Солени глоби в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Фев 2009, 10:46

...да форсираш двигателя,ами тия атв-та къде се карат из града,те много тихи :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 05 Фев 2009, 10:59

Escape написа:Какви пенсионери бе? Сутрин като ставам в 7 за работа, да не мислиш че ми е СУПЕР ГОТско някой да ми дъни купони до 3 през ноща и някво пияни да зеят. Какво общо имат пенсионерите не разбрах.....

Ами вземи почни да разбираш малко. Всеки път като понаближат избори Бе Си Пе-то почва да угажда на електората си по всякакъв идиотски начин. Това са закони угаждащи предимно на населението над 60 годишна възраст. А относно това, че някой ти дъни музиката до 3 ч. вече си има Закон за спазване на обществения ред .И аз нямам нищо против него.НО да ме глобяват, че съм си форсирал двигателя или че си мия колата...айде де.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 05 Фев 2009, 11:00

Escape написа:Айдяяяя, на който не му харесва да си оди на село. Там на поляната кат иска само на 1-ва да кара, да пие, да пуши, да сере пред тях като иска.

Така и не се научиха хората - вече сме в Европейския съюз! Не може всеки да си кара по старо му. Като искате ЕС, на ви ЕС. Ще се съобразвате с всичко и всички!!! Само дето няма да има кой да прави проверки, това е най лошото. Ако зависеше от мен, щях да направя един отдел 1000 полицая + 1000 инспектора и само да вървят по улиците.

Хвърлиш си фаса на улицата...прас 10лв акт. Изтупаш си покривката през терасата 10лв, (ма то долу имало хора, ама мен не ма ебе, щот съм селски бек), разхождаш си кучето без каишка - глоба, изсере се кучето и не му дигнеш лайната - глоба. Сигурен съм че ако има такъв отдел ще правят много повече пари от КАТ дори. Ама какво да се прави..... кочината си е кочина и няма оправия

Супер точно го е написал колегата. Все от някаде се почва. А това че от началото са само закони, без никой да се съобразява с тях или да ги прилага ще си е така. Нека да се вземат още решения. И защо само в София в цяллата страна трябва а е така. ЯЯ ходи в Германия и се опитаи да вървиш пеша там къдато е начертано че минават велосипедисти да видиме некои ще те търпи ли. Или ама там какво е там па тука какво е. Ми тука е такова защото ние сме си го направили такова.
ПП след 10 часа никой няма право да те безпокои и нарушава спокоиствието. Поне в Дупница ще се изненадаш колко бързо идва полицията ако някой реши да ти надува главата след 10 :).
ПП тва да не си миеш колата е смешно и гадно :(.
Последна промяна Пилев на 05 Фев 2009, 11:06, променена общо 1 път

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: Солени глоби в София

Мнение от someone » 05 Фев 2009, 11:37

Flash написа:някаква проектонаредба, според която се забранява:
Слушането на силна музика в сградите
Силното говорене при събирания пак там
Форсирането безпричинно на двигателя на колата или нарочното пускане на алармата й
Пиенето на алкохол извън заведенията
Не се спазват горните - глоби

Аз пък съм с две ръце за наредбата!

А доколкото разбрах ще има глоби и за тези, които си хвърлят фасовете през прозореца на колата.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Фев 2009, 12:00

Пилев написа:.............
ПП тва да не си миеш колата е смешно и гадно :(.......

На мен пък ми е чудно и смешно, как някой слиза с кофите от 7мия етаж и си мие колата пред входа!

Тая вода все пак е питейна и не е за миене, за тва ги карат автомивките да си праат сондажи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 05 Фев 2009, 12:07

При нас след 19ч. забранена е продажба на било каков алкохол, ако искаш да купиш бира в 20ч, защо ще ти дойдат гости няма... сщо така не смееш да пиеш на улица или в парк, няма алкохол на бензинови станици итн, ако форсираш колата, паркираш на помалко од 10м до контейнер глоба или општо корисна работа, ще метеш низ градо :)

Поздрав Кирил

ентусиаст
Аватар

Re: Солени глоби в София

Мнение от Мишел » 05 Фев 2009, 12:09

someone написа:
Flash написа:някаква проектонаредба, според която се забранява:
Слушането на силна музика в сградите
Силното говорене при събирания пак там
Форсирането безпричинно на двигателя на колата или нарочното пускане на алармата й
Пиенето на алкохол извън заведенията
Не се спазват горните - глоби

Аз пък съм с две ръце за наредбата!

А доколкото разбрах ще има глоби и за тези, които си хвърлят фасовете през прозореца на колата.

И аз така :yes:

А и честно казано не мога да си представя как си миете колите на улицата пред блока :shock: Както казва колегата горе, носите кофите от етажите, или маркучи от мазетата се разпъват? Къде отива тази сапунена вода, всичката кал, която сте свалили, цялата тази помия? До най-близката шахта....? На какво прилича това? Много сме далече от цивилизацията още........
Ако си имаш голяма къща и си вкараш колата в двора, прави си я каквото искаш, ама на улицата пред блока някой да ти гледа, търпи и чисти евентуално твоите свинщини, не го виждам за правилно и е редно да се накаже.......
Както и фасовете през прозорците.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 05 Фев 2009, 12:14

Нема, братче! Българина си обича мизерията и тва е! :idea: Опитай се да го възпиташ като съвременен европеец и той ще ти се обиди :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Фев 2009, 12:14

е кво се очудвате, мислят само глупости за да регистрират някаква дейност, без да се замислят че тва са пълни глупости :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 05 Фев 2009, 12:17

Само така!Докато не се въведе ред и дисциплина в тая държава,няма да се оправиме!Солени глоби и това е!Лошото е че сельо си е сельо и какъвто и закон да приемат,тои ще си остане такъв и го боли дедовия!! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 05 Фев 2009, 12:20

Escape написа:Какви пенсионери бе? Сутрин като ставам в 7 за работа, да не мислиш че ми е СУПЕР ГОТско някой да ми дъни купони до 3 през ноща и някво пияни да зеят. Какво общо имат пенсионерите не разбрах.....

абсолютно!! затва ги има заведенията. там е разрешено и да се пие и да се пуши и да се слуша силна музика..
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 05 Фев 2009, 13:58

Да и за миенето на колата сте прави, все пак се говори за улицата, а не в двора, който си е частна собсвеност(и за което си мислех :uups: ).И има разлика дали ще си измиеш колата един път на седмица или ще измиеш 100 коли днес само . Аз съм за промените дори доста по строги и не само за софия а за цялата страна :) .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 05 Фев 2009, 14:03

тука кадето живеем ние одавна ги има тези закони ако колата ти е с ремуси и гарми и трещти като бурия без да си е озаконил това има глоба от 600 евра на горе,ама за да е озакониш трябва да е пишеш за кола за рали или как е в БГ.хоби кар.и пак плащаш ако си е заводско така няма проблеми и тук полицаите имат лап топи в колите и пишат и винове и всичко знаят за колите ви.а и да допална преди 2 месеца за малко да ме варнат от преглед защото имам накраиник на гарнето от 10 евра накараха ме да го свалия и ме пуснаха.страшни са глобите тука некога в БГ.си карах без колан и не ми пукаше но тука се научих още в гаража преди да сам запалил колата да го слагам 300 евро е глобата без колан.аз напално сам сагласен сас ваведените закони за рева на колите сас и без гарнета не има си писти да си ги правиатако искат и на ракети там да брамчат колко си искат аре лек ден и се обичаите иде 14 пак ще олекваме с парите заради жените :winky:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 05 Фев 2009, 14:11

македонец написа:При нас след 19ч. забранена е продажба на било каков алкохол, ако искаш да купиш бира в 20ч, защо ще ти дойдат гости няма... сщо така не смееш да пиеш на улица или в парк, няма алкохол на бензинови станици итн, ако форсираш колата, паркираш на помалко од 10м до контейнер глоба или општо корисна работа, ще метеш низ градо :)

Поздрав Кирил

А после ние сме били Европейци...
Явно Македония се намира в Европа доста по-отдавна, а ние тепърва се опитваме да интегрираме през аналния й отвор...
Иначе по темата - всичко, описано от автора на темата без последното и сега са забранени с Наредба № 1 на Столична община и то от около 40 години. Това журналистите са голяма работа, извадят нещо от контекста на друго и ето ти страшна сензация.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Фев 2009, 14:35

Vlados написа:А после ние сме били Европейци...
Явно Македония се намира в Европа доста по-отдавна, а ние тепърва се опитваме да интегрираме през аналния й отвор...

А те точно, те за тва бехме некъф кенеф на неква изложба.....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата