Я да се изфукам с 4 бр. ключове и да питам..
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
cucko написа:Имам познат приятел който с един ключ отключва неговото бмв и на още едно бмв на друг приятел и не знам как е това съвпадение...
Явно немците са взели нещо от ЛАДА

Мой приятел малко пострада на работа и помоли друг приятел да му закара ладата до тях, като му даде ключовете. Много се учудил, когато приятеля закарал друга лада пред тях (маршрута е Варна - кино Тракия-аспарухов мост-кв.Галата, и обратно за да върне 'грешната' кола)

Иначе аз взех бмв-то само с ключа с лампичката. Май трябва да направя и един дубликат за всеки случай...
SaSo написа:Ми и мойта си я взех с 4 ключа.... Кръглия е за това което обясниха ... Сервизен ключ..
Зависи на каква кола попадаш... Повечето горублянски имат 1 ключ и той дубликат... Повечето де... не всичките...Другата половина можеби идват с най-много 2 ...![]()
![]()
Цели шест ключа ми дадоха от горубляне

slowtraveler написа:cucko написа:Имам познат приятел който с един ключ отключва неговото бмв и на още едно бмв на друг приятел и не знам как е това съвпадение...
Явно немците са взели нещо от ЛАДА![]()
Мой приятел малко пострада на работа и помоли друг приятел да му закара ладата до тях, като му даде ключовете. Много се учудил, когато приятеля закарал друга лада пред тях (маршрута е Варна - кино Тракия-аспарухов мост-кв.Галата, и обратно за да върне 'грешната' кола)![]()
Иначе аз взех бмв-то само с ключа с лампичката. Май трябва да направя и един дубликат за всеки случай...
Е ми нормално е да стават такива съвпадения - ключалки стари позахабени, сходна форма и...
Ако ключа ти е с имобилаизер по-добре ходи веднага да си направиш дубликат щот после от 50 става на 300. За цените не съм много сигурен ама е горе-долу тая пропорция

Ако не е... и да си го изгубиш те полицаите веднага ше ти направат дубликат

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Ти знаеш от каде си си купила автомобилаМишел написа:А аз защо имам един?С който се отключва и заключва жабка, врати, багажник и пали?

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
plradev написа:Мишел написа:Kambe написа:Мишел написа:А аз защо имам един?С който се отключва и заключва жабка, врати, багажник и пали?
със всички освен този без канала се извършват всички тези операции които си изброилa
Да разбирам ли, че има коли при които жабката и багажника са с отделен ключ, както каза Кико, а други като мен са само с един?
И изобщо ако със всички се прави едно и също, защо трябва да са 3?
Отво ри си книжката за обслужването"тая българската" на 22стр. има описание за всеки ключ...е сега го видях там и 4-тия..каде съм блеял преди![]()
Трябва да си с 4
п.п. Честит нов аватар
Без да искам попаднах на темата и това е на 22 страница...

Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3