Какъв тип бойлер за дома?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какъв тип бойлер за дома?
Кой бойлер Ви харесва повече: обикновенният или “поточен под високо налягане”. Ще се ползва от възрастни хора на Вие с техниката. Благодаря.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тури им обикновения!
проточния -само некой наистина качествен ,че ако е некво менте може да ги намериш озъбени у банята.
проточен-щибел елтрон! п.с. и сименса е качествен!
обикновен-къвто решиш според бюджета.
проточния -само некой наистина качествен ,че ако е некво менте може да ги намериш озъбени у банята.
проточен-щибел елтрон! п.с. и сименса е качествен!
обикновен-къвто решиш според бюджета.
Последна промяна SKISA на 04 Фев 2009, 15:38, променена общо 1 път
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Ние в нас сме с проточен бойлер на трфазен ток "Siemens", и сме супер доволни от него...! Влизаш да се къпиш, пускаш си го и имаш вода...! Не се притесняваш, че водата може да ти свърши...! 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Нормален с проточните,те колегите го казаха вече
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
и двата варианта си имат своите надостатъци...
мисля,че ако нямаш трифазен ток-обикновен бойлер е решението...
когато си купувах-сименс и стибел елтрон имаха най дълга гаранция 24м.-аз взех втория и вече 4г нямам проблем...
мисля,че ако нямаш трифазен ток-обикновен бойлер е решението...
когато си купувах-сименс и стибел елтрон имаха най дълга гаранция 24м.-аз взех втория и вече 4г нямам проблем...
- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
аз ползвам трифазен проточен 27kW и няма грижи - къпеш се и в това време жена ти пуска топла вода в кухнята - не се усеща....марката е stiebel eltron...беше към 520 лева навремето...
Re: Какъв тип бойлер за дома?
Chapai написа:Кой бойлер Ви харесва повече: обикновенният или “поточен под високо налягане”. Ще се ползва от възрастни хора на Вие с техниката. Благодаря.
Аз мисля, че правилната тема не е за "харесване"...,а може би играят др. фактори....
Купи си обикновен вертикален бойлер Български - ДИПЛОМАТ или ТЕСИ - качествени са!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
aygofan написа:Купи си обикновен вертикален бойлер Български - ДИПЛОМАТ или ТЕСИ - качествени са!
За нищо на света не си купувай Дипломат, така нареченият Елдом инвест. Думата качество е забранена в тази фирма. Не питай от къде знам

agent smit написа:aygofan написа:Купи си обикновен вертикален бойлер Български - ДИПЛОМАТ или ТЕСИ - качествени са!
За нищо на света не си купувай Дипломат, така нареченият Елдом инвест. Думата качество е забранена в тази фирма. Не питай от къде знам
Бил съм производствените звена и на двете фирми и имат уникално модерни поточни линии....Не се лъжи и заложи на БГ продукта....

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
навсякъде сме с газови бойлери от това по-евтино и хубаво няма. и водата никога не свършва
както са двама човека с една бутилка (около 20 лв) ще карат над месец - месец и половина.

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
В стария апартамент съм със ТЕСИ 100 л, за новия си взех ТЕСИ 120 л, много съм доволен, с тия проточните само проблеми, и налягане няма, освен ако не е някаква лапачка на ток
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
aygofan написа:agent smit написа:aygofan написа:Купи си обикновен вертикален бойлер Български - ДИПЛОМАТ или ТЕСИ - качествени са!
Бил съм производствените звена и на двете фирми и имат уникално модерни поточни линии....Не се лъжи и заложи на БГ продукта....
И аз съм влизал в цеха. И познавам 2ма - 3ма души, които са работили там. По техните думи са си купили бойлери на други производители, защото не са виждали как ги правят

Вкъщи бойлера започна да ръждясва на 3тата седмица ... толкова за много качественото им производство.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2