Полукръгла спалня... Има ли смисъл..?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
plradev написа:vesko06 написа:Това, което е ясно къде ще стой съм го начерталРазмерите съм ги дал по проект...! Нз какво друго мога да дам...
Спалня, бюро и нощни шкафчета - това са нещата, които нз къде да сложа
Ами дай колко са ти дълги стените бре.К'ъв е тоя проект без размери на стаята
![]()
?!
Стената, дет е прозореца е дълга 3,80 м, а дет е гардероба 3,20 м...!

moni76 написа:според мен най-добре си сложи една класика 180х200 успоредно на прозореца и си ти и откъм удобство и откъм обзавеждане, а ако пък гардероба ти е с огледални врати ще стане убиец положението, особенно когато ......ако ти харесва де!?...
Да, гардероба е с плъзкащи врати, с огледала, ама нали не бло хуваво да се спи срещу огледала..? Енергията, дет си излъчвал, докато спиш, се връщала при теб...!

absix написа:Цък, цък!![]()
Определено ще шашкаш мадамите, не ми се вижда кой знае колко практично или удобно, ма знае ли човек..
Ама на мен ми трябва полукръгла, а не кръгла... И тези снимки какво ще помогнат..?

absix написа:Цък, цък!![]()
Определено ще шашкаш мадамите, не ми се вижда кой знае колко практично или удобно, ма знае ли човек..
Интересно изглежда,но тва ми се вписва в далеч по-голяма стая от тази,която е дал колегата!...Тука малко може да заприлича като на свинче-звънче

И според мен има достатъчно красиви стандартни спални с които можеш да впечатлиш...важно е цялостното обзавеждане

- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
колега имам кръгла спалня и определено заема доста използваемо място и трудно се намества в не толкова широка стая .. най-добре в твоя случай ще е нормална правоъгълна спалня - ще бъде практично и ще изглежда уютно и подредено
Успех 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
380 на 320 е доста малка стая. С едно такова легло направо ще и разкажеш таковата.. Внимавай при подредбата и използвай мястото разумно за да не стане грозно.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
bum_bum написа:380 на 320 е доста малка стая. С едно такова легло направо ще и разкажеш таковата.. Внимавай при подредбата и използвай мястото разумно за да не стане грозно.
Малка ти е стаята и затова трябва да я подредиш внимателно, според мен за да е ефикасно едно такова легло, то трябва да е по-голямо а ти нямаш енъф спейс. Иначе ти препоръчвам ПЛАТАН като магазин в който можеш да намериш доста хубави неща
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
За гъзария има смисал, ма тряа си прайш поръчков матрак и като цяло майсторите щи садерат кожата... После и чаршафи тва онова..
какъв размер е?
p.s. сега видех и размерите на стаята, май наистина е малка за такова разхищение на място, и като спите двама на по външния ще му стърчат крайниците
какъв размер е?
p.s. сега видех и размерите на стаята, май наистина е малка за такова разхищение на място, и като спите двама на по външния ще му стърчат крайниците

Последна промяна mihal на 10 Фев 2009, 22:41, променена общо 1 път

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Както казаха колегите малка е стаята-спалня...
Но ето един удачен вариант като ги смятам според размерите...за мен това е най-удобния вариант!Отстрани ще имаш място за шкафчета и пътека от около 1 м широчина...а другата страна зависи колко е широк шкафа ти..но все пак нагледно ти си приблизително на моята височина и съм дал най-удобни размери..а какво ще е твоето впечатление сам си решаваш..
p.s.Ако искаш малко извивки и ще заприлича на полукръг...

Но ето един удачен вариант като ги смятам според размерите...за мен това е най-удобния вариант!Отстрани ще имаш място за шкафчета и пътека от около 1 м широчина...а другата страна зависи колко е широк шкафа ти..но все пак нагледно ти си приблизително на моята височина и съм дал най-удобни размери..а какво ще е твоето впечатление сам си решаваш..

p.s.Ако искаш малко извивки и ще заприлича на полукръг...
Последна промяна cucko на 10 Фев 2009, 22:50, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз имам чепата спалня и ми харесва. но не е полукръгла ,а ъглова и точно същото разпределение като твоето и съм много доволен. полукръгла,обаче едва ли ше ти е удобна.....както и кръгла!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Вземи си една нормална спалня...и поне спи нормално. Ясно е, че е по-гъзарско с ъглово/кръгла спалня....ама...се ми се струва, че е неудобно. Даже като правих преди 2 месеца новото обзавеждане на стаята ми...и аз се замислих...ама..много място щеше да ми заема...а и не е толкова функционално, колкото нормално легло.
Тая колона по средата на стаята, ако е от гипсокартон...сигурно са скрили някакви тръби и за това...се получава толкова чепато.
Тая колона по средата на стаята, ако е от гипсокартон...сигурно са скрили някакви тръби и за това...се получава толкова чепато.
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- kiko
- старши ентусиаст
-