турбо м42
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
турбо м42
Здравеите колеги.Решил съм да сложа турбо на моята бегуна
Само че не съм много на ясно какво турбо да бъде.Някой по запознат ако може да ми помогне .Гледах в търсачката но там има само общи теми и празни приказки.Някои ако може да ми каже като модел примерно на Гарет или ККК какво трябва да гледам .Кулера какъв трябва да бъде и т.н.Ще бъда благодарен на всеки който може да ми помогне.Благодаря предварително 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Какво толкова си търсил и намерил, че всичко е "празни приказки" не знам ама Фарли едно очо на това, което аз намерих за има няма 5 мин.
раз
два
три
Прочети ги тез теми от-до и питай по-конкретно после, даже изобщо не питай ами направо звънни на някой, който се занимава с турбиниране, тва последното само в случай че наистина ще правиш нещо.
раз
два
три
Прочети ги тез теми от-до и питай по-конкретно после, даже изобщо не питай ами направо звънни на някой, който се занимава с турбиниране, тва последното само в случай че наистина ще правиш нещо.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
На какви коли се монтира GT2860RS и колко лаг НМ и коне може да се очакват в последствие примерно при 0.7 бара?
Re: турбо м42
bmw 318 is написа:Здравеите колеги.Решил съм да сложа турбо на моята бегунаСамо че не съм много на ясно какво турбо да бъде.Някой по запознат ако може да ми помогне .Гледах в търсачката но там има само общи теми и празни приказки.Някои ако може да ми каже като модел примерно на Гарет или ККК какво трябва да гледам .Кулера какъв трябва да бъде и т.н.Ще бъда благодарен на всеки който може да ми помогне.Благодаря предварително
Потърси темите на LUDIAGSM i tonkata за техните 318ис-ки

Там има "малко празни приказки"

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а кат се разпадне,звънни на 0887616782 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
благодаря на всички бяхте ми доста полезни
на приказка май всеки може
но дали доста от хората тук знаят какъв е правилният избор на турбо за своята кола
благодаря на колегите които се отнесоха сериозно към въпроса от моя страна
ади със здраве

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Здравейте колеги,
335и битурбо от тия най-новите .... може ли да му се махнат турбините и да стане атмосферно ???
Ще трябва ли да ползвам електроника??? ... мисля с карбуратори да го направя. За запалването обмислям вариант с кабели от М20Б25 и Мотроник.
335и битурбо от тия най-новите .... може ли да му се махнат турбините и да стане атмосферно ???

Ще трябва ли да ползвам електроника??? ... мисля с карбуратори да го направя. За запалването обмислям вариант с кабели от М20Б25 и Мотроник.

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
AlibiTu написа:Здравейте колеги,
335и битурбо от тия най-новите .... може ли да му се махнат турбините и да стане атмосферно ???![]()
Може ама сложи и бутала от М30 че са с по-висока степен на сгъстяване.Продай двете турбини и си купи пирформънс разпределителен вал 328 градуса(по целзий)и си ти.
Проблеми може да имаш само с главата, ама един порт на око и си готов.
и не забравяй спортния филтър че дига 8 коня на тоя мотор

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
Nightmare написа:bmw 318 is написа:Здравеите колеги.Решил съм да сложа турбо на моята бегунаСамо че не съм много на ясно какво турбо да бъде.Някой по запознат ако може да ми помогне .Гледах в търсачката но там има само общи теми и празни приказки.Някои ако може да ми каже като модел примерно на Гарет или ККК какво трябва да гледам .Кулера какъв трябва да бъде и т.н.Ще бъда благодарен на всеки който може да ми помогне.Благодаря предварително
Потърси темите на LUDIAGSM i tonkata за техните 318ис-ки![]()
а преди малко запалихме 323 турбо

tonkata написа:Nightmare написа:bmw 318 is написа:Здравеите колеги.Решил съм да сложа турбо на моята бегунаСамо че не съм много на ясно какво турбо да бъде.Някой по запознат ако може да ми помогне .Гледах в търсачката но там има само общи теми и празни приказки.Някои ако може да ми каже като модел примерно на Гарет или ККК какво трябва да гледам .Кулера какъв трябва да бъде и т.н.Ще бъда благодарен на всеки който може да ми помогне.Благодаря предварително
Потърси темите на LUDIAGSM i tonkata за техните 318ис-ки![]()
а преди малко запалихме 323 турбо
Би ли споделил каква 323 сте запалили?
М20б20 със железа от дизел или?
Че на там ме влезе и мен?

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2