E34 - бихте ли си я купили повторно СЕГА?
Модератор: Технически модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Вземете и мен .... ако ходите ....ivan. написа:IAV написа:Пичове е34 е класика в един хангар в благоевград мисля че още стоят чисто нови 525 бензинки но преди време им искаха по 15 хилки!
А на въпроса да винаги е34 а както се изрази колегата колкото по голям мотор толко по добре!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КОЛЕГА ДАЙ СИ ТЕЛЕФОНА АКО ИСКАш НА ЛИчНО.Точно за тия е34-ки си мислех скоро-не е мит стоеше им найлона по седалките като ги видяхи скоро се чудех дали стоят-чисто нова е34-ка и цялата в прах и не бяха на гумите доколкото си спомням.
Давай да се запознаем и да пазаруваме заедно,ако е възможно
И историята им знам и цената беше друга ,и имаше някакви проблеми с регистрацията
П.П. Геца ако четеш отивай на разузнаване![]()
малиииииии бях ги забравил
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Моята я купих преди около 8 месеца - на 20години е - на 21 ще стане след няколко месеца ! Не съжалявам дори и за миг !!! Прекрасен автомобил !!! Бих си я купил повторно, и то с най-голямо удоволствие !!!

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Penchev написа:
.....Беше 1988 година ,в "Авто Мото Свят" си спомням като представиха Е34 и беше снимана една сребърна 535-ца с 15 цола BBSАйййй ,аз просто седяш и гледах силуета ,гледах всичко ,направо неможех да си отлепя погледа дълго от снимката и статията ... Още тогава видях един изключително стилен и сдържан външно автомобил.
Минаха години и тази любов става все по-силна
Георги Пенчев
В мене се запечатала статията, "Синия Мавриций" -в същия вестник, беше щтракнат един тъмно син седан, но от феслифта!

По темата, ако требва да си взема бих избрал седан, в туринга след сто хил. км. по нашите пътища се появяват паразитни шумове от итериора, особено ако има шиби на тавана!
Предполагам, че седана ще е изкара много повече преди да се разскъца!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Преди да си купя моето комби си търсих точно този модел около 2 месеца, гледах 5 автомобила- само комбита, накрая оцених черното, което имам и до момента, не бих го сменил за друг автомобил и сигурно до живот ще си е мое-обичам си го, невероятна кола със стил, здравина и комфорт! Полагам сериозни грижи за нея и така ще продължавам!
Re: E34?
kirililiev написа:.....
и що да не е 2,0? оредпочиташ 518 или някоя акцизна 525 щото читавите петици с големи мотори са малко кът и струват доста пари.
Мисълта ми беше, че сега след Х години с дваиската ако ми се наложи
да си купувам няма да е дваиска.
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Преди 9 години почнах да навивам баща ми да купи е34-ка .... след една година той се предаде и отидохме до Кьолн и взехме дваеската която вече трета година аз карам
Бих я сменил с някой Екзекютив Едишън, но задължително седан

Бих я сменил с някой Екзекютив Едишън, но задължително седан

R6 - Was sonst?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Tod написа: ...
Тоше и за това има лек

Аз мисля ,ако в момента , в който съм готов да си купя и регистрирам ///М5-ца ако няма подходящо като състояние за целта комби и има маняшки седан да го купя , така и така ще си пазя комбито

Георги Пенчев
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
относно големината на матора нема угодия
не бих си продал моята 540ка,по скоро бих купил и една М-ка Е39......колкото поиче,толкова поиче
в началото съпругата ми ревнуваше от колата,но вече се примири

в началото съпругата ми ревнуваше от колата,но вече се примири

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- mitko525tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525TDS///E38 728IA
- Мечтае да кара: E34 M5
КОЛЕГА Е34 Е ЖИВА ЛЕГЕНДА И НИКОГА НЯМА ДА Я СМЕНИШ КАЧИШ ЛИ СЕ,АЗ ЛИЧНО АКО НЯКОГА ИМАМ ПОВЕЧКО ИЗЛИШНИ ПАРИ ЩЕ КАРАМ 540,МОИТА Е СЕДАН И ВЪТРЕ НЕ СЕ ЧУВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН МОТОРА 

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
mitko525tds написа:КОЛЕГА Е34 Е ЖИВА ЛЕГЕНДА И НИКОГА НЯМА ДА Я СМЕНИШ КАЧИШ ЛИ СЕ,АЗ ЛИЧНО АКО НЯКОГА ИМАМ ПОВЕЧКО ИЗЛИШНИ ПАРИ ЩЕ КАРАМ 540,МОИТА Е СЕДАН И ВЪТРЕ НЕ СЕ ЧУВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН МОТОРА
некои беше казал,че Е34 е последната 5ца,която прилича на БМВ

- mitko525tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525TDS///E38 728IA
- Мечтае да кара: E34 M5
ами колега не е последната която прилича на бмв,но незнам как да го обясна колата си е запазила респекта