Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 03 Фев 2009, 23:26

Дилян Пенчев написа:Довечера ще кача клиповете във вибокса че в транз.ит ще ги има до утре ;)

Айдееее колеги, стягайте коланите че ще има втора серия :)

Аз съм готов

на тази снимка направо немога да е позная :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 03 Фев 2009, 23:44

ЕХЕ АЗ ЗАВЪР6ИХ КУРС ВЕ4Е!!!! 8)

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 04 Фев 2009, 0:17

Охаааа... Преди половин час се прибирам :D

Бяхме горе до 22:20! Пистата беше ок, само към края доста се заледи и нарани от яки кантове... Времето също беше добре, освен че най-горе духаше якоооооо!
Като цяло имаше доста хора, като пикът беше между 19:10 и 20:40... Едно поне 100-120 души си имаше...
Общо взето съм много доволна и най-вече се разминахме без контузии, само един пич дето искаше да ме "вземе" надолу, но в крайна сметка ми мина през ските и отлетя :mhihi: :mhihi:

Ето и малко снимки:

Изображение
паркинга...
Изображение
пистата...
Изображение
моя милост :mrgreen: :angel:
Изображение
Карачите....

:) :) :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 04 Фев 2009, 1:15

Penchev написа: Вальо Пеев ми се иска също да се качи следващия път с нас :D

Много ми се иска да дойда следващия път, но почнах работа с отбора на Банско и ще се прибера в София като се стопи снега :roll: Ако иската може в петък на Боровец, ако не се видиме на пистата 22ч в Бъзз-бара или всеки понеделник на Банско вАмнезия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 04 Фев 2009, 2:33

Аз може ли един така страничен въпрос.. :roll:
Гъзарско ли е...така -лимонско ли е?? да се карат ски? :roll:

Ако да,следващият път и аз ще дойда,ако трябва само ще симулирам каране,или ще се метна на някой на гърба да ме носи надолу и да се 'спускам' и аз..

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Фев 2009, 8:26

Slavi_m написа:Аз може ли един така страничен въпрос.. :roll:
Гъзарско ли е...така -лимонско ли е?? да се карат ски? :roll:

Ако да,следващият път и аз ще дойда,ако трябва само ще симулирам каране,или ще се метна на някой на гърба да ме носи надолу и да се 'спускам' и аз..

Слави, няма гъзария тук ... Нещо не ти разбрах намека :confused:

Копривка , екстра е било - ти подаде ли газ ? :D Признай си ако обичаш :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 04 Фев 2009, 13:01

Penchev написа:Георги Пенчев

Шегувам се ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Фев 2009, 13:11

некои се бъзикат ,че съм на единия клип тръгнал като разчепен глиган,други ,че съм некъв лебед "грациозен"....!!! мое а напраиме една дръпка с мераклиите да видим дали стартирам като М6 и дали завивам като Нисан-ГТР..... :twisted:
и тва ше ми е последното бързо каране за следвашите три сезона-колко да натрием носовете на малчуганите.....!!! :twisted: ма ше турите нещо за баса ,да не се абим напразно и ако некой се пребие по пътя надолу - не отговарам....!!! с кола мое и да не ви дръпнем ,ма на ските.....!!! ...........че ви изедем,ей!!! :mhihi:

_r3sp3c7_ написа:Опитах се да се сдържа по повод коментарите, свързани със начина на карането ни, но просто не мога да се съглася със тебе. Нещата пречупени през твоята и нашата призма, очевадно са различни... но едва ли, мн силно се съмнявам, че ти когато си бил на нашите години(22-25) си карал по много по различен начин. Аз говоря за мен лично, преценявайки това какво мога да дам от себе си и на какво натоварване издържа организма ми и психиката ми. Най- вероятно след известен брой годинки и аз ще гледам по друг начин на "безрасъдното" спускане, дано да е в следствие от осъзнаване, че силите ми не са това което са били, а не от тежки падания, каквито не пожелавам на никого.

П.С. Вчерашното каране наистина беше доста рисковано и бързо, но пък беше невероятно като изживяване, а вашата компания ме накара да се чувствам още по- щастлив.
П.С.2 Като цяло почти никога не акрам толко бързо. Също като SKISA съм привърженик на техничното спускане, до колкото мога да го прилагам :)
Поздрави на всички скиори, без лоши чувства. :winky:

аз не казвам ,че е лошо да се кара бързо. и аз съм бил на вашто-карал съм! но е добре и на 20 и на 40 да се кара според възможностите. не искам никой да обидя,но ми се струва ,че имаше хора,които пускат по-бързо ,отколкото могат да управляват или спрат. тва беше идеята да понамалиме,както и казах след първото и на второто стана инфекцията...! естествено ,че карането в група е фантастично изживяване-правил съм го много пъти. но когато става въпрос ,че има опасност да стане беля,която-повярвай ми заради опита си виждам как ше стане предварително , е добре да се намали от всички темпото. малко адреналин не си струва после ядове за някой....!!
ако идем на боровец със сигурност ще говоря с хората-поне тези,които познавам лично ,да не правиме такива пускания като на лалето. смятам е ясно ,че мога да пусна цялото лале на шус ако е добре отъпкано и долу ще спра ,и мога да се справя с възникнала опасност ,но не си струва риска....

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 04 Фев 2009, 14:48

Penchev написа:Слави, няма гъзария тук ... Нещо не ти разбрах намека :confused:

Копривка , екстра е било - ти подаде ли газ ? :D Признай си ако обичаш :mhihi:

Георги Пенчев

Аммм газ?? С колата или с дъските? :mhihi: :mhihi: Аз съм от по-бавните, не съм летяща като Вас :winky: Признах си, обичам ;)

пп. Слави, може да те носим, ама само ако имаш шапка на лимони, иначе- НЕ :mrgreen:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 04 Фев 2009, 15:34

Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Фев 2009, 16:58

Колеги и колежки ;)

За тази събота :arrow: 07.02.2009 година , предлагам :

Среща на бензиностания OMV (ОеМфАу) до караулката на "Горубляне" - околовръстен път в 07:30 часа :idea:

Може да избистрим предварително бройката снежни ентусиасти за да отидем с по-малко автомобили :idea:

Моля уважаемите колеги и колежки ;) ,които практикуват най-прерасния зимен спорт да заповядат за да си направим един незабравим зимен ден на 2000+ метра надморска височина :smoke:

Благодаря за вниманието 8)

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 04 Фев 2009, 18:04

Следя темата с интерес и много ме е яд, че не можах да дойда на нощното, ама какво да се прави, сесия е :( .
Имам огромно желание да покарам с БМВ глутницата :twisted: , ама с тия високи температури дали ще остане сняг до събота?
Иначе ските са намазани и наточени и чакат голямото каране :twisted: 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 04 Фев 2009, 18:20

Penchev написа:Колеги и колежки ;)

За тази събота :arrow: 07.02.2009 година , предлагам :

Среща на бензиностания OMV (ОеМфАу) до караулката на "Горубляне" - околовръстен път в 07:30 часа :idea:

Георги Пенчев

аз може би още от петък вечер ще съм на боровец ... може и едно нощно да направя с попангелов като за загрявка :mhihi:
ще звънна да се видиме по пистата ;)
Последна промяна Louis на 04 Фев 2009, 18:27, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Фев 2009, 18:24

а аз май ше отека.....!!!! :( :( ше видим...! или ше дода ,или нема да дода!
зависи ко ше реши семейният съвет....

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 04 Фев 2009, 19:17

SKISA написа:аз не казвам ,че е лошо да се кара бързо. и аз съм бил на вашто-карал съм! но е добре и на 20 и на 40 да се кара според възможностите. не искам никой да обидя,но ми се струва ,че имаше хора,които пускат по-бързо ,отколкото могат да управляват или спрат. тва беше идеята да понамалиме,както и казах след първото и на второто стана инфекцията...! естествено ,че карането в група е фантастично изживяване-правил съм го много пъти. но когато става въпрос ,че има опасност да стане беля,която-повярвай ми заради опита си виждам как ше стане предварително , е добре да се намали от всички темпото. малко адреналин не си струва после ядове за някой....!!
ако идем на боровец със сигурност ще говоря с хората-поне тези,които познавам лично ,да не правиме такива пускания като на лалето. смятам е ясно ,че мога да пусна цялото лале на шус ако е добре отъпкано и долу ще спра ,и мога да се справя с възникнала опасност ,но не си струва риска....

Когато си прав, си си прав!!! Случвало ми се е и на мен да карам заедно с хора, които първо са се състезавали преди и много повече го умеят това от мен и това, което съм забелязвал е, че човек подсъзнателно се сили повече, отколкото може, само и само да не изостава и да не изглежда зле!

Иначе момчето, което претърпя инцидента, как е? Срязването лошо ли е, има ли засегнат мускул и т.н.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата