Утре ми изича наказанието, мога ли да карам? (б.а. Не мога)
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Утре ми изича наказанието, мога ли да карам? (б.а. Не мога)
Само да не ми се смеете!
Утре 07.02.2009 ми изтича 3месечното наказание "отнемане правото да си кара любиимата". Ама утре е събота и книжката няма как да си я взема. Ако не издържа и взема да врътна едно кръгче какви могат да са последствията? Дали ще се води се едно съм си забравил книжката или ще е като шофиране в период на отнети права? Може да ви звучи смешно, ама си купих кола преди 2 месеца и освен да я паркирам досега не съм я карал и тея 2 дена повече без книжка ми се струват като 2 години. Интересува ме най-лошия вариянт, ако земе че се заяде някой могат ли да ми удължат наказанието?
Утре 07.02.2009 ми изтича 3месечното наказание "отнемане правото да си кара любиимата". Ама утре е събота и книжката няма как да си я взема. Ако не издържа и взема да врътна едно кръгче какви могат да са последствията? Дали ще се води се едно съм си забравил книжката или ще е като шофиране в период на отнети права? Може да ви звучи смешно, ама си купих кола преди 2 месеца и освен да я паркирам досега не съм я карал и тея 2 дена повече без книжка ми се струват като 2 години. Интересува ме най-лошия вариянт, ако земе че се заяде някой могат ли да ми удължат наказанието?
Последна промяна penio на 06 Фев 2009, 22:43, променена общо 1 път
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
Re: Утре ми изича наказанието, мога ли да карам?
penio написа:Интересува ме най-лошия вариянт, ако земе че се заяде някой могат ли да ми удължат наказанието?
Определено "ДА" но немога да ти кажа със сугирност но колко време нямам представа...
п.п. Не си прави експерименти ... Изчакай 2 дни и после ще се кефш още повече от колкото сега

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Все едно си без книжка.Независимо че ти изтича наказанието книжката не е в теб а тя е задължителна за представяне пред куките.По-добре си изчакай до понеделник,защото след това ще имаш много главоболия ако те хванат!!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Я не дърпай дявола за опашката... изкарал си два месеца, два дни ще те съборят ли. Докато не си вземеш книжката си оставаш "неправоспособен водач", не дай си Боже стане нещо, застрахователите ще се зарадват на твърдата възможност да напишат "Отказ за изплащане".
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
fen_na_bmw написа:да не пускам нова тема ? е мога ли да карам извън Б-я с акт???
Да ... Поне аз съм го правил....
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Sparco_Racing написа:fen_na_bmw написа:да не пускам нова тема ? е мога ли да карам извън Б-я с акт???
Да ... Поне аз съм го правил....
Абсолютно. Никой не го интересува, дали имаш акт. И аз се бях панирал след единия от двата ми акта, но няма проблем.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
бе нямаш ли документи се си си у нарушение тех не ги интересува имаш ли немаш ли книжка така 4е затраи до понеделник 

12 мнения
• Страница 1 от 1