Castrol Magnatec 10w40
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Castrol Magnatec 10w40
Колеги я подсвирнете от къде да купя Castrol Magnatec 10w40 (и да съм сигурен че си е оригинално разбира се),някъде около центъра даите оферта 

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
в е36 писах и пак ще напиша, никак не съм доволен от това масло 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега извинявай че малко се намесвам във твоето питане,но аз сега карам със същото масло и до смяната остават ще 6000км а на маслото цвта му стана едно като червеникаво незнам защо е така.дали след известно време това масло така става ако има запознати нека да споделят.колега още веднъж сори за дето се беркам във твоят въпрос.
spens_82 написа:колега извинявай че малко се намесвам във твоето питане,но аз сега карам със същото масло и до смяната остават ще 6000км а на маслото цвта му стана едно като червеникаво незнам защо е така.дали след известно време това масло така става ако има запознати нека да споделят.колега още веднъж сори за дето се беркам във твоят въпрос.
С това масло карам три коли и общо взето и при трите е еднакво...При сипването има светъл, жълтеникъФ цвят и след 500-1000 км потъмнява значително - след 1000 км си е почти черно (има добри миещи характеристики) - за да е червено - значи просто тубата е Магнатек, а ш нея не се знае какво има....

6 мнения
• Страница 1 от 1