Колко дами има в форума ни...
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Колко дами има в форума ни...
и коя как е разбрала за него
просто ми е интересно,ако темата е неумесна нека се заклю4и
пс.айде тоя път да не осирате темата
просто ми е интересно,ако темата е неумесна нека се заклю4и
пс.айде тоя път да не осирате темата
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
ако модераторите на форума нямат нищо напротив аз мисля да трия всички мъжки мнения във тази тема- барем оцелее по-дълго...
може непровокирани дамите да не споделят отговори на въпроси които терзаят младите пръчове, но поне ще има възможност нежния пол да излезе наяве. също ако има дами които само четат- да се чувстват поканени да се регистрират и ни "помахат" от тази тема.
дами- вие сте на ход. ширете се прилично
може непровокирани дамите да не споделят отговори на въпроси които терзаят младите пръчове, но поне ще има възможност нежния пол да излезе наяве. също ако има дами които само четат- да се чувстват поканени да се регистрират и ни "помахат" от тази тема.
дами- вие сте на ход. ширете се прилично

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
Сама намерих сайта и форума , защото се интересувам от марката и специално от някои модели
Няма лошо да четеш различни мнения и да даваш такива .. това се отразява добре на социалния живот на всеки от нас 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
+1
Как съм разбрала? - Ако не ме лъже паметта, май търсех нещо в гугъл и първите резултати излязоха за тоя форум. 1 година четях...и накрая реших и да се регистрирам и така. И така вече доста неща понаучих, по-конкретно за моята кола, гледам и другите подфоруми, но по-скоро само ги чета, отколкото да вземам участие. Аааа да, също така много е яко като коментираме Ф1, щото преди това в 1 др. форум коментирах Ф1 и да се лиша и тука от мнение, се почна
Как съм разбрала? - Ако не ме лъже паметта, май търсех нещо в гугъл и първите резултати излязоха за тоя форум. 1 година четях...и накрая реших и да се регистрирам и така. И така вече доста неща понаучих, по-конкретно за моята кола, гледам и другите подфоруми, но по-скоро само ги чета, отколкото да вземам участие. Аааа да, също така много е яко като коментираме Ф1, щото преди това в 1 др. форум коментирах Ф1 и да се лиша и тука от мнение, се почна

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
+1
Разбрах от друг човек, хареса ми и реших да поостана за радост или не!

Разбрах от друг човек, хареса ми и реших да поостана за радост или не!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
От приятеля ми.
Постоянно говореше за този форум, та реших да видя какво му толкова има тук, стана ми интересно и останах. Сега даже ми е home page
Постоянно говореше за този форум, та реших да видя какво му толкова има тук, стана ми интересно и останах. Сега даже ми е home page

Dare To Dream
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Плюс още едно.
И аз сама го окрих или по-точно, брат ми който кара ФВ, нещо ми обяснаваше че пуснал някаква си тема там във техния форум за пасатора и аз се плеснах по челото и си викам, ае щом "тия" имат форум, нема начин и "ние" да нямаме... И така чичко гугъл ми отвори очите, след това ги напълни с много полезна, приятна, смешна и т.н. информация.
Логично повече чета, тъй като нямам какво толкова да дам като знания и опит за и по колите, но пък научих страшно много благодарение на всички Вас !
И аз сама го окрих или по-точно, брат ми който кара ФВ, нещо ми обяснаваше че пуснал някаква си тема там във техния форум за пасатора и аз се плеснах по челото и си викам, ае щом "тия" имат форум, нема начин и "ние" да нямаме... И така чичко гугъл ми отвори очите, след това ги напълни с много полезна, приятна, смешна и т.н. информация.
Логично повече чета, тъй като нямам какво толкова да дам като знания и опит за и по колите, но пък научих страшно много благодарение на всички Вас !

Последна промяна kOnPuBkA на 27 Апр 2010, 22:39, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
cherry_dream написа:От приятеля ми.
Постоянно говореше за този форум, та реших да видя какво му толкова има тук, стана ми интересно и останах ...
+1

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

За форума разбрах от един познат....много я бях закъсала с колата, мислех да я махам по едно време, нямаше кой да разбере какво й е...

Радвам се, че тук има най-различни Личности, с които всеки ден си "говорим"....радвам се, че има място, където хора с толкова различен начин на живот и възгледи са обединени от една идея, намират общ език и си помагат

Нещо се отплеснах..

По темата: +1

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4