Проблем с Неоните

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Фев 2009, 16:12

SportenSHPAIK написа:Само празни приказки и нищоконкретно по въпроса..... :evil: :!:

според мен трябва да жертваш или ксенона или неона,ако съм на твоя място режа ксеноня

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2009, 16:36

3 вариант- режеш си вените да не се мъчиш повече :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 16:49

добре де що не обясните на човека като ....хора!
са -сериозно! ако наистина са изгаснали едновременно -неона е газ! има вероятност да е свършила газта ,но не знам при зелените на 8000ка дали даваше някакво отклонение при изтичане! във всеки случай е опасно и ако има теч може да стане беля...!!! имаше един колега от форума-на него така му беха изгаснали ,но се размина без бум! иди им направи пълен фейс на машина от щумбанфюрер и ако ти даде ,че са заземени -начи требват нови и питай за щандартенфурер без цвят....!!!! мисля ,че ги сменят бързо и не е скъпо....!!!
заеби ги тия кво те бъзикат-те завиждат! и аз така като баща ми ми взе новата 524 ме ядоха като зайци -люцерна....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 16 Фев 2009, 17:04

littlerock написа:
bum_bum написа:Не сме го ние взели за мезе, а той нас...

Ако той се прави на луд и незнаещ това говори зле за него.

Разгледай му всичките мнения и ще ти стане ясно кой кого прави на луд :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2009, 17:05

SKISA написа:добре де що не обясните на човека като ....хора!
са -сериозно! ако наистина са изгаснали едновременно -неона е газ! има вероятност да е свършила газта ,но не знам при зелените на 8000ка дали даваше някакво отклонение при изтичане! във всеки случай е опасно и ако има теч може да стане беля...!!! имаше един колега от форума-на него така му беха изгаснали ,но се размина без бум! иди им направи пълен фейс на машина от щумбанфюрер и ако ти даде ,че са заземени -начи требват нови и питай за щандартенфурер без цвят....!!!! мисля ,че ги сменят бързо и не е скъпо....!!!
заеби ги тия кво те бъзикат-те завиждат! и аз така като баща ми ми взе новата 524 ме ядоха като зайци -люцерна....

Човека иска да си слага на бмв- то волан от шкода мб, дали говори сериозно за ксенони и пури.. то и ние сме виновни, че му влизаме в тона де..
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 17:13

bum_bum написа:
SKISA написа:добре де що не обясните на човека като ....хора!

Човека иска да си слага на бмв- то волан от шкода мб, дали говори сериозно за ксенони и пури.. то и ние сме виновни, че му влизаме в тона де..

е ми то нема лошо ,ама мисля ,че фюжъновият фланец на протоклистера нема да съвпадне!!! къв е тояа модел м6 ....!?
начи аз с неонки не съм карал!! ......но съм карал един ,дето е карал и каза ,че няма такъв кеф!!!! и от веднъж ,че не се става....!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SportenSHPAIK » 16 Фев 2009, 17:21

Модела колега е шкода 120Л(ларге) ама фейслифтовия волан с голямата бибитка.А ако не друго с неоните всички мацки са твои.Чичо Рачо каза че назапад само дипломати и бизнесмени карали с неони.
Истината е в бензиновата паница.

Аватар

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 17:26

добре де кви шкоди са!? нали за бмв-та форума!!!??!?!?
аз съм сигурен ,че с неонови ше свети по-добре и така ми каза и онова момче,но понеже не си носеше неговите и не знам....!!! баща ми кат оси дойде ше го питам дали нема да ми даде и на мене да си сложа ,щото тия некви станаха фичките мноо претенциозни и в 524ка не щат да се качват е така-само за едната водка......!!!!

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 16 Фев 2009, 17:35

SportenSHPAIK написа:...

Колега да не би да си вързал неоните последователно..? Така като изгори първия гаснат всички :roll: Сложи си лампички за елха с преобразовател на 12V и ще се родиш. Пък и е по-гъзария :yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 17:41

^Joreto написа:
SportenSHPAIK написа:...

Колега да не би да си вързал неоните последователно..? Така като изгори първия гаснат всички :roll: Сложи си лампички за елха с преобразовател на 12V и ще се родиш. Пък и е по-гъзария :yes:

нема как да стане -питах един приятел -жичкаджия!! от елхата светкат-гаснат,светкат-гаснат и ше объркат работата на мигачите.....!!! не подвеждайте колегата само да си обърка неонопластиката....!!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2009, 18:15

Вуйчо Ваньо написа:
littlerock написа:
bum_bum написа:Не сме го ние взели за мезе, а той нас...

Ако той се прави на луд и незнаещ това говори зле за него.

Разгледай му всичките мнения и ще ти стане ясно кой кого прави на луд :mhihi:
Колега чел съм ги и умрях да се хиля не вярвам че има толкова хабен човечец.Според мен това си е лично мое мнение такива като него заслужават наказание.

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 16 Фев 2009, 18:33

SKISA написа:нема как да стане -питах един приятел -жичкаджия!! от елхата светкат-гаснат,светкат-гаснат и ше объркат работата на мигачите.....!!! не подвеждайте колегата само да си обърка неонопластиката....!!!

Колега, лампичките се вързват с отделно реле и няма проблем. Препоръчително е да се върже в противофаза с релето на мигачите, щото като си остави колата на авариини става много кич :idea:

Аватар

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 18:44

^Joreto написа:
SKISA написа:нема как да стане -питах един приятел -жичкаджия!! от елхата светкат-гаснат,светкат-гаснат и ше объркат работата на мигачите.....!!! не подвеждайте колегата само да си обърка неонопластиката....!!!

Колега, лампичките се вързват с отделно реле и няма проблем. Препоръчително е да се върже в противофаза с релето на мигачите, щото като си остави колата на авариини става много кич :idea:

не е верно ,че става кич! ако са червени на таблото на бмв-то си отиват екстра! и противофазните са по-енергоемки и дърпат от фреона..каза един приятел!! така ,че ако успее да си ги зафази чрез катушката изобщо нема да му гаснат и да е хичозно!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Фев 2009, 18:55

Вие луди ли сте бре ,искате човека да се запали с тея лампички.Релето на мигачите се шунтира и след това за релето на лампичките се взима ток от светлините за задния номер!!Щото е най-далечния токоизточник от релето за мигачите и така нема да стане фал!!Па и пича ше си земе от скъпите лампички :idea:

Другия вариянт е да бодне едно луминисцентно тяло с къвто иска цвят пура и пей сърце,от долу ше е като луноход.Ама там има риск да се смущава радиото заради дросела в лумисцентното тяло,но ако се екранира пода с олово,нема да има никакъв проблем...!!

СпортенКец,дано да съм ти бил полезен колега :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2009, 19:32

Аз бях с луноходно осветление ама ми забраниха да минавам покрай сградата на радиото, че причинявах смущения. А кофтито е, че от там ми е пътя за вкъщи и трябваше да искам специално разрешение от Бойко Борисов да минавам от там и то само при изключен луноходен режим и с ескорт от НСО. :roll:
Иначе имам връзки в АЕЦ- а колегата ако иска може да смотаем от там специален плазмен прекъсвач, разработка на руските военни, свалена от катастрофирало НЛО в тайгата през 40- те години.. пак не е гаранция, че няма да гори ама е по- принцип доста качествена ОЕМ част :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning