Смяна на оригиналните говорители въпрос?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Смяна на оригиналните говорители въпрос?
искам да сложа същите размерни но Хертз примерно....ще успее ли фабричното сд да ги захрани като хората ?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Смяна на оригиналните говорители въпрос?
obi_fix написа:искам да сложа същите размерни но Хертз примерно....ще успее ли фабричното сд да ги захрани като хората ?
E то Херц понеже са мега-качествени и мощни. Ще ги захрани разбира се.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- skp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535D 2012
Имай предвид само че оригиналните говорители са нестандартен размер и ще ти трябват фланци за да сложиш каквито и да е афтърмаркет говорители. Гледай като ги купуваш и да са плитки, защото много място отзад няма.
- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
Много пъти е обсъждано че проблема не е във фабричните колонки, а плеъра.Не знам дали с подходящ усилвател нещата се решават.
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Размера ти е точно 16см, проблема е, че повечето говорители, които се слагат допълнително са 16.5см.Откъм плиткост, не е чак толкова плитко, до 7см събира без проблем. Аз лично минах през операцията и за предна и задна линия, отзад проблеми няма само захващането е малко проблемно, но не невъзможно, поне в моя случай. Отпред обаче нещата бяха малко по-сложни, не стана плъг енд плей, трябваше малко да се поиздялка пласмасата за да пасне плътно колоната, щото нали се сещащ, че ако не оплътниш като хората и после имаш припляскване, което не е приятно
. Надявам се да съм бил полезен, ако има още нещо питай, стига да мога да помогна.

Колони
Здр колеги, да не пускам др тема имам 1 въпросче.
аз имам е46 320ци '01 но оригиналната музика е мн дарва6ка и на вс отгоре е са БИзнес касетофон.
Мн искам да си сложа др колони от пред и отзад JBL но ми кзаха че оригиналните колони свирели наи добре - аз не мисля така но....
Въпроса ми е може ли някои да микаже размерите на колоните отзад и отпред. и някои правил ли го е и готино ли става .
Благодаря.
аз имам е46 320ци '01 но оригиналната музика е мн дарва6ка и на вс отгоре е са БИзнес касетофон.
Мн искам да си сложа др колони от пред и отзад JBL но ми кзаха че оригиналните колони свирели наи добре - аз не мисля така но....
Въпроса ми е може ли някои да микаже размерите на колоните отзад и отпред. и някои правил ли го е и готино ли става .
Благодаря.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
ест те криват супер много особено с усилен бас......на супер малко волуме... няма място за сравнение .. трябва си смяна
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
Re: Колони
Reaper написа:Здр колеги, да не пускам др тема имам 1 въпросче.
Благодаря.
16ки са отпред и отзад, смао че ако смяташ само колоните да сменяш няма смисъл, вложи повече в плеъра

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
аз нз този плеър има ли махане въобще ? тои е огромен панел ако го махна ще остане 1 дупка
иначе исках да си взема някакъф АЛПИН ще чета и мп3 сичко ще е както си трябва но нз дали е възможна смяната ? имам и туба и усилвател които е безмислено да ги слагам на това сд без настроики...

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
има си адаптери за алпин точно, така че не се притеснявай, слага се една пластмаса ( адаптер ), която запълва "дупката" 

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
Колони
Благодаря колеги.
Знам че само с колони няма да свири хубаво но по нататак ше си взема 1 АЛПИН - http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=44920
И работата СПИ ! аз не обичам големите дандании.
Знам че само с колони няма да свири хубаво но по нататак ше си взема 1 АЛПИН - http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=44920
И работата СПИ ! аз не обичам големите дандании.
колони
Колеги като се поразгледах из саитовете за колони че аз не видях 16. минимума беше 16.5 а тези марки които аз харесвам като - Алпин , JBL, нямат 16 , само 13 и 17 е нали и др но не и 16.
Бихте ли помогнали ПЛС.
Бихте ли помогнали ПЛС.
И аз не обичам големите дъндании, затова намерих тези -
http://www.extremeaudio.de/index.php?ma ... +%28E46%29
Дано съм полезен.
http://www.extremeaudio.de/index.php?ma ... +%28E46%29
Дано съм полезен.
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3