Бихте ли изневерили на марката?
Модератор: Общи модератори
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Мен опитът ме е научил да не използвам много-много думите "никога" и "винаги" защото няма смисъл....
Засега съм много доволен и се кефя почти максимално (все пак още няма и година откакто карам БМВ), но знам ли след време на какъв акъл ще бъда......
Както е писал един колега по-горе в живота на човек всичко може да се случи, така че не трябва да се зарича човек....аз тия периоди на "винаги ще те обичам" и "никога не бих се качил на...Рено да речем" както вече казах съм ги минал....

Засега съм много доволен и се кефя почти максимално (все пак още няма и година откакто карам БМВ), но знам ли след време на какъв акъл ще бъда......
Както е писал един колега по-горе в живота на човек всичко може да се случи, така че не трябва да се зарича човек....аз тия периоди на "винаги ще те обичам" и "никога не бих се качил на...Рено да речем" както вече казах съм ги минал....
F**k them all!
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НИКОГА!В 6ТАТИТЕ СЕ НАГЛЕДАХ НА ВС КОЛИ И НА МУСТАНГ GT ДЕТО ГИ ИМА НА ВС ЪГЪЛ И НА ПОР6ЕТА И САМО ЕДНА БЕ6Е ИСТИНСКАТА И ТВА БЕ6Е ///M6.В МОМЕНТА РАЗЦЪКВАМ ROVER 75.СМЕЯ ДА КАЖА 4Е Е СУПЕР УДОБЕН И ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ ОБА4Е ИЗТИНАТА Е ЕДНА:
BAYERISCHE MOTOREN WERKE FüR Immer!!!

НИКОГА!В 6ТАТИТЕ СЕ НАГЛЕДАХ НА ВС КОЛИ И НА МУСТАНГ GT ДЕТО ГИ ИМА НА ВС ЪГЪЛ И НА ПОР6ЕТА И САМО ЕДНА БЕ6Е ИСТИНСКАТА И ТВА БЕ6Е ///M6.В МОМЕНТА РАЗЦЪКВАМ ROVER 75.СМЕЯ ДА КАЖА 4Е Е СУПЕР УДОБЕН И ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ ОБА4Е ИЗТИНАТА Е ЕДНА:
BAYERISCHE MOTOREN WERKE FüR Immer!!!

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
... спортно, ниско с много коне, но винаги в семейния парк ще има БМВ 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
..
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:19, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Аз пък бих покарал една А6-ца или пък една Е класа, Волво S60 или пък S80. Много ми е интересно тия дето пишат че не биха карали друго - карали ли са нещо от тези
Няма да гласувам защото няма нормален отговор, аз определено ще си карам БМВ-то, НО утре може да ми хрумне да го сменя, всепак не съм женен за него. Трябваше да има отговор и за други нормални коли.

Няма да гласувам защото няма нормален отговор, аз определено ще си карам БМВ-то, НО утре може да ми хрумне да го сменя, всепак не съм женен за него. Трябваше да има отговор и за други нормални коли.
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
spacepl написа:Аз пък бих покарал една А6-ца или пък една Е класа, Волво S60 или пък S80. Много ми е интересно тия дето пишат че не биха карали друго - карали ли са нещо от тези
НЕ И ДАНО СЪДБАТА Е БЛАГОСКЛОННА И НИКОГА ДА НЕ КАРАМ Е КЛАСА!

- spacepl
- старши ентусиаст
-
Е като се замислиш пък, сигурно е пълно и с фенове на мерцедес които се молят никога да не им се налага да карат 5-ца 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
spacepl написа:Много ми е интересно тия дето пишат че не биха карали друго - карали ли са нещо от тези
И аз това се чудех, ма реших че ако питам много ще викат по мен

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
spacepl написа:Аз пък бих покарал една А6-ца или пък една Е класа, Волво S60 или пък S80. Много ми е интересно тия дето пишат че не биха карали друго - карали ли са нещо от тези
Имам познат с Е класа, шефа ми има S60, а един от добрите ми фр. има Ц220 ЦДИ......................ПАЗИ БОЖЕ!

Не се заяждам,не ме убивайте!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
и пред тия коли предпочиташ Е36-цата ли ве ??????? Особенно пред S60-ката
хахахахахахаха ше ме утрепете от смях
ПС: аз съм от съседното село - лошо няма, от село сме си

ПС: аз съм от съседното село - лошо няма, от село сме си