РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
РОДНАТА КАЗАРМА
аре даите да видим има ли истинки мъже тука всеки да напи6е кадето е служили коя година може да открием познати от казармата пишете случки или каквото се сетите за нея за или против сте знам че всеки които е слуйил иска да се варне отново там поне за месец сас старите ку4ета и да си спомнят добрите стари дни.Сега за мен служил съм в Карлово януари 2000/2001 януари 3ти баталион при кочана или капитан кочанков беше онези години всеки го знае наи дивиа кашик,каратист и садист в гарнизона.сега кажете вие пак аз после продалжавам
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Некой да е бил в бившето ПЖИ от 1984 до 1987 година? 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
ЛОМ- 25.09.2000- 25.12.2000 3-ТА РОТА механик водач МТЛБ
СТАРА ЗАГОРА - 26.12.2000 - 26.03.2001 (АРТ ПОЛКА)
СЛИВЕН (28520 ДЕБЕЛАТА КУРИЯ) 26.03.2001-25.09.2000
СТАРА ЗАГОРА - 26.12.2000 - 26.03.2001 (АРТ ПОЛКА)
СЛИВЕН (28520 ДЕБЕЛАТА КУРИЯ) 26.03.2001-25.09.2000
Аз съм с две ръце ЗА казармата!Жалко че я махнаха според мен.Виждаме най-младото поколение(до 21-2) за каква деградация става въпрос при повечето младежи!Тотална демотивация за каквото и да е и пълна липса на морал и ценностна система!Не че и при нас не е имало такива,но все си мисля че в бг така не е било никога преди!Служил съм през 2000/2001(септемвриец) новобрански център-Враца,след това 9 месеца -Суходол-поделението срещу кв.Овча Купел и накрая 2 седмици до ДЖАКО ме пратиха майна си райна в СМОЛЯН!!!!
Иначе през по голямата ми служба в Софето бях ДСВ(Домакинско Снабдителен Взвод),демек имах лека връзка и изкарах доста прилична и безпроблемна служба!Имам 45 наряда КПП + 24 караула и 40-ина дневалевн-това е!!И кой каза.... 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мале не питай ,колега...!!!! на мене и на пол-старши ни отворете една отделна тема - мисля ,че към 200 страници може да понапълним от казармата....
за да обясна поне малко...! да ! бил съм в казарма...!! 1836 дни!!!
не съм много сигурен ,но май тука нема кой да ме бие по стаж в казармата! боса отпада,дунчев да каже колко години е бил....
не бих казал ,че без казарма нямаше да стана мъж ,но помага.....!!!
за да обясна поне малко...! да ! бил съм в казарма...!! 1836 дни!!!
не съм много сигурен ,но май тука нема кой да ме бие по стаж в казармата! боса отпада,дунчев да каже колко години е бил....
не бих казал ,че без казарма нямаше да стана мъж ,но помага.....!!!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
ktv написа:Некой да е бил в бившето ПЖИ от 1984 до 1987 година?
Един от най-добрите ми приятели или 86 или 87 влезе там....
Иначе по темата - 1 година (от която всъщност 5 месеца бях в легални отпуски, де

Тука са дъртите има си разказваме спомени, егати темата

Последна промяна ITK на 09 Фев 2009, 19:57, променена общо 1 път
F**k them all!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: РОДНАТА КАЗАРМА
vin_diesel написа:аре даите да видим има ли истинки мъже тука всеки да напи6е кадето е служили коя година може да открием познати от казармата пишете случки или каквото се сетите за нея за или против сте знам че всеки които е слуйил иска да се варне отново там поне за месец сас старите ку4ета и да си спомнят добрите стари дни.Сега за мен служил съм в Карлово януари 2000/2001 януари 3ти баталион при кочана или капитан кочанков беше онези години всеки го знае наи дивиа кашик,каратист и садист в гарнизона.сега кажете вие пак аз после продалжавам
Колега,ако искаш ми вярвай днес мислех да пускам абсолютно същата тема!!!

Така..служил съм в "поделението на преебаните връзкаи" 72345 или по-известно като Враня.2001-ва се увилних (няма да казвам като какъв,щото ше кажете "по-добе дъщеря к**ва отколкото син .......

Хахаха,усещам как ще се разбия от смях с тая тема

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
като бехте в казармата изрусиавахте ли си косите така се отли4авахме старите ку4ета в дениат които излизах полагаема има6е проверка от ген,щаба при нас видехаме 4е сам се боидисал и некав генерал ме прати да се подстригвам аз му казах 4е е след 2 4аса излизам полагаем и се вра6там за джака и да мет хване за к.ра.познаите кво стана ........ не излезнах полагаем на деня а след 10 дни арест и за малко дисцип пак добре 4е изкарах вразки с агнета и пари та ми се размина с 300 зора ама на връх уволнението 06.01.01 хварлях пиратки в краката на целиат команден састав и запалих гумите пред кппто на едно BMW 324D
и така далги години ме помниха там даже още си спомниат за маврата некои стари 6апкари може би 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
22980, бащата бачкаше там по едно време.
Аз не съм бил в казармата, дойдох в щатите та се
измъкнах, но честно да си кажа тъпо ми е...
Според мен щеше да е хубаво да мина и през този етап.
Трябваше да си го запазят, дори и само за една година
Аз не съм бил в казармата, дойдох в щатите та се
измъкнах, но честно да си кажа тъпо ми е...
Според мен щеше да е хубаво да мина и през този етап.
Трябваше да си го запазят, дори и само за една година

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
От 30/09/1999г. до 30/09/2000г., Четири месеца в Беляне новобрански център (един подготовка за К.О.), след тва 8 във Веринско до Ихтиман, ГСМ поделение (нема такъв рай като там), и около 130дни отпуска, до колкото помня 

- крив кюнец
-
3 месеца от началото на Януари 2003г. натам - Божурище 26450 свързочния полк. След това няколко дена в село Радишево (Плевен) и след това до "Джака"
в село Медковец (Монтана). Там бяхме 20тина войничета, от които половината приятели и бивши съученици
Общо 9 месеца. Ако знам, че ще е същото пак бих отишъл
ПП ...Хах сега си спомням как ефрейторите в 26450 ни караха да играем ролята на бутала на 4 и 6 цилиндров двигател
Беше интерестно

ПП ...Хах сега си спомням как ефрейторите в 26450 ни караха да играем ролята на бутала на 4 и 6 цилиндров двигател

Последна промяна крив кюнец на 09 Фев 2009, 20:16, променена общо 1 път
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Мдааааааа,родната казарма! Сериозна тема! Голям х.й с големии та..ци!
Нека се запиша в статистиката-8496 дни !
Поздрав за всички,които са се докоснали до BG ARMY!
http://vbox7.com/play:831f0d79
http://vbox7.com/play:8e074549
Нека се запиша в статистиката-8496 дни !
Поздрав за всички,които са се докоснали до BG ARMY!
http://vbox7.com/play:831f0d79
http://vbox7.com/play:8e074549
Последна промяна POL_Starshi на 09 Фев 2009, 20:28, променена общо 2 пъти
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
да си сипем по ракия и да почваме случките в казармата аз почвам с песен Януари щом доидееее мен казармата ме взеее карловският гарнизооооон луд ка6и6ки баталиооооон сутрин ставам при зорииииии сас карвиясали о4иииииииии тактика и огневаааааа маиката ми се ебаааааааа но ще доиде ден велиииииииииик когато стар и луд ка6ииииииииик ще извика сас закана оган служба не останаааа
аре на здраве