E34 - бихте ли си я купили повторно СЕГА?
Модератор: Технически модератори
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Абе вие верно ли говоритеivan. написа:IAV написа:Пичове е34 е класика в един хангар в благоевград мисля че още стоят чисто нови 525 бензинки но преди време им искаха по 15 хилки!
А на въпроса да винаги е34 а както се изрази колегата колкото по голям мотор толко по добре!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КОЛЕГА ДАЙ СИ ТЕЛЕФОНА АКО ИСКАш НА ЛИчНО.Точно за тия е34-ки си мислех скоро-не е мит стоеше им найлона по седалките като ги видяхи скоро се чудех дали стоят-чисто нова е34-ка и цялата в прах и не бяха на гумите доколкото си спомням.
Давай да се запознаем и да пазаруваме заедно,ако е възможно
И историята им знам и цената беше друга ,и имаше някакви проблеми с регистрацията
П.П. Геца ако четеш отивай на разузнаване![]()
малиииииии бях ги забравил

Мите приличам ли ти на човек,който си измисля такива работи?\MITETO\ DSB написа:Абе вие верно ли говоритеivan. написа:IAV написа:Пичове е34 е класика в един хангар в благоевград мисля че още стоят чисто нови 525 бензинки но преди време им искаха по 15 хилки!
А на въпроса да винаги е34 а както се изрази колегата колкото по голям мотор толко по добре!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КОЛЕГА ДАЙ СИ ТЕЛЕФОНА АКО ИСКАш НА ЛИчНО.Точно за тия е34-ки си мислех скоро-не е мит стоеше им найлона по седалките като ги видяхи скоро се чудех дали стоят-чисто нова е34-ка и цялата в прах и не бяха на гумите доколкото си спомням.
Давай да се запознаем и да пазаруваме заедно,ако е възможно
И историята им знам и цената беше друга ,и имаше някакви проблеми с регистрацията
П.П. Геца ако четеш отивай на разузнаване![]()
малиииииии бях ги забравил
![]()
![]()
и аз искам една казваите ако е вярно да ходя да търса пара на заем.
И с парите да отидеш няма да я вземеш-повярвяй ми.поне така беше 2004г.

by ''kompleksa''
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Сега е криза може и да се навият да продават.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Благодаря ви за отговорите
Зациклих с продажбата на моя компакт но рано или късно ще го продам и ще взема Е34!

Зациклих с продажбата на моя компакт но рано или късно ще го продам и ще взема Е34!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Добре де Иване какъв е проблема с тези коли че не ги продават??? Там ще ги държат докато се скапат ли.
Верно е
the_gate написа:dj_ennsy_1 написа:... но на "акъла" на който съм в момента бих се ослушвал за М50В25 или нагоре.
повярвай ми и М50 Б25 ако си вземаш след няколко месеца ще искаш още по голям![]()
Здравейте колеги,карам 25 ца от една година.Автомат е даже,но по голям кеф несъм изпитвал.Върви си колицата много добре.Наказва доста от новите коли.На гъзетата с фиатките и голфетата им става много тъпо.Но вече ми се иска нещо по голямо.На бъдещия собственик ще кажа,че в никъкъв случай няма да сгреши,ако си вземе е34 та било и 20ка.Аз карах повече от 10 години е28 518и и това само ми разпали страста по БМВ.Взимай колега и не му мисли за разходите.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
the_gate написа:dj_ennsy_1 написа:... но на "акъла" на който съм в момента бих се ослушвал за М50В25 или нагоре.
повярвай ми и М50 Б25 ако си вземаш след няколко месеца ще искаш още по голям![]()
Това си е самата истина

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Знам че 2.0 ще ми е малък след няколко месеца, в момента карам новото Гранд Чероки 4.7 V8 и вече ми се струва малко
Но 520 ще ми е...... "достатъчно" засега

Но 520 ще ми е...... "достатъчно" засега

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
По въпроса за Благоевградските 25ци-Колите са на Димитър Тадаръков, не знам какви проблеми има с тях но на ДаруКар сервизната е34 525 IATouring е от тях ! Знам че колите сая били един плац и са разпродадени,а такава дет не може да се регистрира няма!Повече за тях не знам,мога да ви кажа в кое предприятие са ,знам в кое хале бяха и бяха останали 15 преди 2-3 години.С друго не мога да помогна!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз знам каква ще ми е втората кола > Е34
Автомобили неподвластни на времето са това ,само разбира се човек да се грижи за тях
Георги Пенчев

Автомобили неподвластни на времето са това ,само разбира се човек да се грижи за тях

