Кой каза, че цените в България са ниски?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 05 Фев 2009, 20:00

Може простичко да се обобщи:
...ако се кефиш много на чалгата и умопомрачителните фолк изпълнителки;
...ако ракията и салатката са твоят бог;
...ако смяташ, че най-доброто прекарване на вечерта е безпаметното напиване в задимената квартална кръчма;
...ако мислиш, че си длъжен като мъж да се сбиеш със съседната компания по маса заради кварталната кукла;
...ако обичаш да пушиш и после да си хвърляш фасовете и боклуците по улицата или през отвореният прозорец на BMW-то.
...ако вярваш, че всички около теб са тъпаци и ти винаги си най-прав;
...ако мислиш, че Е46 е страхотна кола защото е по-лъскава и скъпа от голфа на съседа;
...ако обичаш да гледаш лошо като си спрял на светофара със страхотното си 10+ годишно БМВ;
...ако смяташ че имаш превъзходство щото караш BMW(Audi, Mercedes, VW и т.н.т.);
...ако ужасно ти харесва да караш с 200 км/ч по вълнообразната магистрала и знаеш, че с 20лв умрелите полицаи ще те пуснат;
...ако смяташ, че Бойко е прав дето се е оплакал на сънародниците си в Чикаго, че в България има само пенсионери, цигани и турци и заради това ще се провали като стане премиер;
...ако въпреки това си убеден, че Бойко трябва да стане премиер;
...ако си падаш по думите "далавера", "играч", "тарикат", "мъжкар"
...ако мислиш, че правописа и грамотността е само за неудачниците.
...........значи имаш голям късмет,че си се родил и живееш в България точно сега. И да, в нормалните държави не е за теб. Там е гадно щото са лицемерни и любезни, скъпо е и се налага твърде много да учиш и бачкаш, никой не ти завижда и забелязва, че имаш чисто ново BMW, налага се да се съобразяваш с околните, да живееш в един град с всякакви раси, религии и култури, да си по-широко скроен и да знаеш, че света не свършва в ръба на чинията и върха на к-а.

Много е тъжно наистина. България се превърна в абсолютна кочина и за това никой не е виновен освен самите българи. Разбира се има и много по зле, има държави в които мизерията е страшна, но никоя от тях няма този късмет да бъде пълноправен член на Европейският Съюз. Трагично е, че възможностите които предлага това, продължават усърдно да се пропускат и това е до самосъзнание. България никога няма да стане като Германия...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 05 Фев 2009, 20:05

martoto написа:Може простичко да се обобщи:
...ако се кефиш много на чалгата и умопомрачителните фолк изпълнителки;
...ако ракията и салатката са твоят бог;
...ако смяташ, че най-доброто прекарване на вечерта е безпаметното напиване в задимената квартална кръчма;
...ако мислиш, че си длъжен като мъж да се сбиеш със съседната компания по маса заради кварталната кукла;
...ако обичаш да пушиш и после да си хвърляш фасовете и боклуците по улицата или през отвореният прозорец на BMW-то.
...ако вярваш, че всички около теб са тъпаци и ти винаги си най-прав;
...ако мислиш, че Е46 е страхотна кола защото е по-лъскава и скъпа от голфа на съседа;
...ако обичаш да гледаш лошо като си спрял на светофара със страхотното си 10+ годишно БМВ;
...ако смяташ че имаш превъзходство щото караш BMW(Audi, Mercedes, VW и т.н.т.);
...ако ужасно ти харесва да караш с 200 км/ч по вълнообразната магистрала и знаеш, че с 20лв умрелите полицаи ще те пуснат;
...ако смяташ, че Бойко е прав дето се е оплакал на сънародниците си в Чикаго, че в България има само пенсионери, цигани и турци и заради това ще се провали като стане премиер;
...ако въпреки това си убеден, че Бойко трябва да стане премиер;
...ако си падаш по думите "далавера", "играч", "тарикат", "мъжкар"
...ако мислиш, че правописа и грамотността е само за неудачниците.
...........значи имаш голям късмет,че си се родил и живееш в България точно сега. И да, в нормалните държави не е за теб. Там е гадно щото са лицемерни и любезни, скъпо е и се налага твърде много да учиш и бачкаш, никой не ти завижда и забелязва, че имаш чисто ново BMW, налага се да се съобразяваш с околните, да живееш в един град с всякакви раси, религии и култури, да си по-широко скроен и да знаеш, че света не свършва в ръба на чинията и върха на к-а.

Много е тъжно наистина. България се превърна в абсолютна кочина и за това никой не е виновен освен самите българи. Разбира се има и много по зле, има държави в които мизерията е страшна, но никоя от тях няма този късмет да бъде пълноправен член на Европейският Съюз. Трагично е, че възможностите които предлага това, продължават усърдно да се пропускат и това е до самосъзнание. България никога няма да стане като Германия...

дано и не стане като Германия
It`s party time !

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2009, 20:05

аз мисля че всичките тези нови наредби за доста уместни. не че ще се спазват повсеместно, но поне казус да има на базата на които когато съвсем се изложиш да има за какво да та глобят...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///M Sport Edition

Мнение от deemov » 05 Фев 2009, 20:17

Е погледнете от добрата страна имаме най-ефтината Кока-Kола :mhihi: :drinking:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 05 Фев 2009, 20:17

Evelin Cotsev написа:
...България никога няма да стане като Германия...

И какви са ти доводите за това толкова "умно" изказване?! Ааааа, да! Сигурно си чул, че те немците са тъпаци и само мислят глупави закони. :mhihi: И данъците са им високи и живота скучен, тъпа работа...
Най-добре си е в БГ нали? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Фев 2009, 20:47

JohnnyBlack написа:
Evelin Cotsev написа:

И какви са ти доводите за това толкова "умно" изказване?! Ааааа, да! Сигурно си чул, че те немците са тъпаци и само мислят глупави закони. :mhihi: И данъците са им високи и живота скучен, тъпа работа...

Ами определено България , не е за фешън гейчета , които като ги погледеш накриво и почват да плачат :mhihi: Колегата марот може и да е комплексиран от Балканите и да предпочита да живее като лицемерен плъх във Германия , който се усмихва и ти се подиграва след това зад гърба - АМА АЗ ИСКАМ . Не искам да ми се извнята по 20 пъти че са ме настъпили - не искам да ме нарича любов , мениджърката която не ми знае името и още повече ме псува зад гърба ми . Не искам да казвам - благодаря , за всяко десиствие което извършвам - не искам да толерирам ПЕДАЛИТЕ - сори ама , съм българин - смотан, беден(не до там) , прост , тесногръд и ограничен - НО БЪЛГАРИН :idea: :idea: :idea:
ПС: не обиждам колегите от форум , просто говоря за чужденците като цяло - много ясно , че не всички са такива , но по-голямата част Са .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 05 Фев 2009, 20:53

Доводите ми са че на мен ми е добре тук и се изказвам от моята гледна точка и не си ти човека дето ще каже кое исказване е умно и кое не. И да , кеф ми е да слушам чалга , да ям и да пия колко ми е кеф и чат пат да псувам , пък не селянин ами както искат да ми викат се ми е тая на мен ми е добре. Казах по назад в темата , не ми харесва това , че цял живот изплащаш 1 къща и 1 скапана кола. Единственното което ми харесва в чужбина е пътищата. Ако имаш пари в България е супер , ако нямаш никаде не е хубаво .
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 05 Фев 2009, 21:07

acho.rs написа:
JohnnyBlack написа:
Evelin Cotsev написа:

сори ама , съм българин - смотан, беден(не до там) , прост , тесногръд и ограничен

Е щом ти харесва да си такъв ОК :mhihi: Жалко е, че не можеш да разбереш, че това е основният проблем в държавата...

@Evelin Cotsev - яж си ,пий си, слушай каквото искаш, не вярвам това да пречи на някого. Но трябва да има смислени правила, които да се спазват от всички, а за целта трябва да има контрол. Тогава всичко ще е ОК...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 05 Фев 2009, 22:06

Embata85 написа:колеги живеем п прекрасна държава мамка му защо съм се родил тука :bcry: :bcry:

и аз така като теб се питам :( наистина не се чувствам добре в родината си колкото и кофти да звучи... :|
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата