Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 9:18

аз пропускам!! мноо нагъл ше стана сека седмица и то по два пъти...

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 10 Фев 2009, 9:36

SKISA написа:аз пропускам!! мноо нагъл ше стана сека седмица и то по два пъти...

Е няма как, нищо! Следващият път ще се включиш ;) Сега да видиме кой друг ще се включи :roll:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 10 Фев 2009, 11:56

Четвъртък е оферта, аз съм почивка. А относно това дали да се качваме или не, нека нашия човек от поддръжката, да сподели какво е състоянието на пистата, защото онзи ден като тук валя дъжд, горе май снежец е ръснало :) :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 10 Фев 2009, 13:54

Ей го, колеги...гледайте тук - най-точната прогноза за състоянието на пистите:

http://www.pss.bg/vremeto/vremeto.php
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Потребител
Аватар

Мнение от skakalec » 10 Фев 2009, 18:03

Лалето е в мн. добро състояние според приятели, които са карали вчера.

Искам и аз да дойда в четвъртък, само че съм пеша.....може ли някой да ме вземе от Студ.град :uups:
няма подпис

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 10 Фев 2009, 20:14

Колеги днес дадох жертава .... (пукнах ребра)
Днес сутринта на финала на ски писта Лаве имаше много лед и аз паднах върху една голяма буца лед с ребрата си :help: :help: :help: мисля че ще се оправя :lalala:
///M
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 21:28

нали носеше кори ,бе!? кво направи ,бе човек.....
ей само жертви мааму стара!!! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 10 Фев 2009, 22:05

Гласувах за Ски, но винаги съм искал да карам борд, но никога не се е намирал някой да ми покаже как става работата ! :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 10 Фев 2009, 23:46

_BmW_™ написа:Колеги днес дадох жертава .... (пукнах ребра)
Днес сутринта на финала на ски писта Лаве имаше много лед и аз паднах върху една голяма буца лед с ребрата си :help: :help: :help: мисля че ще се оправя :lalala:

трябва добър лекар пиши ако не си намерил спец

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 10 Фев 2009, 23:54

Браво, бе човек!!! Какво ти казаха лекарите...колко ребра си бастисал? Дано да се оправиш бързо! Тоя сезон нещо много жертви, бе! Един приятел пък вчера ходил на Боровец и по същия начин се хлъзнал на лед на Фонфон и си спукал опашката...въобще положението е военно :(

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 11 Фев 2009, 0:01

Pitbull_Germany написа:

Браво, бе човек!!! Какво ти казаха лекарите...колко ребра си бастисал? Дано да се оправиш бързо! Тоя сезон нещо много жертви, бе! Един приятел пък вчера ходил на Боровец и по същия начин се хлъзнал на лед на Фонфон и си спукал опашката...въобще положението е военно :(

несъм ходил на лекар няма и да ходя
и да отида само ще ме облъчат излищно с 1 снимка и ще ми каже да го мажа и да ги превържа

SKISA написа:нали носеше кори ,бе!? кво направи ,бе човек.....

на ФИнала там от кадето аз минавам за към лифта имаше една голяма буца лед и грееше слънце (сигорно ви се е случвало като си с очила да ти се слее всичко неможеш да различиш снега и бабуните) една от машините се беше въртяла там беше като скок видях го късно и едната ска ме исхвърли и паднах по ребра върхо буцата лед и щеката ми !!! боли ме но както каза един колега "тарикат мъж не писка" :mhihi: :mhihi: :mhihi: ще се оправя 8)
///M
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Фев 2009, 2:35

_BmW_™ написа:
Pitbull_Germany написа:

несъм ходил на лекар няма и да ходя
и да отида само ще ме облъчат излищно с 1 снимка и ще ми каже да го мажа и да ги превържа

SKISA написа:нали носеше кори ,бе!? кво направи ,бе човек.....

на ФИнала там от кадето аз минавам за към лифта имаше една голяма буца лед и грееше слънце (сигорно ви се е случвало като си с очила да ти се слее всичко неможеш да различиш снега и бабуните) една от машините се беше въртяла там беше като скок видях го късно и едната ска ме исхвърли и паднах по ребра върхо буцата лед и щеката ми !!! боли ме но както каза един колега "тарикат мъж не писка" :mhihi: :mhihi: :mhihi: ще се оправя 8)

Абе, тарикат мъж не писка, ама са си щуротии това! аз така преди бая годинки си скъсах рамото на Стената на Пампорово и си карах така цяла седмица, та после 100 зора да го оправя, а и до днес още не е заздравяло като хората! Чупил съм ребра едно време, докато тренирах бокс, така че ще те посъветвам само, ако те боли като дишаш - бягай при доктора! С ребро ташак не бива! Така като гледам явно си спортист, така че знаеш как се процедира с бинтове и мазила! Дано се оправиш скоро, приятел :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Фев 2009, 9:29

Някой на Помпорово ще спуска ли през почивните дни, да заформим неква сбирчица викам, ако има такива???
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 26 Фев 2009, 9:45

ПС. не че нещо, ама кат бях на ски, и единия път реших да видя аджеба с каква скорост карам и си пуснах гпс-са на телефона там с една програмка и тя засича всичко, средна скорост, височина, макс скорост и още 500 параметри...та на края на пистата (беше черна) максималната ми скорост беше 129км ! (това по гпс, иначе това е поне 140 по километраж :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

Мога да го докажа!

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Фев 2009, 9:55

нещо почвам да не вервам много на тия жипиеси...!! не че нещо-не искам да омаловажа скоростта ти ,но логиката говори друго. на световната купа на спускане в най-бързата зона на пистата скоростта е 130-140км/ч и е засечена с изминато разстояние и време -не с жипиес. да карат спускачите малко по-бързо от тебе не ми се вярва. нормалната скорост за каране от непрофи е около 40-45 в по-бързи склонове- 60-70 до 90 най-много. просто нещо тия жипиеси май бъркат . дилян засече 80-90 като бяхме на боровец ,но аз субективно тая скорост не мога да я приема ,а съм покарал доста. явно им е късо разстоянието за мерене и жипиеса не може да се справи...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата