Да подкрепим Димитър Бербатов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Фев 2009, 23:53

kusho написа:
ivo_motul написа:Заслужава момчето. :bgflag:

Заслужава псувни само!
Аз дето съм чорбар, честно мага да кажа, че няма играч на ЦСКА изваждал ме от релси така както Бербатов. То небяха МТК, ФК Левски, националния.....пропуски след пропуски.

Хайде само да не излизаме от рамките на доброто поведение. Никой не те кара да гласуваш насила.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 03 Фев 2009, 23:54

дадох си гласа,но дано не ме разочерова на 14.02 с Ливерпул (мача на сезона) ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Icko70 » 03 Фев 2009, 23:55

така и не виждам кфо имаш против Бербатов ! Кви са тия пропуски не мога да те разбера.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Фев 2009, 23:55

kusho написа:

Заслужава псувни само!
Аз дето съм чорбар, честно мага да кажа, че няма играч на ЦСКА изваждал ме от релси така както Бербатов. То небяха МТК, ФК Левски, националния.....пропуски след пропуски.

Добре де ,дайте да не усраме темата със запалянковщини ;) .Не може ли просто като темата с листената да си гласува който му е кеф и точка.И аз съм чорбар и съм изтрещевал от негови пропуски,ама сега е маалко по-различно,не мислиш ли?!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Icko70 » 03 Фев 2009, 23:57

plradev написа:
kusho написа:

Заслужава псувни само!

Добре де ,дайте да не усраме темата със запалянковщини ;) .Не може ли просто като темата с листената да си гласува който му е кеф и точка.И аз съм чорбар и съм изтрещевал от негови пропуски,ама сега е маалко по-различно,не мислиш ли?!

Е то е нормално да има прпуски бе вие кфо искате да е перфектен.... няма футболист които да не пропуска ... !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 03 Фев 2009, 23:57

Не се интересувам от футбол,ама щом е за наше момче +1 ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Icko70 » 03 Фев 2009, 23:57

plradev написа:
kusho написа:

Заслужава псувни само!

Е то е нормално да има прпуски бе вие кфо искате да е перфектен.... няма футболист които да не пропуска ... ! btw и аз сам от ЦСКА !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Фев 2009, 0:00

kusho написа:

Заслужава псувни само!

"Проблема на Българския футбо е, че най-добрите играчи са вкъщи пред телевизорите", всеки знае и "разбира" много. Просто такива коментари за един велик играч, като Бербатов са безпочвени. Все пак е интересно как хората могат да кажат на ЧЕРНОТО - бяло ;)

Браво на момчето. :idea:
Дано и занапред ни радва с красива и сърцата игра.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 04 Фев 2009, 0:05

Приканвам ви също да не споменавате Левски и ЦСКА в тази тема, нека я запазим чиста и донесем на нашето момче малко слава :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 04 Фев 2009, 0:07

Изрода написа:Не се интересувам от футбол,ама щом е за наше момче +1 ИзображениеИзображениеИзображение

М да и аз съм като колегата не разбирам много от футбол и не гледам,но за Берба се изговори супер много и повечето което чух е само позитиви следователно гласувам с +от мен за нащо момче и се така да печели мноооооогооо пари Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 04 Фев 2009, 0:24

///milko way написа:дадох си гласа,но дано не ме разочерова на 14.02 с Ливерпул (мача на сезона) ;)

14.03 ;)

ще плачааааат :mhihi: Нашия калитко е с гол, мисля да го изиграя даже в спортингбет за първи голмайстор :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 04 Фев 2009, 0:27

Иво написа:Приканвам ви също да не споменавате Левски и ЦСКА в тази тема, нека я запазим чиста и донесем на нашето момче малко слава :)

Аз лично го подкрепям навсякъде където сваря. И не само защото е българин, ами защото е уникален футболист.
Слава незнам накъде можем да му носим повече :)
Да не кажа голяма дума, но в момента е най-малко в топ 5 на най-популярните и футболисти в Европа. Online изданието на The Sun например, загърби Мадона и Бритни и пише само за Бербатов :mhihi:

:bgflag:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 04 Фев 2009, 0:30

БЕРБАТОВ ГИ ПИПА НАЙ-ДОБРЕ! :mhihi: :mhihi: АЙДЕ И ОТ МЕН ЕДНА РЪКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 04 Фев 2009, 1:13

go4et0o написа:
Изрода написа:Не се интересувам от футбол,ама щом е за наше момче +1 ИзображениеИзображениеИзображение

М да и аз съм като колегата не разбирам много от футбол и не гледам,но за Берба се изговори супер много и повечето което чух е само позитиви следователно гласувам с +от мен за нащо момче и се така да печели мноооооогооо пари Изображение

И аз така..! И да си купува само наш'та марка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 04 Фев 2009, 1:18

Не ми е любимец от българските футболисти, но на черното бяло не мога да кажа. Човекът много играе последните 2 сезона! Един глас и от мен!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата