РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
я са секи да си каже до кво звание е стигнал да видим кой ше козирува и кой ше отдава чест на старите......!?
жорка,тука не си прав. няма загубено време в живота-тва си е живота!! и аз съм сигурен ,че ако вместо в търново бях учил в акапулко или в бора-бора щях евентуално да си изкарам по-добре,но въпреки многото ,ама много гадни неща,които сами се случили там помня добрите и не съжалявам за този период от живота си....!!! както и за който и да е де! просто така е трябвало да стане и е станало.....!!! няма лоша казарма-има лоши хора!!!

жорка,тука не си прав. няма загубено време в живота-тва си е живота!! и аз съм сигурен ,че ако вместо в търново бях учил в акапулко или в бора-бора щях евентуално да си изкарам по-добре,но въпреки многото ,ама много гадни неща,които сами се случили там помня добрите и не съжалявам за този период от живота си....!!! както и за който и да е де! просто така е трябвало да стане и е станало.....!!! няма лоша казарма-има лоши хора!!!
Последна промяна SKISA на 10 Фев 2009, 22:10, променена общо 1 път
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имаше тука един полковник,ма напоследък не влиза...!! мислим да земем командването ,освен ако старши не се обади с по-висока ръка.... 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ефрейтор жичкаджия в КЕЧ-а бях
И помна оня тъп и изтъркан лаф "По добре дъщеря к**ва ,отколкото син ефрейтор", бати и простотиите бяха ....само кат се сета и ....
И помна оня тъп и изтъркан лаф "По добре дъщеря к**ва ,отколкото син ефрейтор", бати и простотиите бяха ....само кат се сета и ....

Последна промяна ///Vasko на 10 Фев 2009, 22:34, променена общо 1 път
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Я всички...равнение на ляяяя..сно
Аз съм от ония на които по-добре сестрата..... и така нататък както споменах още в първия си пост
Ае сега след като се уточнме кой какъв е бил да си признаете кой колко арест е имал
.Аз съм с 4 часа ,ама ми стигат.У Враня е изключително уютен с вдигнат и заключен за стената нар и постоянно умишлено мокър под
.Вкара ме Злостър(за тея които го знаят) поради лабав колан,капа "на увлнение" и некомандване в негово присъствие

Аз съм от ония на които по-добре сестрата..... и така нататък както споменах още в първия си пост

Ае сега след като се уточнме кой какъв е бил да си признаете кой колко арест е имал

ja написа:Младши сержант... поради липса на българо-говорящи
На пърият ми караул бех разводач....Като се качихме у камиона да ходим да застъпим ми стана лошо - р-к Кадир, р-к Мюмюн, р-к Юсуф, р-к Байрам, р-к Нанко.......

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
aygofan написа:ja написа:Младши сержант... поради липса на българо-говорящи
На пърият ми караул бех разводач....Като се качихме у камиона да ходим да застъпим ми стана лошо - р-к Кадир, р-к Мюмюн, р-к Юсуф, р-к Байрам, р-к Нанко.......![]()
![]()
Не могат да си напишат имената в книгата на караула - кой каква смяна е....И като кават "Служа на Република България" - изпадах в нервна криза и бурен смях.....
Ти па не могат да пишат....имахме едн р-к Бахтинур Кечи,който бичеше по 3 часа и половина стойки щото не познаваше часовника

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
от март 96 до февруари 97 - фазан в ШЗО Плевен - под. 430 при ротен Майор Илиев - Кривия и фатмак Любчо Любенов
от март 97 до септември 97 - ВВС под. 44 130 в Божурище - там където устава отдавна беше свършил...също произв. в младши лейтенант 2 месеца преди уво-то...
от март 97 до септември 97 - ВВС под. 44 130 в Божурище - там където устава отдавна беше свършил...също произв. в младши лейтенант 2 месеца преди уво-то...