Как да почистя отвътре фар "АНГЕЛКИ ОЧИ"
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			36 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

Мойте са Хела преди фейслифта, почистването се състои в разкачане разбира се на всички кабели, след това на винтчетата и когато вече е откачен от купето се разкачат всички пластмасови щипки по ширината му. По спомени са около 6-7 броя. После идва ред на микрофибърната кърпа и препарат за почистване на стъкло, дестилирана вода или кой каквото си прецени, но гарантирано пропусканата светлина е поне 50% повече, отколкото преди операцията  

Който не вярва да направи процедурата само на единия фар, да го постави и преди да е свалил другия да ги светне
 Разликата е очевАдна  

В единия ми фар се установи, че щипките ли, как да го кажа в които се въртят винтчетата от старост на пластмасата се бяха счупили и последва лепене, но сега всичко е ток и жица

Благодарности на колегата Burninparis
  с който вместо да пием бира на топличко събирахме студ около фаровете, но си заслужаваше!
			Който не вярва да направи процедурата само на единия фар, да го постави и преди да е свалил другия да ги светне
В единия ми фар се установи, че щипките ли, как да го кажа в които се въртят винтчетата от старост на пластмасата се бяха счупили и последва лепене, но сега всичко е ток и жица
Благодарности на колегата Burninparis
  с който вместо да пием бира на топличко събирахме студ около фаровете, но си заслужаваше!Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
		- Каква яка графика!
- Karlo
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: '97 Е39 M52B20

Да, и аз от Burninparis взех ксенона, евала  
А всъщност лупата от двете страни ли се чисти - или само отпред?

- NikiNikolov
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: Хилядолетен сокол

А, и аз чистих, ама нещо не стаа както трябва и като постопли малко те тука фаровете: http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php, за доизкусуряване малко. Може да кажете, че съм  
 , ама това е положението.

, ама това е положението.- safety car F1
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: e61 n52b30

Re: Как да почистя отвътре фар "АНГЕЛКИ ОЧИ"
ek6an_men написа:Колеги, влезнала ми е вода вътре в фара, и след като е изсахнала, има петна. Искам да ги изчистя. Може ли ? Как става, процедурата ? Моля помогнете ? Ако има снимков материял, ще бъда благодарен. Чакам, мнения. Мерси предварително.
Обърнете се към-smetkata
safety car F1 написа:... Фаровете се режат и всичко от вътре се почиства.След това се залепят.Но само smetkata знае къде се режат точно за да не се нарани фара и да не се вижда рязаното
Хората говорят за разглобяване...
- anzak
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: F07 535D
 - Мечтае да кара: SL500

оригиналния ейнджъл айс на хелла не се реже просто це загрява с пистолет с горещ въздух има едно като булкит да омекне и мисля и едно малко болче имаше някаде и леко внимателно се разделя стъклото от основата на фара

- map13
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: E39 525d вагон

safety car F1 написа:ek6an_men написа:Колеги, влезнала ми е вода вътре в фара, и след като е изсахнала, има петна. Искам да ги изчистя. Може ли ? Как става, процедурата ? Моля помогнете ? Ако има снимков материял, ще бъда благодарен. Чакам, мнения. Мерси предварително.
Обърнете се към-smetkataФаровете се режат и всичко от вътре се почиства.След това се залепят.Но само smetkata знае къде се режат точно за да не се нарани фара и да не се вижда рязаното
Това да не е пуйка бре !!!

- El Diablo
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: E70

и аз съм виждал в чужд форум как са резани фаровете, за да се сменят ринговете, преди време се пробвахме да отвориме оригинален фар хелла феислифт с пистолет за топъл въздух но нестана момчето се отказа, чехме да му боднеме рингове ЦЦФЛ, или пък колегата паната ги беше отварял в Печката, ама си ги беше изчистил  

- anzak
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: F07 535D
 - Мечтае да кара: SL500

- El Diablo
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: E70

е как :>
пример бехме с колегата РАСИ една вечер, 2те коли една зад друга
моите фарове са некви депо с ЦЦФЛ рингове., а на РАси оригинални хела феис, като сме на габарити, разликата е от земята до луната,
аз с моите ЦЦФЛ рингове си карам през деня, никога не пускам фарове а само на ринговете, спират ме никакъв проблем пък и като започне леко да се стъмва е голема атракция, всеки гледа се 1 карам аЛди Р8
  но за съжаление вечер много си мислят че карам на дълги и ми светкат  

пример бехме с колегата РАСИ една вечер, 2те коли една зад друга
моите фарове са некви депо с ЦЦФЛ рингове., а на РАси оригинални хела феис, като сме на габарити, разликата е от земята до луната,
аз с моите ЦЦФЛ рингове си карам през деня, никога не пускам фарове а само на ринговете, спират ме никакъв проблем пък и като започне леко да се стъмва е голема атракция, всеки гледа се 1 карам аЛди Р8
- safety car F1
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: e61 n52b30

map13 написа:safety car F1 написа:ek6an_men написа:Колеги, влезнала ми е вода вътре в фара, и след като е изсахнала, има петна. Искам да ги изчистя. Може ли ? Как става, процедурата ? Моля помогнете ? Ако има снимков материял, ще бъда благодарен. Чакам, мнения. Мерси предварително.
Обърнете се към-smetkataФаровете се режат и всичко от вътре се почиства.След това се залепят.Но само smetkata знае къде се режат точно за да не се нарани фара и да не се вижда рязаното
Това да не е пуйка бре !!!
Ами оригинален фар hella ако ти прилича на пуика
 За мен това е начина да се изчисти както трябва-лупата ,рефлекторите и стъклото,без да се мокри-като колегите с перилните препарати - asasin18
 - ентусиаст
 - 

- Кара: е70 sd

като имате по 1 хиледарка в повече за нови фарове що не ми я дадете на мене ами ще си трошите фаровете за можете после да си купувате нови  

Karlo написа:Да, и аз от Burninparis взех ксенона, евала
Мойта от вътрешната страна беше много по-замърсена, отколкото от външната до която някакси можеш да се добереш с парцалче и тел през дупката отгоре на фара... Оттам нищо не става
Като я забършеш направо си се вижда мърсотията по парцала...
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
		- Каква яка графика!
asasin18 написа:като имате по 1 хиледарка в повече за нови фарове що не ми я дадете на мене ами ще си трошите фаровете за можете после да си купувате нови
Кое точно от изказването ти беше по темата и какво точно те бъркаше че трябваше да амортизираш излишно клавиатурата?
Ако не ти стигат парите и искаш да ти дават ей така - около църквите върви тоя номер и по Витошка.
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
		- Каква яка графика!
- Karlo
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: '97 Е39 M52B20

36 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3