Бихте ли изневерили на марката?
Модератор: Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ми да карал съм доста коли и за това са ми такива суперлативите за БМВ!!!Относно изброените от теб модели, лично на мен ми се драйфа-доооста слаби места и неоправдано скъпи за подръжка!spacepl написа:Аз пък бих покарал една А6-ца или пък една Е класа, Волво S60 или пък S80. Много ми е интересно тия дето пишат че не биха карали друго - карали ли са нещо от тези
Няма да гласувам защото няма нормален отговор, аз определено ще си карам БМВ-то, НО утре може да ми хрумне да го сменя, всепак не съм женен за него. Трябваше да има отговор и за други нормални коли.

Волво-няма такъв смях!!!(скъпи части,трошливо, официален сервиз-под всякаква критика)!
А6-цата и сменяш пр.окачване вс.година!
Е класа-пр.окачване и електроника-

Не , че няма по-хубави "каляски"от БМВ, но както един колега беше казал-"БМВ не е нито най-красивата, нито най-бързата, нито най-луксозната, нито най-надежната, но е СЪВКУПНОСТ от всички тези неща" и затова съм ВЛЮБЕН в нея!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
titto написа:Не , че няма по-хубави "каляски"от БМВ, но както един колега беше казал-"БМВ не е нито най-красивата, нито най-бързата, нито най-луксозната, нито най-надежната, но е СЪВКУПНОСТ от всички тези неща" и затова съм ВЛЮБЕН в нея!!!
Ако не се лъжа този колега е Росен Коларов и той беше казал, "БМВ не е нито най-красивата, нито най-бързата, нито най-луксозната, нито най-надежната, а просто е най-добрата"
Аз съм на същото мнение, като него.
Естествено, има много хора във форума, които са карали какво ли не, но съм убеден, че голяма част от колегите, които се изказват в стил "Никога друга марка" наистина не са имали възможност да покарат достатъчно други коли, за да имат обективна база за сравнение. Въобще даже на става въпрос за това кой е от село или кой яде доматите с колците. Просто за обективна преценка. Защото наистина е36 е страхотна кола - три години всеки ден съм се радвал на моята, като на ново гадже, е46 вероятно е още по хубава но не съм карал, е90 също. За сметка на това пък ми се е случвало да карам една Ц и една Е класа. И ако трябва да направя обективно сравнение между е90 и новата Ц класа, просто няма да мога да го направя. Това имам предвид аз.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Дори и да нямам кола, пак ще съм тук и ще съм фен на марката!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
liloff написа:JENATA NA 6EFA написа: НЕ И ДАНО СЪДБАТА Е БЛАГОСКЛОННА И НИКОГА ДА НЕ КАРАМ Е КЛАСА!
Нали си чувала да внимаваш какво си пожелавашМоже и никога да не караш Е класа наистина.
Plamenavramov написа:...
E36-ицата няма равна...
ОООООООООО Я МИ ВЛЕЗНИ НА ЛС
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Колеги мисля,че нещо не се разбрахме!?! Не казвам,че Е36 е по добра от изброените,и МИСЛЯ ,че НИКАДЕ не съм я посочил за критерий???????????????? Или някой ми погледна в галерията???? ДА хубава ми е 36-цата и им се радвам за разлика от вас!!! Умея да ценя това,което имам и затова имам! Който неможе да направи сметка на стотинката,не може да направи сметка и на милиьон!!!! Мечтая да карам това,което имам!
П.С. Моля ви,четете с разбиране!!! Писането преварва мисленето при някой!!!!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Един офтопик, ама ще ми избоде очите.
Жената на шефа - моля те, обърни внимание на т. 18 от правилата на форума.
Жената на шефа - моля те, обърни внимание на т. 18 от правилата на форума.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Plamenavramov написа:Колеги мисля,че нещо не се разбрахме!?! Не казвам,че Е36 е по добра от изброените,и МИСЛЯ ,че НИКАДЕ не съм я посочил за критерий???????????????? Или някой ми погледна в галерията???? ДА хубава ми е 36-цата и им се радвам за разлика от вас!!! Умея да ценя това,което имам и затова имам! Който неможе да направи сметка на стотинката,не може да направи сметка и на милиьон!!!! Мечтая да карам това,което имам!
НАУЧИ СЕ ДА ЦЕНИШ И ТОВА КОЕТО НЯМАШ

Кви са тея глупости - Е класи били боклук , А6 било боклук - спред мен не можеш да кажеш на НИКОЙ бестселър от премим марките - боклук . Всяка кола си е униклана със своето . . . Аз изневреих - взех си А6 , щот ми падна далавера и е със стабилен мотор - кво не съм фен на БМВ , никакъв ентусиаст - преценил съм че и тази кола е добра и съм си я взел - тва че обичам , ракия , не значи че мразя уиски

А като цяло , темата мина на - какво си мечтая да купя , ако спечеля от тотото - изкефи ме колегата със Ф22ката

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
acho.rs написа:НАУЧИ СЕ ДА ЦЕНИШ И ТОВА КОЕТО НЯМАШ![]()
Кви са тея глупости - Е класи били боклук , А6 било боклук - спред мен не можеш да кажеш на НИКОЙ бестселър от премим марките - боклук . Всяка кола си е униклана със своето . . . Аз изневреих - взех си А6 , щот ми падна далавера и е със стабилен мотор - кво не съм фен на БМВ , никакъв ентусиаст - преценил съм че и тази кола е добра и съм си я взел - тва че обичам , ракия , не значи че мразя уиски
А като цяло , темата мина на - какво си мечтая да купя , ако спечеля от тотото - изкефи ме колегата със Ф22катаАз пък ще си взема Б2 спирит , да си бомбардирам на воля .
Абсолютно вярно колега,за да правиш избор между Мерцедес, Ауди и БМВ трябва просто да си фен на една от тези марки, и трите са уникални по свой начин. Не можеш да твърдиш коя е по-добра, просто трябва на теб да ти харесва и да си доволен от избора
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 10:59, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Не съм чак толкова фанатизиран , все пак карам Е30
. Бих си взел някоя друга кола , и точно тук се крие одговора , за мен тя винаги ще е другата . Ако има възможност винаги бих си държал Е30-то в гаража и само ъпове по него. А другата за евридеика.
Не съм тръгнал да купувам за това не мога да бъда и обективен .

Не съм тръгнал да купувам за това не мога да бъда и обективен .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Колкот съм по-богат, толкоз по-стари БМВ-та ще имам
Не отричам напълно другите марки, та даже се кефя на някои.. но най ми допада БМдабълю
В тия три букви има от всичко..
има удоволствие от шофирането.. има тръпка.. дори страх... има и лукс.. има класика... има и иновативни технологии..
ТОВА Е МАРКАТА! какъвто и човек да си все ще намериш правилната кола за теб. Много малко други марки могат да се похвалят с това.

Не отричам напълно другите марки, та даже се кефя на някои.. но най ми допада БМдабълю

В тия три букви има от всичко..
има удоволствие от шофирането.. има тръпка.. дори страх... има и лукс.. има класика... има и иновативни технологии..
ТОВА Е МАРКАТА! какъвто и човек да си все ще намериш правилната кола за теб. Много малко други марки могат да се похвалят с това.