NFS Most Wanted MOD
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
GrAMaDaN написа:Ще гледам до довечера да го кача ако не утре на обяд
aко можеш и един мод на Life for drift i Life for speed да напраиш с е30,е36,е46 напрао ще си златен

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Там не може.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Spit-Fire написа:Там не може.
а толкова щях да се радвам да раздааам на некое е30

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Направете някое GTA само с BMW-та
Ще е много по приятно според мен... NFS-тата са доста ограничени откъм "Driving pleasure ". 

- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
LizarD написа:Направете някое GTA само с BMW-таЩе е много по приятно според мен... NFS-тата са доста ограничени откъм "Driving pleasure ".
Таке е аз съм правил мод за Vice City по е голем хефа и има не огранечен брой от коли има почти всички BMW-та ама е голяма играчка до като направиш мода пона на Vice City за San Andreas незнам

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
GrAMaDaN написа:LizarD написа:Направете някое GTA само с BMW-таЩе е много по приятно според мен... NFS-тата са доста ограничени откъм "Driving pleasure ".
Таке е аз съм правил мод за Vice City по е голем хефа и има не огранечен брой от коли има почти всички BMW-та ама е голяма играчка до като направиш мода пона на Vice City за San Andreas незнам
Айде може и мода за Vice да го сложиш

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- BMWPerformance
- кандидат ентусиаст
-
Мода е хубав като цяло. Ето сайт откъде да следите какви нови коли излизат специално направени за Most Wanted
http://www.nfscars.net/ - давате на секция Most Wanted и след това Cars - там има списък на коликчките
В замунда.нет беше качен мода, сега не зная дали го има

В замунда.нет беше качен мода, сега не зная дали го има

- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
Сега като направя мода за NFS-то почвам мод за San Andreas там има почти всички BMW-та които които съществуват и мисля да го направя колите да варят с гориво не да караш без край , ще трябва да се ходи на бензиностанциите да зареждаш но това е за сега план , нз дали ще го осъществя чудя се още защото е голяма играчка

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
GrAMaDaN какво му е многото играчка да се сложи гориво на SA?!Трябва да замениш няколко файла и си готов.Само където трябва да се почва нова игра защото се заменя точно един от тези файлове.Никакви сейфове след това не работят.Трябва да се почне от начало.

- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
NaKi4_pZ написа:GrAMaDaN какво му е многото играчка да се сложи гориво на SA?!Трябва да замениш няколко файла и си готов.Само където трябва да се почва нова игра защото се заменя точно един от тези файлове.Никакви сейфове след това не работят.Трябва да се почне от начало.
Ем като ти се занимава направиго ти

Ozir1S написа:Тури една Е36ца беЕдинствената игра за, която се сещам, че има Е36 в нея е Forza Motorsport за Xbox
Ако можеш наистина сложи некоя Е36

GrAMaDaN написа: вклюви Е60 М5 и Е39 М5 ако може, тогава ще бъде фантастично щото само 5та серия не видех бмв, 3,6,7, .. мани ги тия Е46 М3, то тва си го има в играта![]()
- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
Ето линк към мода рарнат е 67мб разархивиран е 500 и няколко мегабайта
http://4storing.com/yei97/7e99df38bbe6b529f6c1d8705b1e1df7.html
http://tranz.it/load.php?id=t13E61Jw0hYZ7mnd232892
Начин на инсталиране :
1 - Инсталирате "NFS Most Wanted MOD V2.0.exе" в директорията на играта
2 - Копирате папката "ADDONS" в папката на играта
3 - Играта се стартира от иконката на декстопави "NFS MW Mod Loader"
!!! Мода не е завършен на 100% в момента е на 85% някаде там но по нататък ще го усъвършенствам !!!
- Някой коли могат да бъдат прозрачни това не е бъг просто винила не съвпада с този на оригиналната игра пример :
BMW M6 e на мястото на Mazda RX7 и ако сте играли с маздата и запишето мода ще е прозрачна просто махнете винила и всичко ще е супер , някой от старите боди китове и винили не съвпадат на мода
Както казах в бъдеще всичко ще е по-добре абсолютно всичко ще бъде изчистено
http://4storing.com/yei97/7e99df38bbe6b529f6c1d8705b1e1df7.html
http://tranz.it/load.php?id=t13E61Jw0hYZ7mnd232892
Начин на инсталиране :
1 - Инсталирате "NFS Most Wanted MOD V2.0.exе" в директорията на играта
2 - Копирате папката "ADDONS" в папката на играта
3 - Играта се стартира от иконката на декстопави "NFS MW Mod Loader"
!!! Мода не е завършен на 100% в момента е на 85% някаде там но по нататък ще го усъвършенствам !!!
- Някой коли могат да бъдат прозрачни това не е бъг просто винила не съвпада с този на оригиналната игра пример :
BMW M6 e на мястото на Mazda RX7 и ако сте играли с маздата и запишето мода ще е прозрачна просто махнете винила и всичко ще е супер , някой от старите боди китове и винили не съвпадат на мода
Както казах в бъдеще всичко ще е по-добре абсолютно всичко ще бъде изчистено