Да спасим Едита!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 12 Фев 2009, 22:17

Браво на Едита.И за нататък все-повече усмивки :D :D :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

малката

Мнение от mitaka7 » 13 Фев 2009, 14:57

и аз се радвам много за малката сладурана , и да бъде жива и здрава,от сърце и го пожелавам

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 13 Фев 2009, 17:20

:lalala:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ren4i » 17 Фев 2009, 0:21

Ох,няма край.Сега пък ще чакаме 24.02 в 14.30 часа,когато е контролния преглед при проф.Лот и да чуем резултатите от хистологията на тумора.Кога е то 24.....?
А Едита иначе е супер.Много бързо се възтановява.Направо ме изненадва.Ама как я беше страх милата в клиниката след непознати,само френска реч,а из коридорите се чува"мамо не ме давай",а моето сърце се късаше.Тромавата им и мудна административна система с нищо не се различава от нашата,но пък за сметка на това болничната им апаратура е на светлини години.Всичко се преглъща само проф.Лот да си е свършил работата както трябва.
Какво да Ви кажа?..От това,че"кадърните" ни специалисти незнаят защо ходят на работа,детенцето ми остана само с лява вертебрална артерия.Тумора беше вече завладял дястана и тя атрофирала.Слага си ръката на сърцето човека и ми вика" с чиста съвест нямаше какво друго да направя".
Какво смятате,че мисли една майка според Вас,която близо година и нещо неспираше да броди из родината ни с насълзени очи молейки се за помощ?Ужасно е.А още по-ужасно е,че виновни няма.
Какво престой сега?Преглед контрола със скенер и радиология на 24.02 при проф Лот и да си намеря един добър ортопед в областта на шиен отдел,който да наблюдава Едка от тук нататък в Париж.
Целувки от нас!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Фев 2009, 0:27

Милото детенце.....дано има късмет!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 17 Фев 2009, 0:30

Страшно се радвам , че всичко е наред. Пожелавам бързо възстановяване и завръщане в България.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 17 Фев 2009, 0:37

Децата в нашата си Родина не са били приоритет и скоро няма и да бъдат. Това е жестоката реалност. Доказателства - много.
За едни 24 февруари ще дойде неусетно, за Вас не. Дано резултатите са в полза на Едита и възстановяването й да протича по най-добрия начин!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 17 Фев 2009, 1:22

Мишел написа:Милото детенце.....дано има късмет!!!

+1 :ok:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата