РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Сондьора написа: а камуфлажа се сваля пред отпуска...мое си го подпреш на стената скафандъра!
къф камуфлаж бе - въшкарник му е майката, а лятото бях с едни бризентови ама от гладките, дето са едни лъскави такива
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
blackrider написа:POL_Starshi написа:blackrider написа:За мен бе НАСИЛСТВЕНО ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ! Не ме научи тази проста казарма на нищо освен на мизерстване! Няма по-тъпи същества от българските ни военни !!! загубиха ми 1г и 6 месеца впрекарани в Долна Митрополия-3 мес. , с.Студена -3м в планината и 1г в Божурище точно до сегашната писта за гонки!
Абсолютна простотия ! Радвам се ,че вече не е задължителна !
Не мога да кажа ,че благодарение на нея станах мъж! За 1г и половина ни дадоха да стреляме само 2 пъти по 20 патрона на с некви криви калашници.През останалото време се правехме на караули облечени като чучела с шибаните въшкарници умрели от глад защото нямаше с какво да ни хранят !
Загубено време : октомври 1995- март 1997 !
Колега! Не казармата е проста,а тези които прявят простотиите я правят да изглежда такава! И не е задължително да минеш от там за да станеш мъж! Човек е тъкъв,какъвто е създаден или се самопределя,а тъпата казарма както я наричаш, единственно ти позволява да се видиш колко струваш при първите сблъсъци с реалния живот! Радвам се,че имало нещо по-просто от нашите политици и че това са военните.Сега съм спокоен!
Пич ако ти мислиш ,че казармата ми показва какво е реалният живот -то аз не мисля така! Нищо лично но за мен военен и полицай стават мързеливи хора ,от които неможе да излезне и чеп за зале! Спомняйки си разплутите военни шкембяци тъпи като гъз ми става смешно ! Дано ТИ не си от тях ! БЪЛГАРСКИ ВОЕНЕН=тъп,мързелив шопар избивайки комплекси само в поделението! Извън него= кръгла нула!
Хайде със здраве!
пп.Не съм видял гонки ,нито пък аз съм се гаврил с някого по време на смотаната ми служба !
Просто това мо е мнението !
Както кажеш ПИЧ,ама и аз съм от тях-БЪЛГАРСКИ ВОЕНЕН=тъп,мързелив шопар избивайки комплекси само в поделението! Извън него= кръгла нула!
П.П. Абе забравих,аз съм направо 00!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
BMDrago написа:А пръдните палили ли сте си![]()
За това не е нужна казарма. И в 7-ми клас ни беше известно!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
31-ви Март 2004-та влезнах в ШЗО-то в Плевен, след 52 дена бях разпределен в Търново (там бях шофьор на УАЗ-ка
) и на 31-ви Декември ударих каскета в земята

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
абе а след кои ден ви отпусна спека и сефтосахте порцелановото конче(клекало)?аз бях рекордиор във звода, на 9тия ден
даже се бях зарекал че ако не стане до 10ия ще ходя до стационара да ми даде нещо бях почнал да се притеснявам всеки на 2рия,3тия,5тия а аз си мълчим 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
kiko написа:абе а след кои ден ви отпусна спека и сефтосахте порцелановото конче(клекало)?аз бях рекордиор във звода, на 9тия дендаже се бях зарекал че ако не стане до 10ия ще ходя до стационара да ми даде нещо бях почнал да се притеснявам всеки на 2рия,3тия,5тия а аз си мълчим
3-ти ,4-ти ден някъде,напълно в стандартната процедура....

plradev написа:kiko написа:абе а след кои ден ви отпусна спека и сефтосахте порцелановото конче(клекало)?аз бях рекордиор във звода, на 9тия дендаже се бях зарекал че ако не стане до 10ия ще ходя до стационара да ми даде нещо бях почнал да се притеснявам всеки на 2рия,3тия,5тия а аз си мълчим
3-ти ,4-ти ден някъде,напълно в стандартната процедура....![]()
Още първия ден....добър човек лоши работи не държи
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
от 3я ден като се по4на всяка сутрин в 7 денят ми започваше с едно яко из....е ма като се замисля сега то си продалжава все така баааааааах маааму ве4е 9 години
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMDrago написа:plradev написа:kiko написа:абе а след кои ден ви отпусна спека и сефтосахте порцелановото конче(клекало)?аз бях рекордиор във звода, на 9тия дендаже се бях зарекал че ако не стане до 10ия ще ходя до стационара да ми даде нещо бях почнал да се притеснявам всеки на 2рия,3тия,5тия а аз си мълчим
3-ти ,4-ти ден някъде,напълно в стандартната процедура....![]()
Още първия ден....добър човек лоши работи не държи

+1

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Аз пък го спуснах това "пианото" от Нова Година, щото влязох на 3.01. и ги изненадАх!
Тая тема се изврати бре...!?

Тая тема се изврати бре...!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
bum_bum написа:Аз на първия ден и една друга работа свърших

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
аиде и аз да кажа
27 март последен набор 2007 (само за нас нямаше новобранци) поделение под 32990 маи беше,град пловдив гледахме като гармяни заици.след клетвата 68 бригада спецялни сили (BUSOF) някви си парашутисти там.ама за цяла служба парашут не видях,само ПРЕЗоградска отпуска дискотеки ракии наряди карули.наи добре беше в поделението кат се наквасиме.ташак голем.поне аз бях от хората които казаха ПОСЛЕДНО УВООООООО.
27 март последен набор 2007 (само за нас нямаше новобранци) поделение под 32990 маи беше,град пловдив гледахме като гармяни заици.след клетвата 68 бригада спецялни сили (BUSOF) някви си парашутисти там.ама за цяла служба парашут не видях,само ПРЕЗоградска отпуска дискотеки ракии наряди карули.наи добре беше в поделението кат се наквасиме.ташак голем.поне аз бях от хората които казаха ПОСЛЕДНО УВООООООО.