РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
vicho написа:всички се гордеят с това, че са били в казармата, но дали има смисъл, не се знае
Аз не се гордея, а и зависи кой в каква част е служил.
В КЕЧ-а имаше един 90 дневен период в който се бачкаше от 8 сутринта до 2 през ноща, против всякакви устави и да не се изсилвам, но беше нещо от рода на лагерите описани от А.Солженицин.
Нямам никакви хубави спомени, всичко ми е черно и не го пожелавам на никой.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имах една AIWAчка моно касетофонче с радио ,което изкара целата казарма и оживя. скоро ми го гепиха мангалите от вилата....!! според мен тва е било най-здравото техническо чудо на света! минало е през сички видове зорове на планетата и продължаваше да свири.....!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
stambo_81dg написа:POL_Starshi написа:Абре момци,колко от вас са били "работно" и са "яли" шомпали в задниците?
и на кои му е харесало хахахаха![]()
мене не са ме шомпулирали![]()
мен ме ръчкаха с шомпола поне 5- 6 пъти. той не, че е голям ама го мажат с нещо и после цял ден ти търни на гъза

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Да им изсъхнат ръцете, дето са ти гепили този спомен от казармата!SKISA написа:имах една AIWAчка моно касетофонче с радио ,което изкара целата казарма и оживя. скоро ми го гепиха мангалите от вилата....!! според мен тва е било най-здравото техническо чудо на света! минало е през сички видове зорове на планетата и продължаваше да свири.....!!!

Аз още си пазя някъде приспособлението-две бръснарски ножчета с тапа в средата и жица-служещо за бързовар!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SKISA
-
-
мойте бързовари беха малко по-.....модерни! имах канталова жица,навивах на пълнител и после пружината на едни къси керамични цилиндри от съпротивления.....!! като го пуснех в 100л бидон след 7-8мин бидона скачаше като жив из баннята,а ротата и мъждукаха крушките !! всички знаеха кога иво се къпе....!!! бушона беше заменен с качествен гредарски пирон.....
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Имам няколко спомена, който ще останат в съзнанието ми, гадни са но ще ви ги кажа:
Случва се 2005г лятото, 3м преди уволнение - един СЪказарменец
, с него служех през цялото време се разстреля на караул на Суходол. Беше гадно, после давах обяснение по прихолози и ВП сигурно 5 пъти и всичко това заради момиче, халостния му патрон в каската. Който знае Суходол, на вишката го направи точно пред смяна
Отново 2005г Април - Горна Баня - един старшина се разстреля на етажа над нас. Мотива бил- уволнен от служба с 2 деца и заем, така си реше проблема.
Зимата на 2005г полигон Николаево, един от нашите тъпанари изпусна граната в окопа - един мл. лейтенат остана почти без ходило.
Лятото на 2005г - един тъп висшист/нали така ги наричахме в казармата, не че аз сега не съм 4-ти курс
/ по непредпазливост на стрелбите в Сливница/софийско/ Стреля по мен с АК-то.
Мисля, че доста лоши работи видях в казармата за 9 месеца.
А иначе караули незнам колко точно имам, но съм давал на Суходол/последния или предпоследния караул преди да го затворят го дадох аз/ и Студена, абе скоро си изхвърлих календарчето, на което зачерквах дните
а дежурен по рота сигурно имам 50
Бях се през ден. 
Случва се 2005г лятото, 3м преди уволнение - един СЪказарменец

Отново 2005г Април - Горна Баня - един старшина се разстреля на етажа над нас. Мотива бил- уволнен от служба с 2 деца и заем, така си реше проблема.

Зимата на 2005г полигон Николаево, един от нашите тъпанари изпусна граната в окопа - един мл. лейтенат остана почти без ходило.

Лятото на 2005г - един тъп висшист/нали така ги наричахме в казармата, не че аз сега не съм 4-ти курс

Мисля, че доста лоши работи видях в казармата за 9 месеца.
А иначе караули незнам колко точно имам, но съм давал на Суходол/последния или предпоследния караул преди да го затворят го дадох аз/ и Студена, абе скоро си изхвърлих календарчето, на което зачерквах дните

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ставай ротата!!!
За битите и еб.ните в казармата цяр няма и в крайна сметка простотиите,които си бяха на макс карат всеки да вземе от казармата това което е заложено в него!Боклука си потъваше на дъното,а свестните ставаха по-силни от борбата с всичко отрицателно!!!
За битите и еб.ните в казармата цяр няма и в крайна сметка простотиите,които си бяха на макс карат всеки да вземе от казармата това което е заложено в него!Боклука си потъваше на дъното,а свестните ставаха по-силни от борбата с всичко отрицателно!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
А жените ка се дразнат кат се говори за казарма а???
И ся малко за типажа хора, по особените!
Ние на божура имахме един артелчик, нещо съдист беше, къде има котки плъхове се ги кормеше и некви такива, веднъж една кучка се беше окучила ония им резна краченцата
........, чуда се тоя пич къде ли е ся....!
А имахме един лейтенант ДП, голем рамбо беше, носеше се личния пистолет и само пукаха цела нощ.....В последствие една сутрин разбрахме, че изпозастрелял бая хора в неква дискотека в ихтиман.
И ся малко за типажа хора, по особените!
Ние на божура имахме един артелчик, нещо съдист беше, къде има котки плъхове се ги кормеше и некви такива, веднъж една кучка се беше окучила ония им резна краченцата

