Нова Dacia или BMW на старо за 14500лв?
Модератор: Общи модератори
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Ама нова за кола за 15000 лева...То само дори това си е съмнително...Ако искаш кола,която се сглобява черз изненади от снаксове и шоколадови яйца,вземете Дачия...Много ясно че БМВ.Гласувах за е39,защото може би аз искам такова...Но за тези парички можеш да си вземеш и далеееееч по-добри коли от чисто нова Дачия,които не са БМВ...

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
aygofan написа:-1 за Dacia...
p.s.И аз бях изправен пред подобна дилема - не слушай хората - качи се в Дачия, покарай и сам ще пуснея друга тема...
Викаш, бах тоя самолет румънски а?
Е39, даже и ша додам малко!
Според мен анкетата не е поставена правилно.Че Дачия е тор-тор е,но която и да е нова кола да купиш,хората ти дават едни 100-ина хиляди км. гаранция,което значи че ти 3 години не пипаш нищо,а това е39/е46 като дам тия 15 000 лв.примерно,за 3 години след това дали няма да дам още толкова за части а?Като германеца/италианеца го е хвърлил за продаване на такива км. на които почва да се обажда леко по леко всичко за смяна и човека си е преценил ,че вместо да набутва пари за части,ще си вземе респективно е90/е60 на лизинг.
А ние тука си мислиме че караме "перфектна" кола(над 250 000 в повечето случаи)!Така че формулата ще доиде по малко по-различен начин-а именно-нова кола за 25-30 000 лв.(на лизинг) или 10-годишно БМВ?
П.П. Аз бих избрал друга марка на 3-4 години за тия пари,вместо кошник на 10-12 години на 500 000км. дето после си остава за мен.Но всеки си има право на избор!

П.П. Аз бих избрал друга марка на 3-4 години за тия пари,вместо кошник на 10-12 години на 500 000км. дето после си остава за мен.Но всеки си има право на избор!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
dieselboy написа:Според мен анкетата не е поставена правилно.Че Дачия е тор-тор е,но която и да е нова кола да купиш,хората ти дават едни 100-ина хиляди км. гаранция,което значи че ти 3 години не пипаш нищо,а това е39/е46 като дам тия 15 000 лв.примерно,за 3 години след това дали няма да дам още толкова за части а?Като германеца/италианеца го е хвърлил за продаване на такива км. на които почва да се обажда леко по леко всичко за смяна и човека си е преценил ,че вместо да набутва пари за части,ще си вземе респективно е90/е60 на лизинг.А ние тука си мислиме че караме "перфектна" кола(над 250 000 в повечето случаи)!Така че формулата ще доиде по малко по-различен начин-а именно-нова кола за 25-30 000 лв.(на лизинг) или 10-годишно БМВ?
В много неща си абсолютно прав колега, но нова кола за да е нещо свястно, с добър двигател, повечко коне и екстри под 40К няма....миналата година малко ли обикалях представителствата, то Сеат, то Фиат, то Алфа, то VW.......е няма братче, това което исках аз отиваше между 40 и 50 К....
Имаме вкъщи 2 год. Пунто, ама 1.2, ама Пунто, ама почти без никакви екстри.....е, жена ми я радва, мен - не....мерси
Изместваме темата де, тука не говорим принципно за нови vs втора ръка автомобили а за румънското чудо и БМВ.....
F**k them all!
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Сондьора написа:aygofan написа:-1 за Dacia...
p.s.И аз бях изправен пред подобна дилема - не слушай хората - качи се в Дачия, покарай и сам ще пуснея друга тема...
Викаш, бах тоя самолет румънски а?
Е39, даже и ша додам малко!
Да ти е честита новата кола с здраве да си я караш.
Но според мен това е най-погрешния избор за тези парици сядаш в е46 караш наистина АВТОМОБИЛ не дачия направена от власите в румъния
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ITK написа:dieselboy написа:Според мен анкетата не е поставена правилно.Че Дачия е тор-тор е,но която и да е нова кола да купиш,хората ти дават едни 100-ина хиляди км. гаранция,което значи че ти 3 години не пипаш нищо,а това е39/е46 като дам тия 15 000 лв.примерно,за 3 години след това дали няма да дам още толкова за части а?Като германеца/италианеца го е хвърлил за продаване на такива км. на които почва да се обажда леко по леко всичко за смяна и човека си е преценил ,че вместо да набутва пари за части,ще си вземе респективно е90/е60 на лизинг.А ние тука си мислиме че караме "перфектна" кола(над 250 000 в повечето случаи)!Така че формулата ще доиде по малко по-различен начин-а именно-нова кола за 25-30 000 лв.(на лизинг) или 10-годишно БМВ?
В много неща си абсолютно прав колега, но нова кола за да е нещо свястно, с добър двигател, повечко коне и екстри под 40К няма....миналата година малко ли обикалях представителствата, то Сеат, то Фиат, то Алфа, то VW.......е няма братче, това което исках аз отиваше между 40 и 50 К....
Имаме вкъщи 2 год. Пунто, ама 1.2, ама Пунто, ама почти без никакви екстри.....е, жена ми я радва, мен - не....мерси
Изместваме темата де, тука не говорим принципно за нови vs втора ръка автомобили а за румънското чудо и БМВ.....
Точно така - нова свестна кола за под 40-50 НЯМА

Сега като се замисля - вземи си Дачия - това е колата за тебе - щом един път си се замислил Дачия или БМВ - ти си си за Дачия

А анкетата - Дачия,БМВ или нещо друго

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Е34 М5
или в краен случай някоя лачена Е39-ка .Ако я взимаш за лична кола
заеби ги тея румънски коптори-верно евтинджос е но си е чист мазохизъм

заеби ги тея румънски коптори-верно евтинджос е но си е чист мазохизъм

- Transportera
- старши ентусиаст
-