Георги Пенчев
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
здравейте колеги,
за Е34 - ДА отново бих си купил такава... но всъщност не ми се разделя с тая...
Относно 2-та литра двигател - трябва да ви кажа, че съм много доволен - карам си спокойно кораба - кефя се от самото шофиране и не обръщам внимание на форсираните гъзета... който бърза да заминава...
... то и V12 да имам пак ще се намери някой по-мощен и после какво?... СУЕТА, колеги...
За мита със залежалите коли да ви кажа не съжалявайте и не въздишайте по тях, защото автомобилът старее дори като стой с найлон в гаража! И след 15 години стоене, като го запалиш и подкараш и ще почне да се оплаква като дърта бабичка, каквато си е всъщност...
Поздрави
Д
за Е34 - ДА отново бих си купил такава... но всъщност не ми се разделя с тая...

Относно 2-та литра двигател - трябва да ви кажа, че съм много доволен - карам си спокойно кораба - кефя се от самото шофиране и не обръщам внимание на форсираните гъзета... който бърза да заминава...

... то и V12 да имам пак ще се намери някой по-мощен и после какво?... СУЕТА, колеги...
За мита със залежалите коли да ви кажа не съжалявайте и не въздишайте по тях, защото автомобилът старее дори като стой с найлон в гаража! И след 15 години стоене, като го запалиш и подкараш и ще почне да се оплаква като дърта бабичка, каквато си е всъщност...
Поздрави
Д

единственото нещо което ме притеснява по мойта е34-ка тва са годинките скоро я ударих и мислех да я продам....но просто се отказах незнам дали ще намеря друга кола която да ми доставя такъв кеф като я карам(преди 4 месеца и правих основен ремонт и ся си хапи гема
)

никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
аз немога да исказвам много голямо мнение по въпроса защото от скоро имам e34 имал съм 318is и повярваи ми за мен това е много по добро първо по евтино е за подръжка МНОГО ПО КОНФОРТНО не толкова вървящо но за мен е по добро можеби някои колеги ще ме опрекнът но аз съм женен имам дете и за мен това е перфектната кола става за всичко става да натриеш носа на много коли наи вече не<ГОЛ........Е>:)НА ПЕНСИИРЕ С МЕРЦЕДЕСИТЕ И НА ГАЗАРИТЕ С МАЗДИЧКИТЕ И ХОНДИТЕ >и в същото времеме става да си качиш жената и детето и да стигнеш от точка а до точка б без никъкъв проглем.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Да пак бих си взел Е34 ако нямам за е39 525д каквото съм си намислил за следваща и то предимно заради разхода и скоростната кутия,омръзна ми да карам кола,а да ходя с единия крак.
Е34 е невероятна машина за времето си и продължава да е актуална дори днес толкова години след началото на производството си. Дори сега Е34 седи великолепно на пътя и се представя достойно с/у много по-нови чекии и дори сравнен с МБ W124 e два пъти по-кола сега през 2009 с технологиите и качеството на изработката си.
С две думи гордея се с колата си и въпреки,че се оглеждам не намирам по-добра алтернатива за парите и годините на Е34 изобщо!!!!!!
Е34 е невероятна машина за времето си и продължава да е актуална дори днес толкова години след началото на производството си. Дори сега Е34 седи великолепно на пътя и се представя достойно с/у много по-нови чекии и дори сравнен с МБ W124 e два пъти по-кола сега през 2009 с технологиите и качеството на изработката си.
С две думи гордея се с колата си и въпреки,че се оглеждам не намирам по-добра алтернатива за парите и годините на Е34 изобщо!!!!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Винаги са виждали много далеч напред във времето Баварците
Често това ,което излиза сега за пръв път от поточните линии се вижда на феновете като отвратително ,но като мине време и като че ли започва да се харесва
Беше 1988 година ,в "Авто Мото Свят" си спомням като представиха Е34 и беше снимана една сребърна 535-ца с 15 цола BBS
Айййй ,аз просто седяш и гледах силуета ,гледах всичко ,направо неможех да си отлепя погледа дълго от снимката и статията ... Още тогава видях един изключително стилен и сдържан външно автомобил.
Минаха години и тази любов става все по-силна
Георги Пенчев

Често това ,което излиза сега за пръв път от поточните линии се вижда на феновете като отвратително ,но като мине време и като че ли започва да се харесва

Беше 1988 година ,в "Авто Мото Свят" си спомням като представиха Е34 и беше снимана една сребърна 535-ца с 15 цола BBS

Минаха години и тази любов става все по-силна
Георги Пенчев