Вижте на какво Е24 попаднах

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Вижте на какво Е24 попаднах

Мнение от smg » 31 Яну 2005, 23:52

От преди една седмица го забелязах. Седи си мръсно и кално горкото. Според мен собственика не оценява какво бижу има. Ако някои има желание може да се опита да го спаси от този стопанин.
Колата се намира на ул." Никола Габровски". Това е улицата, която свързва гара Пионер със Студенски град. Тази дето минава покраи картинга на Дунев. Намира се преди първия светофар след горичкатата. Като се тръгне от гарата посока Студенски град.Пада се от дясната страна точно пред една коолперацийка.
Дано да има колекционери. Ето някои снимки, които направих днес :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smg » 31 Яну 2005, 23:55

:D

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 01 Фев 2005, 0:04

Може пък да не умее да кара в зимни условия. Както сам каза, от една седмица седи така - тамън от както почна да вали сняг по-сериозно. Жалко ще е, ако този някой я зареже така... :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smg » 01 Фев 2005, 0:09

Абе дори и да не я кара поне да я беше изчистил и да не я беше оставял да я пръскат с кал колите :winky:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 01 Фев 2005, 0:15

За съжаление,не седи там от една седмица...доста седмици ше дойдат да е там..:(
Не знам какъв и е проблема,но поне на външен и вътрешен вид го докарва....и то доста.Иначе машината е автомат,ако не се бъркам е с Б32-ка,светъл кожен салон и т.н.
Изображение
Driver's Racing Team

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 01 Фев 2005, 0:18

Това бижу не е местено от там сигорно полувин година :( Наистина му трябва друг собственик :help: Другия пад кат мина от там ще взема да я изчистя от снега че грехота 8)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Фев 2005, 1:02

Тя там от години висне пред Дианабад потънала в прах и сълзи.Всичко с този 6ти номер стана одавна и от пръв поглед в стил "Нимоа тъ забрая Георги" :mhihi: Преди да завали сняг собственика и беше отворил капака и нещо ровъчкаше ма мноо бързах и неможах да се запзная с пича а от години оглеждам 6така.И все си мисля да му кажа че ще я мия два пъти седмично само да ми дава да я карам до авто мивката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 01 Фев 2005, 1:23

Той вярно не я мие често, но колата е в движение. Появи се преди около година в него район, но първо беше закотвена на другия тротоар. След това изчезна за около месец - два и пак се появи. По доста време не я местят, но от време на време я виждам паркирала малко встрани. Може да ми вярвате. От Ст. град съм и я следя всекипът, като хвана 94 или 88. Уличница е, но не е зарязана
...Тез` две бири `що ги каза ...?

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 01 Фев 2005, 2:57

Преди доста време тая Е24ка беше на Годжи (ако не се лъжа).. и след него смени няколко собственика.Това лято се караше чат пат.. иамм даже и снимка.., но като цяло зимата си виси там.. :evil:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 01 Фев 2005, 7:51

SlipKnoT написа:Преди доста време тая Е24ка беше на Годжи (ако не се лъжа).. и след него смени няколко собственика.Това лято се караше чат пат.. иамм даже и снимка.., но като цяло зимата си виси там.. :evil:

Tази кола никога не е била на Годжи, тази която имаше той е много лъсната и беше с номер от новите.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Фев 2005, 12:55

Колко мислите, че ще струва ако може да се купи от собственика? Ако няма сериозни проблеми?
Изображение

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 01 Фев 2005, 13:13

И аз я знам, виси от много време така и понеже минавам от там 4есто ще питам кой е собственика и дали се продава.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Фев 2005, 16:27

Тази кола седеше до отсрещния тротоар, точно пред х-л Диана още преди 4-5 години. Работил съм там 5 години и я заглеждах доста често. Беше със спаднали гуми и педя прах отгоре. По едно време изчезна, мислех,че я е взел някой ценител да я възстанови, но уви, пак се появи там в не особено завидно състояние. :(
Never mistake motion for action...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Фев 2005, 18:28

:bcry: Как може такова отношение ?? :evil:
Хората са се побъркали тотално,да изоставиш изстинската техника ... и да си купиш ... Citroen C4 3 portes напр. :puke: :puke: :dummy:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Фев 2005, 23:34

Малкия написа:Това бижу не е местено от там сигорно полувин година :( Наистина му трябва друг собственик :help: Другия пад кат мина от там ще взема да я изчистя от снега че грехота 8)

Абе Явор и Кирето го разхождаха лятото :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата