РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Фев 2009, 18:31

aygofan написа:
Bogat-Beden написа:Аз пък имах познат,който имаше лекарска забрана носи оръжие,но все пак го бяха взели и некъф му началник си го нарочил и го карал въпреки всичко да дава наряд ли не знам кво се води и той избега с АК-то и в центъра на Шумен отвори главата на един бакшиш...За много от вас това са приятни и незабравими спомени,аз обаче съм слушал доста истории да ти настръхне косата ..извращения убийства самоубийства...Всички знаете че после всичко е скрито покрито,военен,ченге и лекар у БГ в затвора няма...

Не си бил в Казармата, нали!?
да,избегнах я съвсем съзнателно точно заради "положителните отзиви" Брат ми смени 4-5 поделения,едно от които беше в Карлово където ги подготвяха за "сини каски" ..Сега ако ми кажеш че никога е нямало такива неща в нашата казарма ,само защото ти не си го видял с очите си ше бъде меко казано смешно!!! :!: :idea:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 18:47

Виж сега едно е да си "ЧУЛ", съвсем друго е да си "Видял" и да си бил вътре...
Едно разбрах в БГ Армията - тия дето са боклуци "навън" са боклуци и "вътре",,.,,..тия дето са пичове "вън" са такива и "вътре" - така че няма какво толкова страшно да се случи....
За мен казармата не е загубено време, а просто различен поглед върху света....и опит.... :P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jujeto » 10 Фев 2009, 18:49

девет месеца от 26.03.2003г 45 дни Долна митрополия и после Враждебна карулджак до джак 93 наряда около 50 разводач

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Фев 2009, 19:22

2000 три месеца в ШЗО Плевен после 9 месеца в под 22210 гр.Средец(Грудово до Бургас) там си беше истински рай.
Последна промяна LiTtLeRoCk на 11 Фев 2009, 10:02, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 10 Фев 2009, 19:25

2004 Септември в Плевен 3 месеца и после в Сливен в Сотиря още 6 месеца спортна рота,понеже тогава още спортувах :mhihi:
:driving: :dunno: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 10 Фев 2009, 20:29

err0r написа:04.01.2005 - 04.09.2005
- 52090 - Д. Митрополия, 1-ва рота.
- ХХХХХ - Петте могили, релейчик - всяка сутрин в 6:25 се даваше рапорт за изминалата нощ в Божурище. Веднъж се успах, закъснях и... после изкарах 7 наряда през ден.
- 26660 - 4-ти километър, ОХР.

Там, дето свършва Устава, започва ВВС.

Гълъб - пощальон на поделението. Обикновеенно през деня се разкарва из града и върши нечии поръчки.

Я ама ти си служил при мен(5те могили),я дай малко инфо
Скороста краси човека,или го прави НЕУЗНАВАЕМ

Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 10 Фев 2009, 20:38

gele76 написа:Гвардията във Враня, уволних се 96та.

Кога през 96-та? Май си ми бил стар войник... :roll:

st.George написа:...............................
Март месец ни прехвърлиха в поделението на "пре*ебаните връзкари" 72345 :mhihi: Враня... :D :mhihi: :mhihi: Комба ми беше "Железния"!!! Голям човек, с голям мустак :D :mhihi: :mhihi:
А Злия, помните ли Злия :D :mhihi: :D :D ХахаХа...
Ехх, караулите пред посолствата мноо ми липсват :D Между 110 и 120 дадох :D Голям кеф, а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Те така и си се уволних официално на 6 януари 2001г. :D :mhihi: :mhihi: :mhihi: [/i][/b]

Жельо и на мен ми беше ротен, за 30-ката на Злия и аз още се озъртам

gele76 написа:....................
Подкрепям!!! А Дици помните ли?

Тоя психо още е на служба, даже е някакъв началник в Жандармерията. Миналата ли, по-миналата година, когато бяха циганските бунтове в жк Красна поляна, той ръководеше всички жандарми.
А Кънчо помните ли? (по-скоро Геле, другите не са го сварили май)
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 10 Фев 2009, 20:52

soldier написа:Я ама ти си служил при мен(5те могили),я дай малко инфо

Какво да ти разкажа. Зле съм с имената и не си спомням много хубаво. На 7-мия наряд през ден вдигнах 41 градуса. Доизбутах си стойките до сутринта (може малко да съм придрямал де, ама...) и като дойде началника на поделението му обясних за какво става въпрос. Той не ме пусна, защото мислеше, че се ебавам и ще ходя до ВМА, защото съм си уредил 20-ка. Е, не беше тъй. С 300 зора намерих обхват там, не знам сега как е, ама преди няколко години заради тия антени си беше ебало мамата. Успях да изляза до ВМА и се оказа, че имам шарка. Полежах 8 дни под карантина в болницата, после 20-ка и успях да се преместя на 4-ката. :roll:

Сега се сетих за пътуването от Божурище към Петте могили. Само един пич и аз бяхме разпределени за там. Строени сме на един паркинг в Божурище и идват различни старшинки от разни поделения с разпределенията. Извикаха всички, натовариха ги кой в УаЗ-ка, кой в ГаЗ-ка, двама в една Лада 1500 и си заминаха. Седиме редникът Китов и аз сами, нема никой. Шофьорът на рейса, дето ни докара си замина. Държиме си плика с документите в ръце и... чакаме. По едно време се задава един Урал. 3-осен изрод. Слизат някви от него. Вие ли сте Стефанов и Китов. Тъй верно. Аре, рипайте! Ъ?! Газ по околовръстното, тая кошница с 6 криви гуми, скъсан бризент отзад, само 2-мата седим и се возим супер спраскани. Някакви коли ни настигат, махат ни хорицата, ние се друсаме в камионетката.
С нея после ходихме на стрелби до Сливница. Накрая ми беше толкова все тая от друсането и ветровете, че заспах в движение. :roll:
Последна промяна err0r на 10 Фев 2009, 21:00, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 10 Фев 2009, 20:52

две бомбета по желание -- да не посочвам :D
-някой помни ли как се действа при 6 (шест) ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 21:05

Най-яко беше като някои се изреже пред шапкарите "Аз ще се уволня, пък ти цял живот ще гниеш тука"... :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

казарма

Мнение от jovany77 » 10 Фев 2009, 21:08

03.10.1995-02.01.1996г.Кюстендил,новобрански център ама номера не го помня вече
03.01.1996-15.01.1997г. под.22490 София
16.01.1997-03.04.1997г.под.22310 Самоков
Последна промяна jovany77 на 13 Фев 2009, 11:22, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 10 Фев 2009, 21:30

err0r написа:
soldier написа:Я ама ти си служил при мен(5те могили),я дай малко инфо

Вие ли сте Стефанов и Китов. :roll:

китов мисля че го помня,едно високо момче май беше,но не се сещам кой си,аз бях по това време шофьор в 7цата(това отляво на вишката),после отидох на венерата,но по това време бухахме по рота през ден и не може да не се познаваме

Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 10 Фев 2009, 21:34

Демиров се отърва и ми прехвърли релейката, аз трябваше да пускам някакви отчети там, но веднъж се избуших. После ме излумкаха да дам 10 наряда през ден и един, с който карахме стойките ми метна шарката. Докарах ги до 7-ми. После успях да се чупя от там, щото беше на зле работата. Накрая успях и на Китов да помогна. Така и Китов, и Демиров и аз се оказахме ОХР на 4-ти км. 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 10 Фев 2009, 21:38

по горе прочетох за сини каски хмм ми ние бяхме такива и то последните но каските не ни бяха сини а нормални и ни обучаваха по натовски стандарт а и все носехме бронежелетки и постоянно учения имахме и все покази пред главнокомандващи и 4ужденвци правехме водехме се сили за бързо реагиране и квото станеше все ние тарчехме 3 та рота на ко4анков много награди изкарвахме ама и много гър4 видехме така беше в Kарлово :)
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 10 Фев 2009, 21:40

err0r написа:Демиров се отърва и ми прехвърли релейката, аз трябваше да пускам някакви отчети там, но веднъж се избуших. После ме излумкаха да дам 10 наряда през ден и един, с който карахме стойките ми метна шарката. Докарах ги до 7-ми. После успях да се чупя от там, щото беше на зле работата. Накрая успях и на Китов да помогна. Така и Китов, и Демиров и аз се оказахме ОХР на 4-ти км. 8)

Мисля че се сещам ама много ми е мътно,този случай с успиването го помня,но това с непускането до ВМА се случваше на всеки

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата