Какво висше Образование имате/учите
Модератор: Общи модератори
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
при мен
absix написа:SKISA написа:с дипломите си подпирам много качествено дивана откъм терасата....!!!
Те за друго така или иначе не стават. За какво да си губя 5 години от живота по кафенца с "колежки". После ревът... "ама нема работа, ама нема пари"... или някой 70 годишен "професор" да ме учи на компютри на Правец 16. Пълна пародия.
донякъде е така, но независимо клко си кадърен, има позиции за които входа за интервю е да отговаряш на няколко изисквания например магистърска степен - тогава какво правим??
Demo 9 написа:Транспортна техника и технологии в Техническия Първи курс..
първи и втори курс минеш ли почва интересното и наистина тва което е по специалността (двигатели и т.н.)
сега учиме само диференциали и интегралетаама не такива каквито си мислиш..
МАТЕМАТИКАТА СМЪРДИИИ
Много здрави нерви се искат
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Nukem написа:аз ако сега трябваше да уча щеше да е точно УАСГ
Кажи какво ,че ми стана интресно,а за виаз само лошо мога да споделя,ама дай на л.с да не разводняваме темата!
Абе колега не е виаЗ!!! ВИАС се пише и идва от Висш Институт по Архитектура и Строителство... Стига глупости! Университета е един от най-престижните в България и недей да плюеш срещу нещо, което се е доказало през годините... Отделно с това специалността Пътно Строителство, която учиш не е кой знае колко трудна...
Единствения недостатък на ВИАС е, че бълва проектанти а не практици...Тоест липсват практически упражнения ...А те са много важни... Дори и за проектантите...
- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
2-ра година в Велико Търново специалност Икономика на Туризма

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
През лятото на 1992 завърших електроинженерство във ВНВТУ, тогава. Работил съм 11 години по специалността. Сега се подвизавам в средите на охранителния бизсссс 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!