AC DC в Белград на 26 Май. & Kavarna Rock' N Roll Train
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
AC DC в Белград на 26 Май. & Kavarna Rock' N Roll Train
http://radiotangra.com/?page=newss&lng=bg&nid=6756
Шоуто ще е уникално за любителите на класическия рок, и най-вече на "крив ток, прав ток"
Някой от вас ще ходи ли ? аз тези дни като мина през софия ще си взема билет. Има ли желаищи от форума да сформираме една групичка за концерта?
Шоуто ще е уникално за любителите на класическия рок, и най-вече на "крив ток, прав ток"
Някой от вас ще ходи ли ? аз тези дни като мина през софия ще си взема билет. Има ли желаищи от форума да сформираме една групичка за концерта?
БМВ
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Хихи
ми, аз преди 5 нощи пак бях в Сръбско. На Мейдън. За АС/ДС сигурно ще ходя, но с каква оферта и какви билети - не се зне още. Предлагам да се пусне темата 5 - 10 дни преди концерта, за да се види кой как се е организирал и къде евентуално ще има няколко от нас накуп. Пък и на този тип събития обединяващият фактор не са точно автомобилите - там знамената и плакатите са други.
Евала за ентусиазма, колега!!!
ми, аз преди 5 нощи пак бях в Сръбско. На Мейдън. За АС/ДС сигурно ще ходя, но с каква оферта и какви билети - не се зне още. Предлагам да се пусне темата 5 - 10 дни преди концерта, за да се види кой как се е организирал и къде евентуално ще има няколко от нас накуп. Пък и на този тип събития обединяващият фактор не са точно автомобилите - там знамената и плакатите са други.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
BigMUZZY написа:Хихи
на линка който добавих има инфо за билетите и влака. очертава се да е мн яко. колкото за мейдън , много ми се ходеше ама имах изпити в германия

определено Май месец ще пусна още една тема. сигурен съм че и тук ще се намеврят фенове на тази музика ...
БМВ
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ако на някои му се ходи на AC/DC в атина в момента се събират един рейс хора за там
А в Белград на 17.06.09 ще има концерт на SlipKnoT аз мисля да ходя с един приател, та изпозлвам темата, ако някои иска може да напълним една кола тъкмно да излезе по евтино пътя

А в Белград на 17.06.09 ще има концерт на SlipKnoT аз мисля да ходя с един приател, та изпозлвам темата, ако някои иска може да напълним една кола тъкмно да излезе по евтино пътя

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
SlipKnoT написа:Ако на някои му се ходи на AC/DC в атина в момента се събират един рейс хора за там
Атина е малко далече .... освен това този рок енд ролл влак мн ми хареса :Р
къде се дават билети за слипнот ? и колко струват ?
БМВ
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
тия дни 4ух за тоа концерт,а тва е любимата ми група.живот и здраве да нямам проблем ще сам там на концерта,само някой ако ме светне за билет от каде
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
мерси колега,просто трябваше да про4ета преди да пиша
ако искате нека секи който ще ходи да пише тука и да ходим заедно

- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
На AC/DC 100% съм там. А относно концерта на Iron Maiden във вторник ... нямам думи ... размазах се от кеф
Ако можех пак щях да отида. Тези от вас които са били със сигърност ще го помнят цял живот. Концерта им тук нямаше НИЩО общо.

Ако можех пак щях да отида. Тези от вас които са били със сигърност ще го помнят цял живот. Концерта им тук нямаше НИЩО общо.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
BigMUZZY написа:Хихи
колко души имаше ?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Мога да организирам транспорт за 8, 18 и 50 човека като цената ще доста приемлива.. за автобуса поне се връзваше към 40 лева в двете посоки.
Мога и билети за АЦ ДЦ да намеря но са към 40 евро, поне толкова бяха последно.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
Giorceto написа:Мога да организирам транспорт за 8, 18 и 50 човека като цената ще доста приемлива.. за автобуса поне се връзваше към 40 лева в двете посоки.
от къде толкоз евтино за АЦ ДЦ ? не са ли по 60-70 евро. или 200лв с специалния влак от каварна ?
БМВ
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2