А имахме един лейтенант ДП, голем рамбо беше, носеше се личния пистолет и само пукаха цела нощ.....В последствие една сутрин разбрахме, че изпозастрелял бая хора в неква дискотека в ихтиман.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SKISA написа:старши аз неска съм мияч ,бе ! кво си се развикал рано сутрин.....!!!! ше стана кат се наядате...
Скисче,я остави баките ами намери някоя новобранка да ни играе стрийптиз-Шизгад отзад,шизгад отпред,........!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Vlados написа:gele76 написа:Гвардията във Враня, уволних се 96та.
Кога през 96-та? Май си ми бил стар войник...
st.George написа:...............................
Март месец ни прехвърлиха в поделението на "пре*ебаните връзкари" 72345Враня...
![]()
![]()
Комба ми беше "Железния"!!! Голям човек, с голям мустак
![]()
![]()
![]()
А Злия, помните ли Злия![]()
![]()
![]()
ХахаХа...
Ехх, караулите пред посолствата мноо ми липсватМежду 110 и 120 дадох
Голям кеф, а?
![]()
![]()
![]()
Те така и си се уволних официално на 6 януари 2001г.![]()
![]()
![]()
[/i][/b]
Жельо и на мен ми беше ротен, за 30-ката на Злия и аз още се озъртамgele76 написа:....................
Подкрепям!!! А Дици помните ли?
Тоя психо още е на служба, даже е някакъв началник в Жандармерията. Миналата ли, по-миналата година, когато бяха циганските бунтове в жк Красна поляна, той ръководеше всички жандарми.
А Кънчо помните ли? (по-скоро Геле, другите не са го сварили май)
Оооооооооооо гледам има и други от преебаните връзкари

Аз бях 7ма рота ,с ротен чернокрилия паток и замесник ротен отровния
А гледам и дизелбойчето и той бил там точно кагато аз съм се уволнил.
П.С.а мале какви неща прочетох в темата

седя си и си спомням и се хиля пред монитора ,направо не е истина...

BMDrago написа:dieselboy написа:Мале дее'а спомням си един караул как бях заспал.Поста ми беше от 2 до 4,януари месец.Само щом се качих на вишката и смяната си тръгна,постлах една габина отдолу,газа за възглавница и още една гъбина отгоре за одеало.много сладко се спи!![]()
A стига бев поделението имаше само 4 гъбини 3 за постовете и една за разводача
Некой те е излъгал мамо!!В поделението имаше поне 200 гъбини,а 4 се носеха в караулното.

dieselboy написа:BMDrago написа:dieselboy написа:Мале дее'а спомням си един караул как бях заспал.Поста ми беше от 2 до 4,януари месец.Само щом се качих на вишката и смяната си тръгна,постлах една габина отдолу,газа за възглавница и още една гъбина отгоре за одеало.много сладко се спи!![]()
A стига бев поделението имаше само 4 гъбини 3 за постовете и една за разводача
Некой те е излъгал мамо!!В поделението имаше поне 200 гъбини,а 4 се носеха в караулното.Може би си давал след мен и са ги били обрали.Между другото ти кога си влезнал и кои бат си бил?Януарец ли беше?И помниш ли командира на поделението полк.Манов който идваше нощем пиян,че жена му го изгонила от тях,провираше се под портала на КПП-то,нощем към 2-3 часа и естествено всички дежурни както спят,ставаше смрад!!Имаше команди от типа"Господа войници,имате 30 сек.да се стройте на плаца заедно с нощните шкафчета!
![]()
Лелеле голямо шоу беше!
Явно не следиш темата,писах ти ,че сме били заедно във Враца и после в Суходол.Помниш ли кога бихме ръгбиста от Годеч и после имаше запор и Манов идваше всяка нощ да ни проверява с оная червената жигула
п.с. даже имаш и лично,което още не си ис отворил

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

И такива изпалнения имаше само че наш'те бяха с маркуч

Сещам се на едно учение бях командир на оръдие и си стреляме (тогава бях с най-скапаното оръдие и най-добрия мерач - преди това и аз бях мерач) и след 3-тия снаряд ( и 3-те в 10-ката за което после получихме 1 седмица награда отпуска шот Тутомиров ни гледаше) един мангал дето гледаше палеца на откатомерната линия ми докладва "...Отката БЕЗнормален!" и аз