Какъв тип бойлер за дома?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Боята по корпуса падна и на нейно място излезе ръжда.
Въобще не се изсилвам, даже се изненадах, защото беше прекалено скоро след като беше купен.
Може и аз да съм попаднал на куца бройка, все пак споделям личните си впечатления
.
Въобще не се изсилвам, даже се изненадах, защото беше прекалено скоро след като беше купен.
Може и аз да съм попаднал на куца бройка, все пак споделям личните си впечатления

Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
В продължение на повече от 10 години смених два проточни на Релакс. Следващият пак ще е такъв.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Обикновен, НЕ проточен!
"Стибел Елтрон" е БМВ-то на бойлерите!
Този е на 1-во място в моята класация
На 2-ро са бойлерите на "Светлю Шишков"ЕТ(доста по-достъпни и учудващо добри)
Другите-Дипломат,Теси-меси са та.ак и има доста оплаквания, поне когато и аз търсих изчетох всичко из Нет-а!
Разцъкай из Гугъл и ще добиеш представа!
"Стибел Елтрон" е БМВ-то на бойлерите!
Този е на 1-во място в моята класация
На 2-ро са бойлерите на "Светлю Шишков"ЕТ(доста по-достъпни и учудващо добри)
Другите-Дипломат,Теси-меси са та.ак и има доста оплаквания, поне когато и аз търсих изчетох всичко из Нет-а!

Разцъкай из Гугъл и ще добиеш представа!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Понеже виждам, че има хора възхваляващи бойлерите дипломат, ще подкрепя отрицателното си мнение за тях със снимков материал. Ето как изглежда казана от вътре на така наречената неръждавейка с цена над 300 лева за 80 литров бойлер. Снимката е направена при свален реотан, защото изгоря на третия месец и трябваше да го сменя, понеже не ми се чакаше една седмица за техниците. Ясно личи и избилата ръжда по заварките от вътре. След смяната на реотана издържа още 4 месеца и протече казана. Иначе на корпуса отвън гордо стои лепенка, указваща 5 години гаранция на електрическата част и 10 години гаранция на неръждаемия водосъдържател. Изводите оставям на вас.

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
аз съм останъл с много добри впечеления от дипломат и от теси , вкъщи сме с Теси 80л загрява мноого бързо и вода има достатъчно , а дипломат един приятел има на вилата 2такива по 3-4 човека влизаме едно след друго и вода има за всички.... според мен за 150лв - 200лв можеш да си вземеш напълно нормален бойлер който ще ти върши перфектна работа за вкъщи , всичко е на късмет после ...... както четеш има и хора който са доволни от Бг бойлерите имаи такива който се оплакват .............. успех
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Имам познати, които са някви 6 киловатови проточни бойлери и нямат проблеми, но честно казано, преди време ми се случи да се къпя няколко пъти с някво такова устройство / не бойлер, някъв нагревател горе в душа/ и през цялото време с мислех в ква поза ше ме намерят, ако ме тресне тока. Някъв кошмар е да си представяш такива неща под душа. И вярвай ми, много бързо претупваш къпането. Да не говоря, че тогава точно изчетох за разни нещастни случиа с такива нагреватели и ... шубееее....
Иначе, вероятно модерните варианти са добре защитени. Аз почти 4 години съм с някъв, май е български, сега ходих да чета марката -"Фламина" , 5 години гаранция на нещо си и 10 на другото, хахахха, мисла 2.5 киловата беше, доволна съм, седи си включен нонстоп и винаги има топла вода...А вътре на кво прилича няям представа
Догодина като изтече гаранцията може и да разбереме 
Иначе, вероятно модерните варианти са добре защитени. Аз почти 4 години съм с някъв, май е български, сега ходих да чета марката -"Фламина" , 5 години гаранция на нещо си и 10 на другото, хахахха, мисла 2.5 киловата беше, доволна съм, седи си включен нонстоп и винаги има топла вода...А вътре на кво прилича няям представа

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Е то като имаш гаранция сменяй го смело...имам предвид да занесеш този ако още е в гаранция да ти дадат нов..и те така на всеки 5 год. ще имаш нови и нови,моя е на Дипломат със серпентина и няма никакви ядове 2-ра година.....за 10 мин. от парното при 60-70 градуса стопля целия балон от 80 л.agent smit написа:Понеже виждам, че има хора възхваляващи бойлерите дипломат, ще подкрепя отрицателното си мнение за тях със снимков материал. Ето как изглежда казана от вътре на така наречената неръждавейка с цена над 300 лева за 80 литров бойлер. Снимката е направена при свален реотан, защото изгоря на третия месец и трябваше да го сменя, понеже не ми се чакаше една седмица за техниците. Ясно личи и избилата ръжда по заварките от вътре. След смяната на реотана издържа още 4 месеца и протече казана. Иначе на корпуса отвън гордо стои лепенка, указваща 5 години гаранция на електрическата част и 10 години гаранция на неръждаемия водосъдържател. Изводите оставям на вас.

- agent smit
- младши ентусиаст
-
cucko написа:Е то като имаш гаранция сменяй го смело...имам предвид да занесеш този ако още е в гаранция да ти дадат нов..и те така на всеки 5 год. ще имаш нови и нови,моя е на Дипломат със серпентина и няма никакви ядове 2-ра година.....за 10 мин. от парното при 60-70 градуса стопля целия балон от 80 л.
Вече 5 бойлера дипломати сменям с гаранцията на първия

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:57, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Ползвам един Сибел Елтрон 120л Два на Елдом 120л със есрпентина и един 80л -за стибела мога да кажа че е безпроблемен като техника но не згрява достатъчно мах 65° при малкия Елдом се прецака реголатора за температурата /смениха я по-гаранция/ Големия Елдом отскоро започна да шуми като самовар
Кото препоръка или поскоро като за бога братя не копувайте може да го таксуваш моя пост!
Инак боилерите са на по 4г. Стибела, и на 3г. Елдомите.

Кото препоръка или поскоро като за бога братя не копувайте може да го таксуваш моя пост!

Инак боилерите са на по 4г. Стибела, и на 3г. Елдомите.
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2