РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Абре момци,колко от вас са били "работно" и са "яли" шомпали в задниците? 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kiko написа:Сондьора написа:А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става беаз: нема ми автомата и така.....
да не ти липсва и дежурното осветление![]()
На дежурното не знам що при нас му викахме "педераса"

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
bum_bum написа:kiko написа:Сондьора написа:А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става беаз: нема ми автомата и така.....
да не ти липсва и дежурното осветление![]()
На дежурното не знам що при нас му викахме "педераса"
Незнам, ама при нас беше различно, нема такива неща, то и разводач нямахме, като си в караулното си спиш с автомата, кат си на обход пак

Мале дее'а спомням си един караул как бях заспал.Поста ми беше от 2 до 4,януари месец.Само щом се качих на вишката и смяната си тръгна,постлах една габина отдолу,газа за възглавница и още една гъбина отгоре за одеало.много сладко се спи!
Често го правех тоя номер,щото все пак вътрешен караул ноща нямаш голям избор от занимания.Имахме си тапчета и ако дойдеше дежурния случайно на проверка се предупреждавахме.Та във въпросната нощ се събуждам към 3,50 от идването на разводача и смяната,ставам взимам си багажите един по един и на 10м. от вишката по навик както всеки войник знае си намествам ремъка!??
Да,ама не,няма ремък,няма АК!!
Е те тогава наистина се гипсирах много зверски в първия момент.Ставам сънен и изведнъж ме удари ебаси вълната от адреналин,който беше увеличен от намеците на един стар войник,че може някой циганин от Суходол да е прескочил и да ми го е гепил!!!Същия пич тогава ми вика-Ходи се оплачи на дежурния офицер,че са ти гепили автомата-хаха,за тия които не са ходили в армията да добавя,че загубен автомат се плащаше със 7(ако не се лъжа)..години дисцип!!!!И вече отчаян напълно(въпреки че не съм от най-наивните и още в началото се усъмних че тия от смяната може да са ми го скрили,но нямаше как да съм на 100%сигурен),тръгнах към щаба и тоя старото куче разводача ми вика-Не бе,не ходи,в караулното ти е,ние ти го взехме и един киртак изтича напред да го занесе!Затичах се към караулното и чак като си го видях,наистина ми олекна на душата!Това е една от случките за армията,които винаги ще помня!
П.П.За някои извода щеше да бъде-НИКОГА НЕ ЗАСПИВАЙ НА ПОСТ!!Аз обаче го приех по друг начин-ВИНАГИ ЗАСПИВАЙ С АВТОМАТ ВЪРЗАН ОКОЛО КИТКАТА И СКРИТ ПОД ШУБАТА!!

П.П.За някои извода щеше да бъде-НИКОГА НЕ ЗАСПИВАЙ НА ПОСТ!!Аз обаче го приех по друг начин-ВИНАГИ ЗАСПИВАЙ С АВТОМАТ ВЪРЗАН ОКОЛО КИТКАТА И СКРИТ ПОД ШУБАТА!!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
KON4ETO написа:23.02.2003 Шезеото в плевен до клетва и после 20.04.2003 на 4 километар НАЦИОНАЛНА ГВАРДЕЙСКА ЧАСТ
Конче я кажи за гвардейските шутове

Георги Пенчев
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
dieselboy и аз така съм спал ама ремака на автомата през колана
ехххх спомени някак си сега ми липсва малко от оная простотия в казармата,още повече че като бях в комендатурата бяхме 20 души воиници едина старшина и един старши леитенант секи ден на кафенце ала бала спокоиствие

ехххх спомени някак си сега ми липсва малко от оная простотия в казармата,още повече че като бях в комендатурата бяхме 20 души воиници едина старшина и един старши леитенант секи ден на кафенце ала бала спокоиствие
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
аве а идвали ли са ви на проверка н акарула през ноща докато сте по голиама нужда и си клечите спокоино и викаш стои кои идва стои ще стрелям и гледаш фенерчето на проверяващия ама не ставаш прав да не се омажеш
ееееееех и после гииииииипс оправдавах се с боба от вечеря 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз на 2 пъти съм хващал "колеги" да чистят пушката
Единия път един циганин, наряд в "парка" мисли, че всички са на вечеря и го извадил, сложил отпред неква изрезка от вестник и яко блъска в стаята на дневалния. Като му извевахме 5 човека на прозореца се сещате ква му беше реакцията
Другия път един новобранец си беше удобно седнал под душа и от долния чучур си му тече на главата и човека работи. Тогава направо разбихме кабинката и с маркуча, дето се мие кенефа го оляхме с ледена вода.
Един път взривих и тръбите не кенефа с бензин, който ми бяха връчили да трия цокъла на коридора ама аз от нямане кво да правя наливах в кенефа и палех ама май прекалих с дозата и на долния етаж тръбата направо се спука и сичките дришни се изляха там.
А за речника се сещам и, че на софиянците им викаха "кестени"

Единия път един циганин, наряд в "парка" мисли, че всички са на вечеря и го извадил, сложил отпред неква изрезка от вестник и яко блъска в стаята на дневалния. Като му извевахме 5 човека на прозореца се сещате ква му беше реакцията

Другия път един новобранец си беше удобно седнал под душа и от долния чучур си му тече на главата и човека работи. Тогава направо разбихме кабинката и с маркуча, дето се мие кенефа го оляхме с ледена вода.
Един път взривих и тръбите не кенефа с бензин, който ми бяха връчили да трия цокъла на коридора ама аз от нямане кво да правя наливах в кенефа и палех ама май прекалих с дозата и на долния етаж тръбата направо се спука и сичките дришни се изляха там.
А за речника се сещам и, че на софиянците им викаха "кестени"

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
....научили сме некакси през 10 източника ,че на другия ден-рано,рано ше има тревога!! съответно сме си легнали с дрехите и сме си смотали автоматите у креватите/наще беха със сгъваем приклад/ и си къртиме доволно и да не губиме време като свирнат ония гадове!! да ,ама и те от през 11 източника разбрали ,че ние сме разбрали и като надуха тромбите у 4ч и седат пред оръжейната и гледат кой си зима автомата от вътре -останалите -директно за ареста. и аз като гледам накъде върввят нещата се бутам у навалицата пред вратата,стана една тарапана ,блъсканица и като фанах стойките и като дръпнах и сичкото автомат на земята -барабар със стоийките и който успе да си фърли своя в падналите -отърва ареста.