Вижте на какво Е24 попаднах
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Вижте на какво Е24 попаднах
От преди една седмица го забелязах. Седи си мръсно и кално горкото. Според мен собственика не оценява какво бижу има. Ако някои има желание може да се опита да го спаси от този стопанин.
Колата се намира на ул." Никола Габровски". Това е улицата, която свързва гара Пионер със Студенски град. Тази дето минава покраи картинга на Дунев. Намира се преди първия светофар след горичкатата. Като се тръгне от гарата посока Студенски град.Пада се от дясната страна точно пред една коолперацийка.
Дано да има колекционери. Ето някои снимки, които направих днес
Колата се намира на ул." Никола Габровски". Това е улицата, която свързва гара Пионер със Студенски град. Тази дето минава покраи картинга на Дунев. Намира се преди първия светофар след горичкатата. Като се тръгне от гарата посока Студенски град.Пада се от дясната страна точно пред една коолперацийка.
Дано да има колекционери. Ето някои снимки, които направих днес

- smg
- младши ентусиаст
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Може пък да не умее да кара в зимни условия. Както сам каза, от една седмица седи така - тамън от както почна да вали сняг по-сериозно. Жалко ще е, ако този някой я зареже така... 

- smg
- младши ентусиаст
-
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Това бижу не е местено от там сигорно полувин година
Наистина му трябва друг собственик
Другия пад кат мина от там ще взема да я изчистя от снега че грехота 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тя там от години висне пред Дианабад потънала в прах и сълзи.Всичко с този 6ти номер стана одавна и от пръв поглед в стил "Нимоа тъ забрая Георги"
Преди да завали сняг собственика и беше отворил капака и нещо ровъчкаше ма мноо бързах и неможах да се запзная с пича а от години оглеждам 6така.И все си мисля да му кажа че ще я мия два пъти седмично само да ми дава да я карам до авто мивката 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Той вярно не я мие често, но колата е в движение. Появи се преди около година в него район, но първо беше закотвена на другия тротоар. След това изчезна за около месец - два и пак се появи. По доста време не я местят, но от време на време я виждам паркирала малко встрани. Може да ми вярвате. От Ст. град съм и я следя всекипът, като хвана 94 или 88. Уличница е, но не е зарязана
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Преди доста време тая Е24ка беше на Годжи (ако не се лъжа).. и след него смени няколко собственика.Това лято се караше чат пат.. иамм даже и снимка.., но като цяло зимата си виси там.. 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
SlipKnoT написа:Преди доста време тая Е24ка беше на Годжи (ако не се лъжа).. и след него смени няколко собственика.Това лято се караше чат пат.. иамм даже и снимка.., но като цяло зимата си виси там..
Tази кола никога не е била на Годжи, тази която имаше той е много лъсната и беше с номер от новите.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
И аз я знам, виси от много време така и понеже минавам от там 4есто ще питам кой е собственика и дали се продава.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тази кола седеше до отсрещния тротоар, точно пред х-л Диана още преди 4-5 години. Работил съм там 5 години и я заглеждах доста често. Беше със спаднали гуми и педя прах отгоре. По едно време изчезна, мислех,че я е взел някой ценител да я възстанови, но уви, пак се появи там в не особено завидно състояние. 

Never mistake motion for action...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Хората са се побъркали тотално,да изоставиш изстинската техника ... и да си купиш ... Citroen C4 3 portes напр.

Георги Пенчев
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2