Временно с голфето на дядо и ПК регистрация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Временно с голфето на дядо и ПК регистрация

Мнение от NikiNikolov » 13 Фев 2009, 16:08

И така, навръх женитбата ми, Пернишките полицаи, ама само от гр. Перник, до един имат по кафенце лично от мен. Какви са, що са били, много неща съм чувал, но са разбрани хора. Колата се пръска от народ, излизам от завой и изправарвам /пътуваме 6 коли/ сите по мен, пък що не съм спрял на стоп палката, отде да знам че е само за мен - колко съм тъп номера ми е "ЕН......" - мани мани, че то и черно БМВ, оти оная кола бе "ПК...." - няква си. Защо да спира нея, спира мен в лявата лента, бил съм избягъл. В гр. Радомир на 300 м. от къщата на булката ме спира друг патрул, обяснявам какво, що, идва пазвантин-шкембе-родилка полицай и се хили мазно, почва да пищи: ти що така и така, знаеш ли че бомби, наркотици, оръжие, караш, отвлякъл си някой заплашва. Пише акт и бла, бла, бла. Само да ми вземат книжката заради него, много отблизо ще се запознае лично с мен. Винаги има черни овци и трябва да им се изтръгнат рогата. :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Фев 2009, 16:26

А ти не му ли записа чинно именцето и номерчето... Длъжен е да ти ги повтаря буква по буква, докато го разбереш.

Пред толкова много свидетели ако си бил, така хубаво можеш да го превъзпиташ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 13 Фев 2009, 19:44

всичко е записано, само да стана на крака, пусти му грип така ме тръшна от вторник, едвам кретам до кенефа. Лекалства за малко над 100 лв се изръсих вече.

Назад към Извън Темата