РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Re: РОДНАТА КАЗАРМА
голям чешитplradev написа:st.George написа: А Злия, помните ли Злия![]()
![]()
![]()
ХахаХа...
На Злия (к-н Христов) бих му взривил червената Е30-ка без да изпитвам угризения,че съм БМВ фен![]()
![]()
Нема такъв изруд като тоя!!Няколко години след като се уволних ми кацна да му правя гражданска и ....... не си я направи при мен
Няма такъв долен пумияр като тоя човек

gele76 написа:Подкрепям!!! А Дици помните ли?
Помним помним...! Голяма грешка беше да му командваш, кат минава...
П.П. Мноо ми беше готино да давам караули на Египетското посолство

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
gele76 написа:plradev написа:st.George написа: А Злия, помните ли Злия![]()
![]()
![]()
ХахаХа...
На Злия (к-н Христов) бих му взривил червената Е30-ка без да изпитвам угризения,че съм БМВ фен![]()
![]()
Нема такъв изруд като тоя!!Няколко години след като се уволних ми кацна да му правя гражданска и ....... не си я направи при мен
Няма такъв долен пумияр като тоя човек
Подкрепям!!! А Дици помните ли?
"Ейййй педерасииии 2843 обилолки на чешмата...... "

2 дни преди УВО-то ни изкара 9 човека по гащи да играем белот на трибуната в 12 вечерта

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
plradev написа:
"Ейййй педерасииии 2843 обилолки на чешмата......
Като на всяка 126та сменяш посоката

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
SKISA написа:с.Голям Дервен! на турската граница некъде! като бехме на учения там не ни даваха да излизаме сички на куп ,щото щели да ни преброят от сателита! като ритахме мач понекога топката падаше в турско през кльона! нема зимане ,баце.....
също известно и като Голям Дървен...!! Uй....
те и мойто "БМВ" ,дето се повозвах: БРДМ-----
Какъв кур съм ял там една зима... Голям Дервент е селото.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Айде една сакрална песен по темата http://www.vbox7.com/play:7c2ed104
И най-култовата разбира се http://www.vbox7.com/play:6c297b03

И най-култовата разбира се http://www.vbox7.com/play:6c297b03

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имаше описи на спалното и влиза старшината и вика: що не е описана картината!!? викам -старши то си пише бе :картина-1бр! той ,обаче вика -треа се знае картината коя е ! добре де ,ма аз не знам как се казва! и старшията вика:ела с мене ше ги кръстиме сичките у ротата-ти пиши!
първата картина-никъв лос в гората нещо се разхожда: име--- "Елен гази вода!"
втората картина- един с пушка и му виси куртката отстрани: име----"Ловец с хрътка на лов за пъдпъдъци!"
тва са треа са некви супер-скъпи картини ,щото имат на гърба си подписите на половината военни аташета и разузнавачи у армията....!!!!
команда :"разводача на място ,останалитееее при мен!" се ползва при среща с новобранец в града ,който е с няколко мацки-може и с една!!!
първата картина-никъв лос в гората нещо се разхожда: име--- "Елен гази вода!"
втората картина- един с пушка и му виси куртката отстрани: име----"Ловец с хрътка на лов за пъдпъдъци!"
тва са треа са некви супер-скъпи картини ,щото имат на гърба си подписите на половината военни аташета и разузнавачи у армията....!!!!
команда :"разводача на място ,останалитееее при мен!" се ползва при среща с новобранец в града ,който е с няколко мацки-може и с една!!!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
36220 - Ямбол - противотанковата артилерия... от там по едно време малко школа в Самураново (ма го закриха преди години) и на финала малко Военна Полиция
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
как бяха тия лафове бе
"всичко мокро е чисто" и някви други забравил съм ги
Не съм бил и май добре се получи !
Не съм бил и май добре се получи !
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
dizelboy написа:новобрански РАЗГРАД вътрешни воиски
Спомени от РЯзград:
Вечер, зима..., ветровете се б*ат на плаца. Ней строени и старото куче, Фатмака ни командва:
ЗДРАВЕЙТЕ ГОСПОДА ЧЕРНИ БАРЕТИ!!! - Здраве Желаем Г-Н ЕФРЕЙТОР!!!! (ама крещиш кат изтърван)
ОТЛИЧНО!!! - Старото е*е ТАКТИЧНО!
КАК? - Като швейцарски часовник! ТИК-ТАК, ТИК-ТАК!!!!!

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
97г. Гранични воиски Кюстендил,един вид кашик с вискока проходимост ,там изкарах 3месеца като новобранка и още 3месеца в школа за младсержнти,после в комендатура в Симитли там точно на 7мия ми месец намалиха службата от година и половина на година е нямаше такъв кеф напихме се кат кучета а старите газ пикаеха
та изкарах 3 месеца с една 3 дена отпуска и се върнах след една седмица и аре арест и на застава кадето хранта се качава 3 пъти в годината с камион а наи младата мацка беше на 60години от една махала на 4км
та опознах родината от близо,а наи се кефихме на наряд че като ти се приходи до тоалетната прскачахме в сръпско 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
2005г- 3месеца в Плевен - ШЗО-то - механик водач на МТЛБ и по-точно повечето време на полигона в с. Тодорово. Единия ден няма да го забравя при -22 градуса да чистим веригите
След това до края на службата в Горна Баня - отново водач на едно от 3-те МТЛБ-ата в България носещи ракети тип Земя - Въздух. Не си им спомням името - някво руско беше разбира се.
Разминах се с учението в Шабла
защото се уволних.
Като слуки-много разбира се, ама и там ми взеха девственоста - 2 пъти с шомпол, защото бях в миячното за наказание

След това до края на службата в Горна Баня - отново водач на едно от 3-те МТЛБ-ата в България носещи ракети тип Земя - Въздух. Не си им спомням името - някво руско беше разбира се.
Разминах се с учението в Шабла

Като слуки-много разбира се, ама и там ми взеха девственоста - 2 пъти с шомпол, защото бях в миячното за наказание

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
ja написа:bobi_maxo написа:Март '93 до март '94 под.32000 гр. Лом, 1-ва рота. От тая една година 6 месеца КО, след това 6 месеца в Елхово под.24260 2 бат., 3 -та рота, батальона на "Царя"!
Боби каква ти е фамилията бе?
Батальона на Царя беше 1-ви, 2-ри и 3-ти бяха запасни
Кой ти беше ротен.
Значи точно в първи съм бил, ротен ми беше Грозданов. Имаше и един КО лейтенант Недялков(Мидока, Мидата, или нещо такова!).
Имаше и едни 2-ма, дето бяха си дошли от дисципа, Богданов от София, и Панов от Пловдив.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ВВ 98-99г 72345 имам 100на наряда за една година изстрелял съм около 10 съндъка с калашника и един два с пистолетче
Имам 3 месеца в Разград 72355.
Нямаше ли такава тема миналата година

Имам 3 месеца в Разград 72355.
Нямаше ли такава тема миналата година

bobi_maxo написа:ja написа:bobi_maxo написа:Март '93 до март '94 под.32000 гр. Лом, 1-ва рота. От тая една година 6 месеца КО, след това 6 месеца в Елхово под.24260 2 бат., 3 -та рота, батальона на "Царя"!
Боби каква ти е фамилията бе?
Батальона на Царя беше 1-ви, 2-ри и 3-ти бяха запасни
Кой ти беше ротен.
Значи точно в първи съм бил, ротен ми беше Грозданов. Имаше и един КО лейтенант Недялков(Мидока, Мидата, или нещо такова!).
Имаше и едни 2-ма, дето бяха си дошли от дисципа, Богданов от София, и Панов от Пловдив.
С тебе сме се засекли за няколко месеца. Аз бех картечар във 2-ра рота. После ме преместиха при свръзките и бех писар на царя. После се издъних лошо и пак у ротите...
Ше тря да ти се обадя тия дни

Върбанов деа и дебелка му. Помня го аз... А ти хвана ли Бобъра, като началник щаб

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
ineedmoney написа:как бяха тия лафове бе
А аз не

"Бегом от мен до другото дърво"
" Ако нямаш вода в манерката ще ти я излея на главата"
"Иди виж тия две палатки да не са три"
"Три метра сняг до колене... Напред върви конската опашка, след нея българите..."