РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Фев 2009, 20:15

POL_Starshi написа:Поздрав за всички,които са се докоснали до BG ARMY!

поне се докоснахме до нещо което сега... не съществува.

като си помисля по колко съвместни учения сме ходили и колко награди сме събрали- все сме ставали за нещо...

да не говориме че късната българска история е показала не веднъж че като решиме можеме да бъдеме най-добрите във боя...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Фев 2009, 20:18

Няма ли пехотинци тука бе :)

1993г. - Елхово, 1-ви батальон. Поделение 24260 ако не се лъжа... Добрата стара кашимерия.

Мисля, че няма нужда да изпадам в подробности ;)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 09 Фев 2009, 20:18

24.09.1992-17.03.1994г. Девета танкова бригада Горна баня - Инженерни войски, сапьор. След уволнението започнах да взривявам секс-бомби, ма откак се ожених и работата ми намаля :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 09 Фев 2009, 20:20

alx написа:

като си помисля по колко съвместни учения сме ходили и колко награди сме събрали- все сме ставали за нещо...

да не говориме че късната българска история е показала не веднъж че като решиме можеме да бъдеме най-добрите във боя...
mmmmmmmmmm daaaaa nagradi daaaaaaa лично бившият президент Петър Стоянов ме е награждавал с 10 дни домашен отпуск 8)
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Фев 2009, 20:21

POL_Starshi написа:Нека се запиша в статистиката-103368 дни !

Демек ако не броим първите 18 години ти в момента си на 283 години ли? :shock:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 09 Фев 2009, 20:23

SKISA написа:мале не питай ,колега...!!!! на мене и на пол-старши ни отворете една отделна тема - мисля ,че към 200 страници може да понапълним от казармата....
за да обясна поне малко...! да ! бил съм в казарма...!! 1836 дни!!!
не съм много сигурен ,но май тука нема кой да ме бие по стаж в казармата! боса отпада,дунчев да каже колко години е бил....

не бих казал ,че без казарма нямаше да стана мъж ,но помага.....!!!

да не би да имаш в предвид 836?Щото за много служби съм чувал,но за такава 5 години и нещо за пръв път чувам,освен ако не си бил на щат нещо?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 09 Фев 2009, 20:25

vin_diesel написа:
alx написа:

mmmmmmmmmm daaaaa nagradi daaaaaaa лично бившият президент Петър Стоянов ме е награждавал с 10 дни домашен отпуск 8)

Аз па нямам нито една награда,ама то и за кво да ми е била като режима ми беше 3 дни в поделението -голям гарнизон,3 дни в поделението-голям гарнизон.Таксито от нас до пред портала варираше между 2,90 и 2,97лв според зависи как го хване светофараИзображение Хубави времена бяха :mhihi: :mhihi:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 09 Фев 2009, 20:26

///MapTo написа:
POL_Starshi написа:Нека се запиша в статистиката-103368 дни !

Демек ако не броим първите 18 години ти в момента си на 283 години ли? :shock:

Споко бре! Грешка-8496 :D
Последна промяна POL_Starshi на 09 Фев 2009, 20:27, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 09 Фев 2009, 20:27

а колко километра вафли сте изяли аз около 40км от локумените с шоколад заляти от 23 стотинки 3 пати вдигаха цените на тези вафли заради мен парво 15 18 и 23 разделете 40км на 25см вафла и ще разберете колко вафли сам хапнал производителите требваше да ми дадат медал ама не се получи нещо :D
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Фев 2009, 20:29

dieselboy написа:да не би да имаш в предвид 836?Щото за много служби съм чувал,но за такава 5 години и нещо за пръв път чувам,освен ако не си бил на щат нещо?

старши греши-я не!! 5г военно у-ще в търново!! и не казвайте ,че не е било казарма-не знаете! чиста казарма си е!! на щат нямам и 1 ден!!! ударих капата на производството....

старши -нема да броиш работата-само служенето като казарма...!! ;)
имам 18 скока,имам около 200 бягства ,от тях 190 успешни...!!
почти всяка седмица бегах в софия от търново ,което доведе до около 120 полета Горна-София . имам едно дело за вкарване в дисципа,ма един колега спре тока в залата и пропадна...! бех единственият съден от армията от търново ,щото съм напуснал ,ма нещо не им се получи...!
държах ТНТМто /техническо и научно творчество на младежта/ по електроника,което всъщност беше "клуб по интереси" на непокорни като мене...!
изръшкахме цело търново ,барабар с приходящите студентки---тогава имаше АБСЖта!! тва е като АБСФта... / АБСЖ=активни борци за софийско жителство , АБСФ=активни борци срещу фашизма/....!
АБСЖтата особено кълвяха на 4ти и 5ти курс!! и на кур ,де!
и почвам....: един колега,който са е зам.нач. на КАТ-София избимбарил една мома-АБСЖ и както си пафкали у кревата ,влиза целата рода на момата с китки и бъклици и :аре честито ,зетко! и оня налузил гащите и скок от 2ия етаж и скъсал минискус ,ма се докопа до оградата и -скок вътре!!! 3 месеца не излезе до УВОто от оградата....!!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 09 Фев 2009, 20:38

В началото исках да ставам танкист,но се осъзнах ,че ми стига дето съм глава проста и не ми трябва,тя да бъде между два лоста!

П.П Между другото с доста съфрумци от по-малките бих послужил за да им придам малко цвят в мисленето! Ех арести!!!!:winky:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 09 Фев 2009, 20:49

Аз не успях да служа, но от баща ми (бивш военен в Бургас) обожавам да слушам войнишки истории :D

ПС. Жалко, че я отмениха казармата, все щеше да е от полза за младото поколение, че сега...
ПС. Ще я следя темата с интерес! ;)
21/02/08...speechless

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Фев 2009, 20:55

дайте да извадим малко речник за младежта.....!!!
превод в ефир:
кашик=пехотинец/ма не морски ,а налапал се с прах и киша/.
непоряд= даваш наряд ,кога не ти е ред-т.е. наказан си!!баси...мойте не моа ги преброя.
дисцип= дисциплинарна рота=затвор ,ма даже по-лошо! сериозно.
кир= също и кир неземна!= киртак-т.е. новобранец ,щото няма време да се измие и изкъпе!
бомбе= кир!
пишки=нещо като кебапчета ,но с гаден вкус на сланина и плъховска пот
медузи= плаваща сланина в бака с мазнина-дава само киселини.
бака= нещо като голяма кофа с капак за носене на храна!
давайте нататък....
Последна промяна SKISA на 09 Фев 2009, 21:03, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 09 Фев 2009, 20:57

91-92г. София 4ти километар.
обичам BMW

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 09 Фев 2009, 20:59

въшкарник-кафявите зимни войнишки униформи от шаяк
киртак-новобранката

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата