Миете ли колата си...?
Модератор: Общи модератори
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
hell's angel написа:Един път в месеца цялостно на автомивка- през останалото време на стинките на ОМВ-то
+ 1
F**k them all!
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Редовно си я мия но сам ,понеже си имам удобни условия

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
В седмицата веднъж,понякога и по често.Когато е топло на двора на тревата,пълна програма,а ако ме мързи и е студено на ОМВ

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Веднъж месечно, а понякога и по- рядко- не се цапа 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Всяка седмица с водоструйка,препарат и с гъба
За 1 час става като нова 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
aygofan написа:За колите не ми е толкова неприятно, но жалкото е че повечето българи НЕ СЕ КЪПЯТ повече от веднъж седмично....![]()
п.с.Явно доста хора имат фобия към водата...
колега търси си нови познати

аз лично такива миризливци не съм срещал от доста време
а иначе колата на автомивка контактно или безконтактно все ми е 1, важното е като свършат да мога да се огледам в боята

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
]ITK написа:hell's angel написа:Един път в месеца цялостно на автомивка- през останалото време на стинките на ОМВ-то
+ 1
И аз така през зимата иначе лятото съ,м абониран всяка седмица на Газкома

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Dimo написа:]ITK написа:hell's angel написа:Един път в месеца цялостно на автомивка- през останалото време на стинките на ОМВ-то
+ 1
И аз така през зимата иначе лятото съ,м абониран всяка седмица на Газкома
Свиркай като ходиш, може да пием по едно кафе до като люБимите ги къпят

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Аз съм като автомивка,накупил съм си всичко необходимо-безконтактен препарат,вакса,препарат за табло,за джанти,за тапицерия,течен ароматизатор,течен силикон,четки,прахосмукачка,водоструйка с накрайник за безконтактното и гюдерия за 50лв.
Мия лично моята кола всеки ден,другите и служебните ни коли околу 2 пътина седмицата.Никоя автомивка не може да измие колите както аз си ги мия.Вече съм профи
Който иска да заповяда

Последна промяна quickshare на 09 Фев 2009, 20:43, променена общо 2 пъти
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Предпочитам сам да си я мия с шампоан и гъба на мивките на самообслужване(не ОМВ), че от безконтактното ще и избелеят лайсните около прозорците и ще стане като служебната ми кола-УЖАС!
За съжаление на новооткритата мивка до нас, след 1-2 мес. типично по български намалиха на половина времетраенето на водоструйката за 1 лв.и водата цика все есно не натискаш пистолета...Даваха в началото кофа в която да си разтвориш шампоана, силиконови пера за подсушаване, кърпи....беше нереално готино, пак си даваш 4-5 лв.но оставаш доволен, че поне сам си я миеш и се стараеш!
Сега бакшишите я налазиха, вечно яки опашки и не знам вече къде да я мия...!??

За съжаление на новооткритата мивка до нас, след 1-2 мес. типично по български намалиха на половина времетраенето на водоструйката за 1 лв.и водата цика все есно не натискаш пистолета...Даваха в началото кофа в която да си разтвориш шампоана, силиконови пера за подсушаване, кърпи....беше нереално готино, пак си даваш 4-5 лв.но оставаш доволен, че поне сам си я миеш и се стараеш!
Сега бакшишите я налазиха, вечно яки опашки и не знам вече къде да я мия...!??

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Шът бе, нали 4 години си я ми в банката без пари, кво се оплакваш саtitto написа:Предпочитам сам да си я мия с шампоан и гъба на мивките на самообслужване(не ОМВ), че от безконтактното ще и избелеят лайсните около прозорците и ще стане като служебната ми кола-УЖАС!
Сега бакшишите я налазиха, вечно яки опашки и не знам вече къде да я мия...!??![]()
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...