ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,
Модератор: Общи модератори
Я си спомнете като се бяха вдигнали манговците с брадви, сопи и викаха смърт на българите, вилнееха по улиците! Какво стана тогава? Да видяхте да изпраща някои полиция и да обгради манговците, да ги троши наред както стана и на митинга. Къде беше тогава голямата работа МухоБойко?
То е ясно, че много хора ще гласуват за него, точно заштото няма за кой, а не заштото ще промени нещо. Видяхме го като кмет и кво направи едно голямо нищо.
А и факта, че се сдуши с Костов не говори много хубаво за него.
То е ясно, че много хора ще гласуват за него, точно заштото няма за кой, а не заштото ще промени нещо. Видяхме го като кмет и кво направи едно голямо нищо.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Club BMW написа:Я си спомнете като се бяха вдигнали манговците с брадви, сопи и викаха смърт на българите, вилнееха по улиците! Какво стана тогава? Да видяхте да изпраща някои полиция и да обгради манговците, да ги троши наред както стана и на митинга. Къде беше тогава голямата работа МухоБойко?
На фона на Софиянски поне бутна някои по-грандиозни проекти да тръгнат например околовръстното... иначе сички един дол дренки. А по темата е абсолютно праФ и до сега не чух в мненията някои да го е оспорил този факт.
А и една идея към автора на темата да пусне анкета колко от писалите в тази тема са изгледали целия запис а не конкретната извадка. Мога да се подпиша на празен лист че в партийните централи има хора (от бившите служби, други ги видяхме че още си работят в медийте) които само с това се занимават да вадят от контекста на някое изказване и да го пуснат в медийте, сетете се с каква цел. По същия начин оклепаха Сара Пейлин (не че не е тъпа)

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
те медиийте,медийте ама и ние им вярваме!да го **а!!!
Сега хората ще го оплюват щото е казал истината - ква държава боже боже!
Че хората не сме матерял ли,че ни се подмазват само като наблежат изборите и пенсиите им се хващат на ъкъла!
Не,че ги обвинявам старите хора да гласуват за който си искат.
Ама какво биле направили те това им го сърбаме ние и сега с този техен ъкъл ще им го сърбаме още 20 години!
Не се ли сменим няколко поколения в тая държава нищо няма да се промени.
Сега хората ще го оплюват щото е казал истината - ква държава боже боже!
Че хората не сме матерял ли,че ни се подмазват само като наблежат изборите и пенсиите им се хващат на ъкъла!
Не,че ги обвинявам старите хора да гласуват за който си искат.
Ама какво биле направили те това им го сърбаме ние и сега с този техен ъкъл ще им го сърбаме още 20 години!
Не се ли сменим няколко поколения в тая държава нищо няма да се промени.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ама докъто си стоите вкъщи и не ходите да гласувате ще е така... ще обвиняваме пенсионерите и турците че ни избират правителството... и само ще плюем по този и онзи... аз откакто съм навършил 18 не съм пропуснал и едни избори... явно трябва да направят гласуването по интернет за да започнем и "ние" младите да гласуваме
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Ogi написа:ама докъто си стоите вкъщи и не ходите да гласувате ще е така... ще обвиняваме пенсионерите и турците че ни избират правителството... и само ще плюем по този и онзи... аз откакто съм навършил 18 не съм пропуснал и едни избори... явно трябва да направят гласуването по интернет за да започнем и "ние" младите да гласуваме
Това е истината, ако всичи гласуват на 100% ще видите колко % ще вземе доган. Така че с тая ТЪПА философия "няма да гласувам" че няма за кой е така ще се пре*баваме все повече, това че еди кой си няма да гласува с нищо няма да помогне, а става само по-зле...

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
ЧЕ НЕЩО ДА Е ИЗЛЪГАЛ ???
Точно така си е както го е казал!!!
Поне е открит и честен не като другите смотльовци дето само благи приказки да омаят народа и да надебелеят на наш гръб
Точно така си е както го е казал!!!
Поне е открит и честен не като другите смотльовци дето само благи приказки да омаят народа и да надебелеят на наш гръб

speedmaniac написа:Ogi написа:ама докъто си стоите вкъщи и не ходите да гласувате ще е така... ще обвиняваме пенсионерите и турците че ни избират правителството... и само ще плюем по този и онзи... аз откакто съм навършил 18 не съм пропуснал и едни избори... явно трябва да направят гласуването по интернет за да започнем и "ние" младите да гласуваме
Това е истината, ако всичи гласуват на 100% ще видите колко % ще вземе доган. Така че с тая ТЪПА философия "няма да гласувам" че няма за кой е така ще се пре*баваме все повече, това че еди кой си няма да гласува с нищо няма да помогне, а става само по-зле...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Club BMW написа:klintan66 написа:Знам , знам , той Бойко я разкопа....На софиянци трудно се угажда . Искаш ли да ти снимам улицата на леля ми на село ? Бойко и взе улицата ....Club BMW написа:klintan66 написа:Винаги съм се чудел защо една ОЧЕВАДНА ИСТИНА намира опоненти ?
Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама
Циганите са 99, 9 измамници
Пенсионерите са гладни а гласуват пак да гладуват
Държавата се управлява със шуробаджанашки методи , наши и ваши от 9 коляно политици и депутати , готови да се продадат за 100лв
Медиите са подвластни на политиците и готови да съсипят всеки човек под команда.
Левски е предаден от поп - българин . Минал е цяла България с 3-4 човека охрана . Никой дори не е помислил да го освободи.
И това се оспорва .
Дееба тесногръдото мислене - Бойко -дупки , Бойко -мутра , Бойко - алчен .Бойко обиди народа . Горното не е ли истина ?
Бойко е единствения ни шанс. Какъвто и да е , но е РАЗЛИЧЕН .
Лудили сте бе хора ...Отворете си очите . Тези, горните ,светци ли са ??????
п.п. Единствено разбирам хората облажили се от татко и чичо от властта.Откраднали ддс , фондове и т.н.
Всичко друго е сляпо , заблудено и с дървена глава ...
Пък вижте и съседните теми ...
Пък и прочетете малко история ....
Генотип ...и други неща
Хаха нещо различно![]()
Я се осъзнай
![]()
Та нали първия тъпан в класацията беше нещо ново и различно! А на кого е рожба МухоБойко? Аз ще ти кажа! Пак на първия в класацията ти. Така, че кво ми го хвалиш![]()
Мисля, че ми е достатъчен периода му като кмет на София за да видя, че и той не струва![]()
Живея в центъра на София, не идеален, но в центъра. И в този смисъл, искаш ли да ти снимам как изглежда улицата на която живея?
Единствения път когато бе мита улицата, просто МухоБойко идва на посещение в даскалото до нас. Сещай се.
И това, което показват по новините показва жаждата му за власт и крайностите, на които е способен!
А другите на кой са рожба да ме светнеш ?
Да искам да я снимаш! И знаеш ли къде е проблема, че улицата на леля ти на село изглежда като тази в моя квартал!
Club BMW написа:Я си мери приказките![]()
Ако съдя по каруцарското ти мнение може спокойно да гласуваш за негоОтворил му бил очите
След време ще чета редове, в които го редиш, но сега си вярвай
Голема работа си ша знайш

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
acho.rs написа:spower написа:мангалите майната им , ама как може да говори тоя тиквеник за пенсионерите, който толкова години са си плащали редовно данъците и са построили голяма част от страната ни/заводи , пътища , язовири,....и мн др./ а той като е толкова качествен кадър да вземе и да въведе ред и чистота в община София при положение , че е най-богатата община в Бг, а не само да хленчи, кой му е виновен , като последната простотия беше табелата на бул.Цар Борис , че общината се извинява за състоянието на булеварда, но отговорност трябва да се търси от Национална агенция пътна инфраструкрураза обект в границата на общината... http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1270821 пък и то си е ясно мутра на власт с цел грабеж...
Защото 90% от пенсионерите са посмъртно абонирани за БКПето , умишлено не казвам новото им име , след април 1990 - БСП . По този начин те спъват развитието на страната , защото си мислят ,че света се върти около тва да има какво да ядеш и ебеш - това е ценностната им система , наложена от комуниститеТова не омаловажава огромния труд,който те са вложили в БГ ... но има едно НО - със стари к**ва ново кабере се не прави .
Има и стари хора от които можеш много да научиш , но те са на изчезване![]()
Изказването обаче ще бъде изпозвано от правителството и очаквам медиина бомба - -5% на изборите си гарантира Бойко - ма така да си политик , трябва да си мериш всяка една дума

Re: -0-
White 1913 Power написа:Бойко е прав не може турците да управляват България та това е недопустимо а ние го допуснахме и сега кво недоволни сме
Така е защото не ходиме да гласувеме , а някои ги извозват с реисове,гласуват по няколко пъти.И ще ни управляват ама за това сме си виновни ние.Не е важно за кого ще гласуваш,а да гласуваш.

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
GVT написа:Wolfen написа:Лично според мен човека си е много прав!

По новините го развяваха вече като расист нацист и незнам си какви смехотворни неща му лепнаха вече на тоя човек при положение че тои в собствената си партия има лидери в някои раиони цигани и турци. Очевадно е че не е расист за да ги одобрява. То тука кво стана в тая държава като споменеш думата циганин и ако не си мургав значи според хората или според куците ни журналисти по скоро си расист.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
DroW написа:GVT написа:Wolfen написа:Лично според мен човека си е много прав!
![]()
По новините го развяваха вече като расист нацист и незнам си какви смехотворни неща му лепнаха вече на тоя човек при положение че тои в собствената си партия има лидери в някои раиони цигани и турци. Очевадно е че не е расист за да ги одобрява. То тука кво стана в тая държава като споменеш думата циганин и ако не си мургав значи според хората или според куците ни журналисти по скоро си расист.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори