" Забранява се носене на газово или бойно оръжие "
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Според мене правите буря в чаша вода - тая наредба никои нема да я спазва точно както и наредбата за залите за пушачи и непушачи
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ако не се лъжа си имаше някъв закон който гласеше,че не трябва да се носи открито и показно оръжието,saleen написа:Scott написа:За алкохола и цигарите съм съгласен,мраза да гледам пияни наркоманчета по пеиките,интересно ми е със клошарите какво ще направи "закона" Каквото направи и със мангалите с каруците
Интересно ми е защо ще ми забраняват да си носа пистолета,за които си имам разрешително![]()
![]()
Според мен не е цитирано правилно, вероятно става дума за открито носене на оръжие, ако оръжието не се вижда-поставено в кобур-би трябвало да не е проблем, ако имаш разрешително за носене, поне така беше в закона ЗКООООБПоредната глупост, която е измислена и няма да може да се прилага
Що не са въвели и да искам писмено разрешение от съседа като си лягаме с жената?!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
saleen написа:Scott написа:....
Що не са въвели и да искам писмено разрешение от съседа като си лягаме с жената?!

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Занон за контрол на огнестрелните оръжия, взривните вещества и боеприпаси 

Никой не мое ма връне на селу!
- bmwfenkat@
- Потребител
-
Като оправят държавата тогава да ни налагат тия закони.То вече си е наложително да си носиш нещо за защита че от всяка уличка може да ти излезне някой.Да не говориме че влизат по къщите дори и във ваше присъствие.
А за кучетата съм съвсем съгласна че си трябва ред.Аз мойто си го извеждам късно и винаги на кайшка и съм съгласна да минавам с пликче по него но да съм само аз няма да стане.
Има толкова неща дето трябва да се оправят,но едва ли ще се оправят скоро време.
А за кучетата съм съвсем съгласна че си трябва ред.Аз мойто си го извеждам късно и винаги на кайшка и съм съгласна да минавам с пликче по него но да съм само аз няма да стане.
Има толкова неща дето трябва да се оправят,но едва ли ще се оправят скоро време.
това със алкохола и пушенето- правилно. по цял цивилизован свят е така. не че бай ганьо ще го спазва следващите 10 години, но важното е да го има закона. желанието да се прилага ще дойде... някои ден..
това със носенето на оръжие - не знам как ще стане така както е написано. най-вероятно текста е изваден от контекст и затова виси така глупаво... предполагам (както някои каза по-горе) че са имали напредвид че е забранено да го носиш показно. това е закон във много държави и във доста от щатите на сащ. дори мисля че е забранено да "принтираш" - демек да ти се отбелязва оръжието на външната дреха (ако е тясна).
това със носенето на оръжие - не знам как ще стане така както е написано. най-вероятно текста е изваден от контекст и затова виси така глупаво... предполагам (както някои каза по-горе) че са имали напредвид че е забранено да го носиш показно. това е закон във много държави и във доста от щатите на сащ. дори мисля че е забранено да "принтираш" - демек да ти се отбелязва оръжието на външната дреха (ако е тясна).
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Това за оръжието са глупости. Както казва alx, най-вероятно е извадено от контекста на някой по-голям текст. Не може наредба на СО да отмени Закона за КВВООБ. Иначе за пиенето на обществени места съм съгласен. Колегите по-горе казват, че като си правят колата, обичали да си пият биричка. Да, ама колите не си оправят в парка или на детската площадка. За там трябва да е забранено.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
то остана че може само у вас си да го носиш бе колегаBMDrago написа:Всеки ,който има законно бойно оръжие и си е направил труда да прочете закона ,знае ,че е забранено носенето на оръжие на обществени места(като банки,градски транспорт,заведения,пощи и т.н.)

П.П Чел съм го закона като ходих на курсовете,пуснах темата защото ми стана много странно и смешно от написаното

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:то остана че може само у вас си да го носиш бе колегаBMDrago написа:Всеки ,който има законно бойно оръжие и си е направил труда да прочете закона ,знае ,че е забранено носенето на оръжие на обществени места(като банки,градски транспорт,заведения,пощи и т.н.)
П.П Чел съм го закона като ходих на курсовете,пуснах темата защото ми стана много странно и смешно от написаното
Еми колега вързали са си гащите носиш го по улицата ,в колата и във вас и то скрито.И ако те гръмнат в главата-тогава стреляш във въздуха за предупреждение и тогава по нападателя
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Хахахах колко си прав,баща ми беше военен дълги години и каза как процедират там по закон е казваш стои ако не спре откос във въздуха и накрая по него а как се прави докато викаш стои стреляш по него после и във въздуха като се увериш,че не мърдаBMDrago написа:Scott написа:то остана че може само у вас си да го носиш бе колегаBMDrago написа:Всеки ,който има законно бойно оръжие и си е направил труда да прочете закона ,знае ,че е забранено носенето на оръжие на обществени места(като банки,градски транспорт,заведения,пощи и т.н.)
Еми колега вързали са си гащите носиш го по улицата ,в колата и във вас и то скрито.И ако те гръмнат в главата-тогава стреляш във въздуха за предупреждение и тогава по нападателя

Scott написа:Хахахах колко си прав,баща ми беше военен дълги години и каза как процедират там по закон е казваш стои ако не спре откос във въздуха и накрая по него а как се прави докато викаш стои стреляш по него после и във въздуха като се увериш,че не мърдаBMDrago написа:Scott написа:то остана че може само у вас си да го носиш бе колегаBMDrago написа:Всеки ,който има законно бойно оръжие и си е направил труда да прочете закона ,знае ,че е забранено носенето на оръжие на обществени места(като банки,градски транспорт,заведения,пощи и т.н.)
Абе в цивилния живот е малко по-различно

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
така е

при военните
"стой! кой идва?"
... ако няма отговор "стой ще стрелям!"
ако няма отговор и продължава да върви към тебе - един изстрел във въздуха
при това положение няма връщане - или се предава (и го арестуваш) или ако хукне да бяга стреляш по него.
това да стреляш във него и после във въздуха- такъв филм няма защото недай си боже да го уцелиш със първия изстрел - проблем - защото първия куршум се познава много лесно по смазката по него от цевта. следващите са сухи... но първия се познава...
а сега да ме пита някой това защо е жигосано във съзнанието ми ?
и друго - това със предупредителната стрелба и това да стреляш във краката- боже каква глупост. то при това положение по-добре да нямаш оръжие баси...
във еднИ други държави можеш да употребиш личното си оръжие когато се чувстваш ти или тези около тебе застрашени от смъртна опасност... и няма предупредителни изстрели... примерно става катастрофа - излиза със бухалката някакъв и то просто го отстрелваш където и както можеш. но пък някои го хванеш че ти краде колата и хукне да бяга- не може да го стреляш..
не случайно са казали че "въоръженото общество е възпитано общество"
"стой! кой идва?"
... ако няма отговор "стой ще стрелям!"
ако няма отговор и продължава да върви към тебе - един изстрел във въздуха
при това положение няма връщане - или се предава (и го арестуваш) или ако хукне да бяга стреляш по него.
това да стреляш във него и после във въздуха- такъв филм няма защото недай си боже да го уцелиш със първия изстрел - проблем - защото първия куршум се познава много лесно по смазката по него от цевта. следващите са сухи... но първия се познава...
а сега да ме пита някой това защо е жигосано във съзнанието ми ?

и друго - това със предупредителната стрелба и това да стреляш във краката- боже каква глупост. то при това положение по-добре да нямаш оръжие баси...
във еднИ други държави можеш да употребиш личното си оръжие когато се чувстваш ти или тези около тебе застрашени от смъртна опасност... и няма предупредителни изстрели... примерно става катастрофа - излиза със бухалката някакъв и то просто го отстрелваш където и както можеш. но пък някои го хванеш че ти краде колата и хукне да бяга- не може да го стреляш..
не случайно са казали че "въоръженото общество е възпитано общество"

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
33 мнения