Какво висше Образование имате/учите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

при мен

Мнение от Любо Мегов » 06 Фев 2009, 17:15

absix написа:
SKISA написа:с дипломите си подпирам много качествено дивана откъм терасата....!!!

Те за друго така или иначе не стават. За какво да си губя 5 години от живота по кафенца с "колежки". После ревът... "ама нема работа, ама нема пари"... или някой 70 годишен "професор" да ме учи на компютри на Правец 16. Пълна пародия.

донякъде е така, но независимо клко си кадърен, има позиции за които входа за интервю е да отговаряш на няколко изисквания например магистърска степен - тогава какво правим??

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 06 Фев 2009, 17:20

Първа година съм в ИУ варна специалност Икономика на търговията :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 06 Фев 2009, 17:39

Demo 9 написа:Транспортна техника и технологии в Техническия Първи курс..
първи и втори курс минеш ли почва интересното и наистина тва което е по специалността (двигатели и т.н.)
сега учиме само диференциали и интегралета :lol: ама не такива каквито си мислиш..
МАТЕМАТИКАТА СМЪРДИИИ :evil:

Много здрави нерви се искат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 07 Фев 2009, 4:59

Nukem написа:
аз ако сега трябваше да уча щеше да е точно УАСГ

Кажи какво ,че ми стана интресно,а за виаз само лошо мога да споделя,ама дай на л.с да не разводняваме темата!

Абе колега не е виаЗ!!! ВИАС се пише и идва от Висш Институт по Архитектура и Строителство... Стига глупости! Университета е един от най-престижните в България и недей да плюеш срещу нещо, което се е доказало през годините... Отделно с това специалността Пътно Строителство, която учиш не е кой знае колко трудна...

Единствения недостатък на ВИАС е, че бълва проектанти а не практици...Тоест липсват практически упражнения ...А те са много важни... Дори и за проектантите...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Мечтае да кара: BMW M6

Мнение от GrAMaDaN » 07 Фев 2009, 5:19

2-ра година в Велико Търново специалност Икономика на Туризма
Изображение The Fear I See When I Look In Your Eyes Makes You Believe I'm One Of A Kind... Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Фев 2009, 10:09

През лятото на 1992 завърших електроинженерство във ВНВТУ, тогава. Работил съм 11 години по специалността. Сега се подвизавам в средите на охранителния бизсссс :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Предишна

Назад към Извън Темата