Често ли сменяте...?
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
почнеш ли ти да служиш на една кола не върви на добре. и аз приключих със слугуването
сменям ги както жените
П.С. НЕ Е НА ДОБРЕ И ДА ЖИВЕЕШ ЗАРАДИ ХОРАТА (дрехи.коли ,вещи и тн.)

П.С. НЕ Е НА ДОБРЕ И ДА ЖИВЕЕШ ЗАРАДИ ХОРАТА (дрехи.коли ,вещи и тн.)

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Аз също много се привързвам към колите си,като си продадох предишната кола(Пежо 306) после около седмица ми беше здухано и много гадно,бях като болен.В момента ми се къса сърцето като почна да свалям някоя част от Асконата (в галерията) на която и гръмнах мотора и я давам на части,щото съм имал много хубави моменти със нея и ми е мъчно -въпреки че съм я купил за 400 лева преди 10 месеца.
А за БМВ то наскоро ми мина бегла мислъл да го продам и да си направя сервизче,така ми се сви корема и после цял ден усещах някво гадно чувство на тежест,че викам тая със сервиза за сега нема да я бъде
За жените,бях срещнал такава заради която си зарязах и кола и приятели и всичко,но след нея още не съм срещнал човек които да ми е по скъп и важен от колата
А за БМВ то наскоро ми мина бегла мислъл да го продам и да си направя сервизче,така ми се сви корема и после цял ден усещах някво гадно чувство на тежест,че викам тая със сервиза за сега нема да я бъде

За жените,бях срещнал такава заради която си зарязах и кола и приятели и всичко,но след нея още не съм срещнал човек които да ми е по скъп и важен от колата

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според мен щом колата не ме оставя и върви-друга не ми трябва, поне и знам болните места и какво да очаквам, пък и емоционалният момент си го има...По добре нещо по- старо и гледано, отколкото нещо по- ново, на което му е извадена душата.
Никой не мое ма връне на селу!
И аз се привързвам към колите си дори предната ми ,като дойде момента да я продавам и
. Много би ми се искало някой ден да имам възможността да ги добавям само и да не се разделям със никоя 

Последна промяна biberon4o на 10 Фев 2009, 19:20, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Не ги сменям често колите по простата причина,че се привързвам към тях.Има и друг момент..... обичам в голяма степен да влагам доста труд по собствената си кола и после ми е тегаво като трябва да се рзделя с нея
.Та в това отношение съм доста консервативно настроен 

едно време- много често ги сменях. може би във годината по 2-3 пъти... и така дълги години..
сега... не толкова често. дори от 1 година нищо не съм променял и нямам и намерение.
идва един момент във които караш нещо и си даваш сметка, че ако го продадеш - няма нещо по-хубаво или подходящо (за тебе) което да си вземеш след това.
сега... не толкова често. дори от 1 година нищо не съм променял и нямам и намерение.
идва един момент във които караш нещо и си даваш сметка, че ако го продадеш - няма нещо по-хубаво или подходящо (за тебе) което да си вземеш след това.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В тоя ред на мисли би ли казал какво караш сега
Аз преди ги сменях сравнително по- често. Но в сегашното след като набих около 3 пъти повече пари от тези, които дадох за да го купя продажбата му стана неоправдана. Въпреки всичко по ред стечения на обстоятелствата работата пак отива на продажба, само, че на парчета.

Аз преди ги сменях сравнително по- често. Но в сегашното след като набих около 3 пъти повече пари от тези, които дадох за да го купя продажбата му стана неоправдана. Въпреки всичко по ред стечения на обстоятелствата работата пак отива на продажба, само, че на парчета.
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Като бебе към пъпна връв съм се привързал към колата си

Последна промяна miroslav4ev на 10 Фев 2009, 21:03, променена общо 1 път
bum_bum написа:В тоя ред на мисли би ли казал какво караш сега![]()
ми може да прозвучи малко смешно ама... карам 2006 волксваген джета тди. мисля че е 1.9.. 93 коня.. и нямам никакво желание да я сменям за момента. дори не мога да се убия качествено със нея- и да искам

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
alx написа:bum_bum написа:В тоя ред на мисли би ли казал какво караш сега![]()
ми може да прозвучи малко смешно ама... карам 2006 волксваген джета тди. мисля че е 1.9.. 93 коня..
Еееее, съмнявам се... признавай си бързо колко 600 коня е "трабанта"...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:bum_bum написа:В тоя ред на мисли би ли казал какво караш сега![]()
ми може да прозвучи малко смешно ама... карам 2006 волксваген джета тди. мисля че е 1.9.. 93 коня.. и нямам никакво желание да я сменям за момента. дори не мога да се убия качествено със нея- и да искам
Смешно е 18 годишен дришльо да кара 500 коня кола и да няма бегла идея в какво е седнал.. обратното е по- скоро въпрос на избор и приоритети

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми и аз мразя да ги сменям
привързвам се един вид към тях 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
bum_bum написа:Смешно е 18 годишен дришльо да кара 500 коня кола и да няма бегла идея в какво е седнал..
хаха.. аз като бях на 18 помолих баща ми да ми даде семейния трабант да се уча да карам и той ми отказа. още не съм му простил

bum_bum написа:обратното е по- скоро въпрос на избор и приоритети
самата истина.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Абе има си някаква сантименталност в колите...Все пак с тази кола примерно си преживял супер много неща и така нататък...Привързваш се.
Аз личко съм "за" сменянето на колите, разбира се, при финансовата възможност за такова. Имаш разнообразие и добиваш впечатления от повече коли.
Примерно са сме с една новичка е класа, но навивам баща ми да я махнем за е53 или 65... Но старото Е34, 89 година с М20 стои пред блока, основно аз я карам като учебна. Вече имаме възможности за много по-хубави коли, но с тази имаме супер много спомени, поддържаме си я и няма да я продадем никога, ще си стои като втора
Аз личко съм "за" сменянето на колите, разбира се, при финансовата възможност за такова. Имаш разнообразие и добиваш впечатления от повече коли.
Примерно са сме с една новичка е класа, но навивам баща ми да я махнем за е53 или 65... Но старото Е34, 89 година с М20 стои пред блока, основно аз я карам като учебна. Вече имаме възможности за много по-хубави коли, но с тази имаме супер много спомени, поддържаме си я и няма да я продадем никога, ще си стои като втора

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4