Солени глоби в София
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Солени глоби в София
ЕЕЕ НЕ .......... в момента гледам Н*ВА ТВ и слушам за някаква проектонаредба, според която се забранява:
Слушането на силна музика в сградите
Силното говорене при събирания пак там
Форсирането безпричинно на двигателя на колата или нарочното пускане на алармата й
Пиенето на алкохол извън заведенията
Не се спазват горните - глоби
И кво... няма да мога да седна зад блока на пейките да изпия по една биричка с приятелите или да поканя някой да се повеселим.. или да избича полото на първа пред кокошките от компанията... как пък не ... айде майната ви .. мирише ми на нов протест
Слушането на силна музика в сградите
Силното говорене при събирания пак там
Форсирането безпричинно на двигателя на колата или нарочното пускане на алармата й
Пиенето на алкохол извън заведенията
Не се спазват горните - глоби
И кво... няма да мога да седна зад блока на пейките да изпия по една биричка с приятелите или да поканя някой да се повеселим.. или да избича полото на първа пред кокошките от компанията... как пък не ... айде майната ви .. мирише ми на нов протест
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Голямата работа - няма да може да "поркат" биричка по пейките в парка малките наркоманчета и ку*венца и няма да може голфаджиичетата да се правят на интересни по светофарите с таралясниците.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Брей то голяма тишина ще настане, скоро ще ни наредят да шепнем като си говорим, за да няма никакви излишни шумове развалящи спокойния сън на управляващите
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според въпросната наредба могат да те глобят и за това, че си миеш колата на пътя 

Никой не мое ма връне на селу!
Да - Точно така трябва да е , даже това е малко.
Какво се жалвате за такива посредствени неща не мога да разбера ? Аман от простотия , не можел да пие бира зад блока... браво бе , то за това младите са на това дередже в момента - именно защото взимат пример от подобни СЕЛЯЦИ.
Айде със здраве и дано им дойде поне на част от тея акъла
Какво се жалвате за такива посредствени неща не мога да разбера ? Аман от простотия , не можел да пие бира зад блока... браво бе , то за това младите са на това дередже в момента - именно защото взимат пример от подобни СЕЛЯЦИ.
Айде със здраве и дано им дойде поне на част от тея акъла
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
И аз съм ЗА. Неможе всеки да си прави каквото си иска в тая държава и да се мисли за нещо повече от другите и че всичко му е позволено... Не само че трябва да има глоби, ами и трябва да са много високи и най-вече събираеми!
Пием си биричка пред блока, няма нищо лошо на пръв погле- ама после бутилките остават на поляната/площадката, цигарите изпушени с биричката и те се търкалят там, некоя и друга опаковка от мезенце и тука става свинщина...После тоя и оня не чистел. Той че не е пречистил не е, ама ако ще и денонощно да се чисти, ние като правим нон стоп мизерия понеже нали сме "над нещата", къде му излиза края.....
пп.И нищо лично към никой тук, говоря като цяло....
Пием си биричка пред блока, няма нищо лошо на пръв погле- ама после бутилките остават на поляната/площадката, цигарите изпушени с биричката и те се търкалят там, некоя и друга опаковка от мезенце и тука става свинщина...После тоя и оня не чистел. Той че не е пречистил не е, ама ако ще и денонощно да се чисти, ние като правим нон стоп мизерия понеже нали сме "над нещата", къде му излиза края.....
пп.И нищо лично към никой тук, говоря като цяло....
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Нека да дойде някои да ме види че си мия колата пред нас и да ме глоби
излизам с лопатата и се разбираме 

Айдяяяя, на който не му харесва да си оди на село. Там на поляната кат иска само на 1-ва да кара, да пие, да пуши, да сере пред тях като иска.
Така и не се научиха хората - вече сме в Европейския съюз! Не може всеки да си кара по старо му. Като искате ЕС, на ви ЕС. Ще се съобразвате с всичко и всички!!! Само дето няма да има кой да прави проверки, това е най лошото. Ако зависеше от мен, щях да направя един отдел 1000 полицая + 1000 инспектора и само да вървят по улиците.
Хвърлиш си фаса на улицата...прас 10лв акт. Изтупаш си покривката през терасата 10лв, (ма то долу имало хора, ама мен не ма ебе, щот съм селски бек), разхождаш си кучето без каишка - глоба, изсере се кучето и не му дигнеш лайната - глоба. Сигурен съм че ако има такъв отдел ще правят много повече пари от КАТ дори. Ама какво да се прави..... кочината си е кочина и няма оправия
Така и не се научиха хората - вече сме в Европейския съюз! Не може всеки да си кара по старо му. Като искате ЕС, на ви ЕС. Ще се съобразвате с всичко и всички!!! Само дето няма да има кой да прави проверки, това е най лошото. Ако зависеше от мен, щях да направя един отдел 1000 полицая + 1000 инспектора и само да вървят по улиците.
Хвърлиш си фаса на улицата...прас 10лв акт. Изтупаш си покривката през терасата 10лв, (ма то долу имало хора, ама мен не ма ебе, щот съм селски бек), разхождаш си кучето без каишка - глоба, изсере се кучето и не му дигнеш лайната - глоба. Сигурен съм че ако има такъв отдел ще правят много повече пари от КАТ дори. Ама какво да се прави..... кочината си е кочина и няма оправия
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Нека някой се обади до компетентния да налага санкции орган (аз не знам кой е този орган) и да каже че някой в парка пие бира или че някой говори високо, или че някой е хвърлил фас на улицата, и на бас се хващам че няма да има никакви действия. Навсякъде боклуци, кошовете преливат, един вятър като духне и дърветата (които са останали) се окичват с торбички, зад всеки блок е станало като сметище, няма осветление и кратери по улиците са навсякъде....сега шумното говорене и фасовете ще оправят.....такава абсурдна държава сме че нямам думи
Другото го оправихме и сега това остана

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Re: Солени глоби в София
Flash написа:или да избича полото на първа пред кокошките от компанията... как пък не ... айде майната ви .. мирише ми на нов протест

сега ако ви забранят и да пушите трева в междучасията...

'бахти измислената държава, а? Ебават ни с некви закони ?!

Нека да е мирно и тихо.Да им е спокойно на пенсионерите.Нали все пак те са електората на комунистите.
Аз ще си изфорсирам двигателя 2 пъти и нека тогава дядо Ангел вика полиция да ме глобява.Докато дойдат мен няма и да ме има.Тогава сигурно започва разследване, съдилища, доказателства, свидетели и т.н. ХАХА
Поредната простотия на това правителство.Всичко ни е наред, че тръгнали да глобяват хората, че си мият и поправят колите пред блока.
В България вече спокойно можеш да убиеш човек и нищо да не ти се случи.За съжеление го виждаме всеки ден.
Аз ще си изфорсирам двигателя 2 пъти и нека тогава дядо Ангел вика полиция да ме глобява.Докато дойдат мен няма и да ме има.Тогава сигурно започва разследване, съдилища, доказателства, свидетели и т.н. ХАХА
Поредната простотия на това правителство.Всичко ни е наред, че тръгнали да глобяват хората, че си мият и поправят колите пред блока.
В България вече спокойно можеш да убиеш човек и нищо да не ти се случи.За съжеление го виждаме всеки ден.
dimov_ написа:Нека да е мирно и тихо.Да им е спокойно на пенсионерите.Нали все пак те са електората на комунистите.
Какви пенсионери бе? Сутрин като ставам в 7 за работа, да не мислиш че ми е СУПЕР ГОТско някой да ми дъни купони до 3 през ноща и някво пияни да зеят. Какво общо имат пенсионерите не разбрах.....
Добре дошли в цивилизацията. 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5