РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 12 Фев 2009, 18:57

plradev написа:В 21:00 довечера,всички на "плаца" за вечерна проверка !!! :D :D :D

Кой ще я провежда ше уточним по-късно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Как кой...поркания дежурен по поделение ;)
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Фев 2009, 19:02

тоа пъ -аз съм наряд в града !!! таа студентска маса треа се уважи...!!!
некой да се обади вместо мене в строя!!!

кат казах строй......: отиваме на вечерна! строя е ротата! къмто 100 човека! от тех 20 са трезвени....горе-долу! останалите са на марс духом! и понеже се пак треа се иде на проверка -сички трезви застават отстрани на квадрата ,а по средата са пияните! подпират отстрани -колкото могат! втората рота след нас каза на други яден ,че само от изпаренията са се напили до плаца!!! беха ни пуснали заради "добра служба"-градска!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Фев 2009, 19:27

Всеизвестния к-нХристов (Злия) имаше "прекрасния" навик когато е дежурен по поделение в неделя срещу понеделник на вечерна проверка да провери кой се джустирал като за последно.Разреждаше всички редици и караше всеки един войник да му се изкашля в лицето!!! В неделя се събирахме около 1000-1200 души :mhihi: .Тоя беше имунизиран от всички болести като почнеш от хрема та до инфекция вследствие на гватемалски глисти :mhihi: .Нема такъв идиот,само и само да вкара някой в ареста държеше да опита от всички известни бацили в медицината :mrgreen:

Същия изкуфелник проверяваше дневалните като се промъкваше в ротите по чорапи с кубинки в ръка,за да не го чуят като се качва по стълбите.Немаше такъв спеч когато е дежурен.В момент на проверка на караула в поделението без присъствието на началник караула и разводача,щеше да го сгази една Газела/бус/ в 1 през ноща.Имаше една права в поделението от 200 метра,ктдето се караше на пълна газ и прибирайки часовите от посолствата ,оня притичал пред бусаИзображениеИзображение.Сержа като набил спирачки и вътре всичко става в сумки и автомати :mhihi: :mhihi:....Изтрещела работа .. :weed:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Фев 2009, 19:49

plradev написа:Всеизвестния к-нХристов (Злия)..................................

Същия изкуфелник проверяваше дневалните като се промъкваше в ротите по чорапи с кубинки в ръка,за да не го чуят като се качва по стълбите.Немаше такъв спеч когато е дежурен.В момент на проверка на караула в поделението без присъствието на началник караула и разводача,щеше да го сгази една Газела/бус/ в 1 през ноща.Имаше една права в поделението от 200 метра,ктдето се караше на пълна газ и прибирайки часовите от посолствата ,оня притичал пред бусаИзображениеИзображение.Сержа като набил спирачки и вътре всичко става в сумки и автомати :mhihi: :mhihi:....Изтрещела работа .. :weed:

А в тая връзка, знаеш ли, мисля, че през 1995 г., малко преди аз да вляза, един такъв опит какво е щял да му струва - Отива по същия начин (по чорапки) да хване карула на погребите в с.Подгумер (който е давал там знае, че е като граница - ограден с кльон, само при вратата няма сигнализация) в издънка. Естествено входа охранява новобранец (другите са в карулното и разпускат) и г-н Злия тръгва да прескача оградата точно до входа. Новобранката обаче се обърква и вместо "Стой, кой е там" и след това: "Стой, ще стрелям", пропуска първата фраза, а изричайки направо втората (вече заредил) открива огън към прескочилия "нарушител". Изпразва близо половин пълнител (кал.5,45 мм), докато изкочилите от карулното го спират. След известно време леко подпиканият "нарушител" се изправя, но не е в състояние да говори. Тръгва си без да каже нищо. След това историята мълчи за психическото му състояние същата вечер. Новобранката не е наказван, но оттогава идващите на проверка в Подгумер, отдалеч даваха газ на джипката и свиркаха с клаксона. Не помня също някой след това да е ходил на проверка през нощта.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Фев 2009, 19:56

Аскер,строй се за вечеря!!! Тон за песен!!!! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 12 Фев 2009, 19:57

Vlados написа:.............

Чувал съм за този случай,но по-скоро като легенда...Явно си е било истина :|
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 12 Фев 2009, 19:58

"Изправи се гора от стомана
Насочете се бойни дула....."

малееее, забравил съм го нататък :uups:
F**k them all!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Фев 2009, 20:08

plradev написа:
Vlados написа:.............

Чувал съм за този случай,но по-скоро като легенда...Явно си е било истина :|

То с годините е станало като легенда, ама като дадох първия карул на Подгумер си държеше още влага...
А иначе пробвах нещо подобно на моя взводен - хич не ме обичаше и видя възможност да ме хване в крачка на един вътрешен карул. Бях на пост на вещевия склад и господина решил да ме провери лично. На вън една мъгла, страшна. На мен вече са ми чукнали по онзи зелен телефон без шайба за връзка с карулното и аз чакам. Легнах зад едно борче и зачаках. Вече виждах стъпващите внимателно кубинки и започнах по устав: "Стой, кой е?". Никакъв отговор, стъпките по-бавно, но приближават. Свалих леко пълнителя и продължих: "Стой, ще стрелям", като същевремнно шумно заредих вече празния автомат. Стъпките замръзнаха и се чу тих глас: "Аз съм, началника на карула". А аз: "Не мърдай, три крачки в дясно, застани под лампата" (както е по устав". Оттам, по-силно: "Аз съм началника на карула". Аз пак по устав: "Не те познавам, вдигни ръцете встрани и не мърдай" и излизайки зад борчето (вече сложил пълнителя обратно) виждам недишащия началник на карул и казвам: "Сега ви познах". Тоя изчака малко, пое въздух и ми каза да изпразня автомата. Аз му казвам: "За какво да го празня, като не съм зареждал", а той ме гледа тъпо. Все пак ме накара да му покажа и се увери сам, че не е зареден. Оттогава не ме е проверявал повече.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 12 Фев 2009, 20:26

някои от долна митрополиа. ВВС 2002-2003..... ефреиторче бях :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 12 Фев 2009, 22:25

специално за POL_Starshi, plradev и SKISA

Я си бутнете по 20 да се освестите малко
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 12 Фев 2009, 22:28

За мен бе НАСИЛСТВЕНО ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ! Не ме научи тази проста казарма на нищо освен на мизерстване! Няма по-тъпи същества от българските ни военни !!! загубиха ми 1г и 6 месеца впрекарани в Долна Митрополия-3 мес. , с.Студена -3м в планината и 1г в Божурище точно до сегашната писта за гонки!
Абсолютна простотия ! Радвам се ,че вече не е задължителна !
Не мога да кажа ,че благодарение на нея станах мъж! За 1г и половина ни дадоха да стреляме само 2 пъти по 20 патрона на с некви криви калашници.През останалото време се правехме на караули облечени като чучела с шибаните въшкарници умрели от глад защото нямаше с какво да ни хранят ! :evil:

Загубено време : октомври 1995- март 1997 !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 12 Фев 2009, 22:38

Да разкажа и аз една случка от казармата.
На един старшина от поделението починала балдъза му,и се обажда на началника на поделението да му каже ,че неможе да застъпи на дежурство,а оня от другата страна му вика,ти неможа ли да се обадиш два три дена по рано,че сега немога да те докладвам в щаба,защото такъв бил редът.Старшината вика аз онемях и след малко му казвам,че аз ако знам кога ще умре ще ти кажа един месец по рано и му затворих. :shock: :shock: :shock:
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 12 Фев 2009, 23:17

HA_PEMOHT написа:специално за POL_Starshi, plradev и SKISA

Я си бутнете по 20 да се освестите малко

Само да приключа с патешкото ходене и почвам да помпам :winky:
Последна промяна plradev на 12 Фев 2009, 23:29, променена общо 1 път
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 12 Фев 2009, 23:23

Абе постоянно говореха,че имало някакъв откачен офицер в Плевен и го уволнили по болест и ходел да плаши постоянно тамошния караул и всички ги било страх
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Фев 2009, 1:49

BMDrago написа:Абе постоянно говореха,че имало някакъв откачен офицер в Плевен и го уволнили по болест и ходел да плаши постоянно тамошния караул и всички ги било страх

А познаваш ли "нинджата" от Плевен, който нощем ходи на ръце за да не го чуват и търси заблудени новобранки?! :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата