуга на селяните там.
Трябва да се дебнат и да се хващат като крадът. Тогава чупене на ръце, бой и т.н. ама кой ше виси там по нощите един месец...
Аз за това си мисля, че най-добра е идеята на колегата от офроуд форума за събиране на пари и наемане на фирма като СОД или нещо такова.
KIM написа:ТОВА Е БИЛО ВИНАГИИИ<НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СЕГА КАТО НАПРАВИХА ПРЕДАВАНЕ ЗА ТОВА НЕ Е БИЛО СЪЩОТО И ПРЕДИ 10-15ГОДИНИ
Съвсем друго беше преди 10-15 години...
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4