И това ако е "гавра"..
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
И това ако е "гавра"..
http://news.automedia.bg/read/6149.html
Не мисля че сериозна фирма като Audi биха направили жалък клип като тоя. Горещо се надявам да не са паднали толкова
Чували ли сте за BMW с трудно управление и недозавиващ мерц? И имат ли място за сравнение коли на по 20 години с нов модел?
Не ме е яд че се опитват да се шегуват с нас, просто горещо се ядосвам за интелектуалния дефицит на автора на това подобие на реклама.
Не мисля че сериозна фирма като Audi биха направили жалък клип като тоя. Горещо се надявам да не са паднали толкова

- Код: Избери целия код
Той се опитва да избяга от преследвачите си, карайки, недозавиващ Mercedes и адски трудно за управление BMW. И двете коли, разбира се отиват в автоморгата, а след като Стейтъм е загубил надежда, открива новата Audi А6. С нея успява да избяга по ефектен начин, като оставя преследвачите си без никакъв шанс...
Чували ли сте за BMW с трудно управление и недозавиващ мерц? И имат ли място за сравнение коли на по 20 години с нов модел?
Не ме е яд че се опитват да се шегуват с нас, просто горещо се ядосвам за интелектуалния дефицит на автора на това подобие на реклама.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
2 мнения
• Страница 1 от 1